Cookie time
Har i princip nyss slängt in en plåt med kakor i ugnen. Är aningen kritisk eftersom att jag, som vanligt, gör lite eget i receptet. I bland kan det vara på dt där bra kreativa sättet för att få in det lilla extra, men i regel, som nu, så är det bara pga att jag av misstag sett fel på receptet. Nu TROR jag att jag skulle ha smält margarinet till degen, men det stod inte en endaste liten notering om det somdet brukar så jag struntade i det. När jag sen läste att det skulle formas till en rulle så var det ju i princip en omöjlighet eftersom att det var torrare än torrast. Så jag körde helt enkelt scones-principen. Den innebär att jag lade till vatten (mjölk i scones, men whatever) för att få den formbar. Ingredienserna var i stort sett som scones men liter extra söta saker bara. Så körde med min degiga sconesblandning och adderade lite chokladflisor så nu får vi se vars det slutar. Först såg det ut som att dem smälte i ugnen, men nu börjar det arta sig och lukta smarr ^^ Har läst ganska mkt i min bok också, så det ska jag nog fortsätta med.
Tjing