Just tell me what to do

Idag är det väldigt varmt ute. Hur skönt som helst. Var ut och solade lite tidigare men vart jobbigt. Vill spela badminton med gubben men har är hos Anton så jag får vänta tills han kommer tillbaka, attans. I morgon är det Lk iaf, ska väl bli roligt antar jag!


Älskar dig gubben <3

Älskling jag saknar dig, älskling jag vill hem

Sitter och gör inget. Pga av brist av bikinitrollor så har jag svårt att gå ut i värmen. Får väl bli dom gamla. Äsch då. Nåja.. Har lagom trist. Såg film igår, American history X. Kräftisfirre om tvbå helger ;)


Älskar dig Chille <3

And if anyone ever matters it's you

Supervarmt i dag!!!! asskönt. Djuptjärn i morgon vid bra väder. Ska väl gå ut och steka igen. Såg Dum & dummare igår ;p stördaste filmen, var länge sen jag såg den. Nåja. Ska väl som sagt gå ut och inte sitta inne och torka!!!!



Love my babe <3

You break my heart you make me cry

Har varit hos Måne och sett Skattkammarplaneten ^^ cyklade dit i spöregn. Bajsblött. Sen ville mamma att jag skulle komma och titta på Hemtex rea med henne, så det gjorde jag snäll som jag är. Ska typ baka bulla till finavbäderdagar på stranden. Sen blir det väl film.


Love ya babe <3

They say time heals everything, but I'm still waiting

Gör inte mkt. Har fixat över allt från gammeldatorn till nydatorn. Yeey! Gubben är i Gunnarsbyn och gör nåt. Får se vad som händer sen, håller på att tanka fyra filmer så nåt lär jag ju ha att göra :) Klippte nyss luggen på mig själv. Bättre resultat har ju skådats, men var ett måste. Okej, det är typ råskabb, och jag tror jag får ha uppsatt lugg forever, men det är en tidsfråga.


Älskar dig Chille <3