Försöka försåt det dom andra vet

I dag har jag stått i som en gris. Sen gick en säkring och jag gjorde lite läxa. I morgon är det nyår, och det ser ut som att det går uppåt igen på planeringsfronten. Kom på en svingit bra idé. Ikväll blir det väl bara att ta det lugnt. För det gör jag aldirg nånsin. Min typ internetmanick har pajat så jag går på sparlåga. Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Har suttit och nött Den lilla sjöjungfrunlåten idag. Tre ggr. Den är så fin. Hon är liksom så korkad. Something I can realtera till.  Nu har jag inget att skriva faktiskt så jag sätter in en värdig låttext.
Dropkick Murphys- Walk away
So you say you fell in love and you're gonna get married  Raise yourself a family, how simple life can be  Somewhere it all went wrong and your plan just fell apart  And you aint got the heart to finish what you started   Yeah you fell in love and you went and got married  Had yourself a family, how simple life can be  Somewhere it all went wrong and your plan just fell apart  And you aint got the heart to finish what you started   The ones that you loved  The ones that you left behind  The ones you said you'd try to find  Are they trying to find you   Somewhere it all went wrong and your plan just fell apart  And you aint got the heart to finish what you started   You walked out that door to find where you belong  To fulfill your own selfish dreams, I think you might have forgotten   The ones that you loved  The ones that you left behind  The ones you said you'd try to find  Are they trying to find you

Citat från Snövit

Om solen kan lysa så, varför skiner jag ej då?
Vad snackar du om snorgärs?
Älskade älskling vilket krut. Jag är trött på Malís du ser bättre ut
En sån ouppfostrad tölp


Okej, man måste ha sett den för att inse deras storhet


No one can save me the damage is done

Idag har jag hunnit med alldeles för mkt. I morse steg jag upp skrämmande klockan åtta! Sedan drog vi till Luleå. Jag gick och sökte febrilt efter en jack aoch höll på att dö i trängsel. Hittade Emelle mitt i allt också. Sedan var jag tvungen att dra hem med bussen till Boden för att klippa mig. Sen gick jag på jakt i hela stan efter toningar i hela jävla stan och när jag väl hittar skiten så funkar det ändå inte att få ljusare. Så nu ska jag ha förfärligt hår resten av livet, det bestämde jag. Sedan fortsatte jag nöta barnfilmer (igår gjorde jag bort vad heter den ni igen... Snövit ja, och i morse Heidi samt Black beauty. Till sist såg jag Den lilla sjöjungfrun, så bra!! Ursula bara: "Den lilla slynan!" HAHAHA). Alla planer var så grymt fixade inför nyår, men som sagt blir det ju alltid nån skit. ALLTID! Är det typ omöjligt att det inte blir det? Ja, tydligen är det ju det. Fan ta skit. Alltid är allt så himla bra också blir det så här. Finns inte så mkt att göra åt det såklart. Sånt är livet. Men det vill jag inte. Och det stod tom i mitt astro att jag hade fem plus på festhelg! Nä! Detta måste lösas snarast. Vad är reservplanen. Hmm, kanske hos mig efter allt? Mamma är ju inte ett jävla bra stöd heller: "Ska ni dricka?" Snack aom förtroende. Bara anta sådär. Usch vad sur jag blir. Bara för att jag inte vill ha folk hemma om jag ska bjuda över några. Desutom har jag inte varit ensam på typ ett halvår. Jag hatar inte att vara hemma ensam så mkt. I ärlighetens nanm tyckte jag att det var ritkgit jävla skönt att slippa alla jävla människor!


Remember today, I've no respect for you

Idag så ska jag på stan med moder då hon kommer tillbaka frånsitt dramatiska möte. Ska kolla på rea i största allmänhet. Jakten på min mobil har inte slutat ännu. knappast. Jag är envisare än så. Kom på att jag läste en Amelia hos mormor och där stod det om händer och så. Man skulle kolla sin handform och se vilket element man var och vilka egenskaper det innebar. Jag antog först (eftersom att Johan sa att mina fingrar såg ut som prinskorvar.. Det aset) att jag hade fyrkantig handrygg och KORTA fingrar. I såna fall var jag typ jordelementet och hade typ svårt att vara trogen osv. Men mamma sa att jag hade långa fingrar (henne lyssnar jag hellre på) och då hade jag fortfarande fyrkantog handrygg men LÅNGA fingrar. Då stod det att jag hade en tendens att vara kaxig. Hmm, kan det verkligen vara jag?? Haha. Annars blir det väl ingen våldsam dag. Ska prata med olika folk om olika saker som känns lite smått privata. Men folket vägrar ju logga in på msn. Funderar på att dra ner mitt julpynt nu. Snart är det ju faktiskt nyårsafton. Och då blir det skoj! Satt tidigare idag ocg försökte montera ihop två förvaringslådor. det gick inge bra. Blev sur och satte mig vid datorn. Ska väl göra klart svenskan sen föresten, så är den iaf bortgjord. Känns skönt. Ska ta nån dag efter nyår och plugga so med Jennifer. Känns som att vi behöver det. Annars går nog våran debatt om första världskriget åt fanders. Och efetrsom jag fick mitt första MVG in history förra debatten om politik så vill jag inte precis få ig nu. Men det löser sig säkert tids nog. Känner mig lite som Ferdinand. Han chillar ju under sin korkek och sniffar blommor. Men jag chillar framför datorn ochs niffar amoniak.
Social Distortion- Angels wings
You say you’re down on your luck
Hey baby It’s a long, long way up
Hold back now, hold back your fears
You say you’re really down and out
And you feel like there’s no way out now
Let go now let go of your tears some more

