Mm, that it's just what we need. And you decided this?

Sitter hos hun'.. Kom typ nyss hit. Isjävlakallt ute. Vart på stan med mamma. Jaao. Got a polo. Var nån musikalteater på skoln, helt okej men var tvungen att gå innan den slutade iaf. I morgon ska jag hem en snabbis och fira mamma.. Igen. Fika ffs! Sen blir det nog att sova borta igen.

Älskar dig sugar <3

Boy can't you tell how much I care?

Är fortfarande sjuk., Var på vårdcentralen igår.. Har nåt infektionsvirus iaf.. Fast pencilin hjälpt eint emot det så det får väl gå över av sig själv. Sitter och tråkar. Har lagt lite på ett femhundrabitarspussel av och till men börjar ge upp. Gubben är i Gunnars men han kommer hem i morgon! <3 saknar dig sweet. Ska ngo ringa syster på ett tag I belive. men först och främst så måste jag pisselilissa. SKOJ att veta.


Älskar dig Chille <3

Just a little girl, big imagination

Är hemma idag pga av sjukdom. Älsk är på skolan och jag har tråkigt men jag får väl hitta på något iaf. Vila blir det väl ikväll. Ska till käftis i Luleå i morgon. Får se om Måne och Ida skulle komma med, hade varit skoj. Igår var jag bara två lektioner på skolan sen kom jag hem, sov med mera. Yay. Stod ett år och försökte få bort mitt nagellack nyss. Intressant,m intressant.  Nåja. Finns inte så mkt mer att skriva.


Love you slynish <3

They say you're down on your luck, hey baby it's a long, long way up

Är still hos pappa. Ska äta tacos snart. Pratade just med gubben, vi hade en finfin diskussion om vilka busslinjer som tog vilka vägar, jag vann. Han hade så fett fel. Ska snacka med syon om i-valet nu i veckan. Ikväll blir det nog bara myspys tror jag väl. Fortfarande snorig och så. Bajs. Min lilla kris om alla förändringar som skett håller i sig. Inge tär lika skoj längre, men det gäller att göra det bästa av det hela och skapa sig ett liv och en familj och ett jobb osv. Jag kan inte hålla på att bry mig att klasskompisarna är till största delen tråkiga människor, utan måste istället sikta in mig på att skaffa mig den utbildningen jag ville ochd et var därför jag tog den cp-tråkiga linjen OP. Jag viosste att jag skulle ha valt nån annan istället. TRÅKIGT!!!! TRÅKIGT! TRÅKIGT! TRÅKIGT! TRÅKIGT!
That's life.

I don't care about anything but you now baby

I don't care what they say, I'm in love with you <3

Har inte skrivit på jag vet inte hur jävla länge. Miss things as they used to be. Sitter hos pappa. Gubben är i Gunnars. Har inte gjort nåt på hela helgen. Är förkyld osv mend et håller på att gå över. Jag vill att det ska vara nian all over again. Det är inte så hemskt nu heller, i ettan, men det är då långt ifrån lika skoj. Alla är bara jävla tråkiga människor, lärarna suger röv och allting har förändrats. Förr tyckte jag att det var så himla skoj att skriva blogg här för det fanns alltid så jäkla mkt att berätta, ni finns det ingeting, pga att alla är precis så tråkiga som jag nyss sa då. I nian var alla så påhittiga så man kunde bara slappna av, luta sig tillbaka och kolla på medan dom gjorde allting och man bara kunde kolla på och njuta av det utan att lyfta ett finger. Dessutom var lärarna bättre, även om jag är sur på Henke för att han snuvade mig på mitt MVG i engelska. Rövhål.. Nää, men allvarligt. Mitt liv är just nu så jääääävla tråkigt att man tycker att det kväver en totalt. Jag gör ingenting. I veckan ska jag ta och ringa Måne och Ida och se vad dom gör och sedan tvinga dem att umgås med mig hur länge som helst. Mjaao.

Jag myntade just ett eget motto:

Shit happens, it's the way you handle the shit that matters. You can either fluch it down och eat it up.