I hope you're not involved at all

I onsdags såg vi film hos Emelie, det var kul. 27 dresses, som jag redan sett men iaf ^^ i dag ska jag då fara och simma med mamma, för har lyckats skaffa badkort nu. Sen i morgn är det Halloweenfest hos Kicki med Singstar och liknande ;D skoooj!



Älskar dig Chille <3

I start to wonder what his story might be

Idag ska jag till Kalix och hälsa på Helen. Det ska bli skoj. I morgon ska jag till mommo och sova och på måndag åker jag hem. Har asmycket packning och det är jobbigt att bära. Blä. Vaknade sju i morse för att jag glömt stänga av väckarklockan. Inte trevligt.  Bussen går från Luleå idag 11:25 och jag är framme i Kalix 14:35- 14:45.. Jag kommer garanterat dö.


Älskar dig Chille <3

I’m sorry love I'll have to turn you down

Idag blir det party hos min styvfammo som fyller 86! Trevligt. Är ledig för att jag är klar med matten, ännu tervligare. Gubebn åker till Gunnars idag, som vanligt. Inte så tervligt. Får roa mig med plugg till de fyra proven som stundar. Äckligt.



Älskar dig Chille <3

Cause he's a scumbag, don't you know

SORRY MARIELLE!!!! jag fattar verkligen inte för en % hur man skirver en kommentar till dig ;( snyft.
Idag började vi iaf tjugo över tolv. Har haft redovisningar och shit. Ska till Ida efter maten :) ska bli skoj.
I morgon ska jag vara med Måne var det tänkt också ^^ 


Suck my dick
Suck my motherfucking dick

They're all infected but he'll be alright

Slutade skolan halv tre idag typ, chill ^^ Måste fixa läxa ikväll, BORING!!!!!!!!!! tråkigt att sova ensam hela tiden ;( Fast kissan finns ju alltid och väcker en med ett slick i näsan typ ;p Min nya taklampa är så ljus att jag glömde att den ens var på igårkväll. Mkt att hurra för. Men måste väl byta glödlampa. Hängde med Kicki på Inter sport där hon köpte en fleeceis ;D


Älskar dig Chille <3

That's a sound of a peace, right after all is said and done

Luleå snart. Snuskigt kallt ute, två minus. Hade stora planer på att inviga långkalsongerna för vintern, men glömde och nu orkar jag inte ta av mig brallorna. Mina stövlar täcker ändå allt upp till knäna iaf ^^ Måste plugga till social omvårdnad, ett av alla prov vi ska ha inom en snar framtid. HÅRT!


Älskar dig Chille <3

We've gotta hold on to what we've got

En lektion på skolan idag. Har hunnit med att städa sen jag kom hem. Trist men nu luktar det lavendel MARIELLE!!!! xD ska till pappa i morgon. Blir väl inget speciellt där. Idag åkte Chille till Gunnars och så ska han till Umeå på måndag och opereras på tisddag så jag får inte träffa han förän på onsdag ;( HEMSAKT! kommer sakan dig söööt <3



Älskar dig Chille <3