How many times have you asked yourself?
Is this the hand of fate now that I’ve been dealt?
You’re so disillusioned this can’t be real
And you can’t stand now the way you feel

I don’t care about what they say
I won’t live or die that way
Tired of figuring out things on my own
Angel’s wings won’t you carry me home?

And when you’re down on your luck
Hey baby It’s a long, long way up
Hold back now, hold back your fears
And when you’re really down and out
And you feel like there’s no way out now
Let go now, let go of your tears some more

And when you're down on your luck
Hey baby it's a long, long way up
Hold back now, hold back your fears
And when you're really down and out
And you feel like there's no way out now
Let go now, let go of your tears some more

I triumphed in the face of adversity
And I became the man I never thought I’d be
And now my biggest challenge, a thing called love
I guess I’m not as tough as I thought I was

I don’t care about what they say
I wanna marry you some day
Go ahead and wake up, it’s a brand new day
Angel’s wings gonna carry you away
Angel’s wings gonna carry me away
Angel’s wings gonna carry us away

Gonna carry us away
Gonna carry us away
Gonna carry us away

Sooner or later they all will be gone

Nu har julen varit. På julafton var det väl det gamla vanliga pådragen. Inget alls. Höll på att stupa efter allt jag åt. Illa, men måste nästan erkänna mig besegrad av maten. Sedan kom världens bästa tomte(!!) och en liten nisse. Tomten gjorde ett underbart jobb. Fick iaf ett bäddset, pengar, halsband, bralls, två tavlor, specsockar av nåt konstigt tyg med mera. På juldagen drog jag med mamma, som skulle jobba, till Kalix och Helen. Vi talkade, hyrde Pirates of the ......(kan inte stava det) och lite sånt. Snacka om att hon mobbade mig för både det ena och det andra.
Helen: "För Bella är alla jättar."
Haha, fast det var ganska kul i sammanhanget vi snackade om. Sedan skulle jag då dra till Lena och kusiner på dagen efter juldagen, kan även kallas annandagen typ, men då vart alla kusiner i Luleå på mellandagsrea och Lena skulle jobba, så jag drog till mormor och vi planerade att dom skulle komma dagen efter hela bunten. Igår kväll såg jag och mamma på Sagan om konungens återkomst. Hon somnade som vanligt men jag snyftade fram till slutet. Kaninte hjälpa det , så sorgligt när alla grinar att man måste joina. Badade badkar för första gången på ett halvår igår! det var så.. Jag ska inte ens tänka tanken att skriva skönt, för vissa tolkar ju allt lite snett. Men kul var det! Kunde simmar, asstrort badkar mormor har. Hon har nån typ hårprodukt som heter Osis. Det tyckte jag var grymt roligt. Idag åkte vi hem iaf, och jag for till Måne för hon fyllde år igår. Det var trevligt värre, men sen fick jag skjuts hem av Therese så jag tog chansen att åka bil. Och nu sitter jag då här. Well, well. Måste fixa Jennifers och mina planer, både nr ett och två. Haha.

Från oss alla, till er alla: En riktigt god jul!

En klassiker som man bara kan höra Arne Weise säga. His the man. The legend. Okej, men mäktig är han iaf. Han håller typ på att dö läste jag på textTV. Hemskt. Men det stod att han inte var rädd för att dö. Det tkr jag är bra för honom. I morse vaknade jag av att mamma kom in och sa att hon hade ett ljus åt mig. Jag offrade mig för att gå och äta frukost. Sedan fastnade jag vid Shrek 2. Sett redan, men den är så ägig. Haha. Känns sjukt jäkla nördigt att sitta vid datorn på julafton, men det blir bara en snabbis tills alla kommer. Jag har inget annat att göra, för jag tänker minsann inte göra läxa. No way. Njet. Vi ska typ fika snart. Bra, för jag är hungrig. Är som en tvååring när det gäller julafton!!!! Helt hyper. Och så snöade det igår så det är lite vitt ute. Som på beställning för att jag ska få dampryck (satt och klappade händerna hela kvällen igår). Igår kväll så såg jag på TV med mamma och Pelle. Nice. Var Batman begins. Bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Helt sevärd. Hm, jag ska typ vara tomte ikväll(?). Måste terra Malin och höra om ryktet stämmer. Just det! Jag som hade planer på att bli snygg under jullovet. Attans. Men jag ska ju klippa mig nästa fredag. Det kanske duger. Fast nåt mer måste jag ju göra. Får bli en surprise. Alltså, jag har jätteont i magen. Är ju hungirg som sagt.
Tomten jag vill ha en riktig jul
En sån som man har
När man är liten

Vem vill inte ha en sån? Det är ju det som är den stora frågan. Nu ska jag iaf skaffa mig ett liv och stänga av datorn. Och äta. Det är nog mitt liv. Men nu går det inte att publicera den här smörjan heller. Fan ta dom. Hur ska jag då kunna skaffa mig ett liv? På självaste julafton! Jag ska se om jag kan spara den som utkast. Men det gick inte heller. Hela min jul blir ju pajad. Haha, nästan.

Last christmas I gave you my heart

Idag vaknade jag ganska tidigt men kände inte för att gå upp. Fast det gjorde jag iaf. Muckade lite med Malin (hon började), åt frukost och lite allmänt. Sedan fick jag ett dampryck för att jag ville ha det städat då det faktiskt är jul i morgon. Så jag började med att städa hela mitt fula rum, sedan tog jag hela övervåningen. Inte nog med det, fast jag gott är stolt så att det räcker hela dagen, så måste jag plugga också. Det är för att jag är så pantad att jag inte har arbetat på lektionerna utan får nu nåt extremt spännande att pyssla med under jullovet. Grattis jag. Iaf så är det ju julafton i morgon och jag har ärligt talat inga som helst planer på att ens titta på mina skolböcker då. No way. Jag är som ett litet barn, kommer inte kunna sova i natt. Haha. Ryggrullisen jag fick av Måne i julklapp är så sjukt skön. Man får rysningar. Tolka som ni vill, men tro mig bara. Jag ska kräva att alla ska killa mig på ryggen med den. Nå, såhär ser kommande veckan ut: Måndag den 25 ska jag åka till Kalix och hälsa på folk som förtjänar mitt underbara sällskap. Sedan onsdag den 27 ska jag hem, och på kvällen ska jag till Måne för hon fyllde år tisdag den 26. På torsdag den 28 vet jag än inte vad som sker, men på fredag den 29 ska jag klippa mig (klippa upp håret, och då kommer typ det lilla blonda i mitt hår försvinna), och sedan är det chill fram till söndag då det är nyår och lite party, party. Sedan ska jag till pappa nån gång efter nyår. Usch som fan. Usch som satan. Kom just på en grej. NEJ! Nej, nej, nej. Jag fattar inte varför livet är så orättvist. Nä, jag fattar det verkligen inte. Gud vad sur man blir. Jag hatar det! Och det menar jag verkligen. Nu måste jag äta något, min mage kommer börja kurra inom tio sekunder.

Dom sötaste :D

Dom sötaste :D

Jag, Måne och Jennifer såklart!!! :D

Jag, Måne och Ida :D

Santa baby

Here I am, once again. Idag är det tre dagar till julafton. Det kommer nog att bli ganska trevligt. Malin har bestämt att jag och hon ska vara tomate/tomtenisse. Kräver då att få vara tomte säger jag bara. Jag var nisse en gång, men det var inte en lika mäktig upplevelse. Massor i klassen hade mage att skratta åt mig när jag sa att jag skulle vara tomte. Det var riktigt jäkla lågt. Inte lika lågt som mina 1,51 meter dock. Nu är Måne på väg hit och sen ska vi åka till Jennifer i Heden. Där ska också Ida häcka med oss och så ska vi ha julklappsutdelning lite såhär i förskott. Jennifer har störst rum så det blir där ci barikaderar oss. Fast vi tar med oss massa snaskigt. Jag bakade tom chokladmuffins i brist på annat. Hm, mkt goda och välsmakande. Faktiskt. Sedan blir det väl julmust i sann julanda och maybe pepparkakor. I morgon vet jag inte riktigt vad som händer. Finns väl inte så mkt mer att göra innan jul. Har planer på att våldta Helen på måndag typ och sova där. Om hon låter mig såklart. Annars får jag hitta på nåt annat. Skulle ha behövt prata med henne idag, men det har inte blivit att jag hunnit. Får snacka med henne sen. Det tar så länge att åka buss till Kalix från Boden så jag åker helst med mamma. Då tar det en timme istället för tre. Sweet. Då kanske jag kikar förbi en sväng hos Lena och Kurt samt söner. Som kallar mig valross med mera. Nu har jag varit hos Jennifer med Ida och Simone. Det var mkt trevligt. Först fikade vi tex mina underbara chokladmuffins (Haha) och sedan var det julklappsutdelning. Jag fick mkt fint. Av Ida och Jennifer fick jag två grogglas med tillhörande pinnar. Och av Måne fick jag våtservetter med fruktdoft (fick vi alla) och en skithet ryggkliare. Snackar med Hele nu. Vi ska typ träffas på måndag/tisdag. Nice som fan.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!