Majbrasa på avstånd

Kom nyss hem från majbrasan. Satt en bra bit ifrån på grund av allt folk. Känns jävligt roande att se folk som är lika gamla som en själv som sitter på en parkb'nk och dricker nåt mysko ur en 50 cl colaflaska. Det är så jävla töntigt! Sen insåg jag att i alla fall här i Boden så är det ju mest fjortisarna och nån som är snäppet äldre som festar på Valborgs. Inga uxna skulle göra det, generellt sätt då. Själv känner jag inget behov av det. Punkt.


Blir brasa trots allt

Ska ut och kolla på majbrasan på Kvarängen sen, men den är inte förän halv tio så det är ett tag kvar dit :) Innan dess är det väl inte mycket som ska ske alls, finns ju inte direkt jättemycket att göra. Kanske spela kort eller nåt ;p törstig som tusan är jag då, så det blir nog en tripp till övervåningen nu i alla fall.



Tjing

Mys på Valborg

Är nu färdig med middag och så. Blev att grilla parisare och annan korv. Sen till efterrätt gjorde vi (alltså jag) fruktsallad av fruktcoctail och färsk frukt + vaniljglass. Hur gott som helst. Blev så mätt att jag typ fick ont i magen. Riktigt ont. Har lyckats att ta mig ner i källaren nu i alla fall. Får se om man orkare gå och kolla på majbrasan ikväll, är väl egentligen inte sådär jätteintresserad av den om jag ska vara ärlig. Frasses och mjukglassmys i morgon i alla fall :D

Tjing







I'm a happy happy girl

Har nyss fikat lite, och kom för inte länge sen hem från Dollars och stan. Det blev inte direkt nån snabb sväng som jag hade tänkt utan mamma skulle sega som vanligt. Var ändå isvindar ute så inge skönt att sola. Var som sagt först på Dollar store och där hittade jag lite smått och gott tills jag flyttar: världens snyggaste durkslag i gult (fanns i rött, blått och grönt också) för 30 kr, 9 assietter för 10 kr st (var 50%), en sats med mått två för tio (inte fullt så skoj men i alla fall ^^). Sen hittade jag ävenen vas och fina glittriga "löv" att sätta i :) Vasen kostade en tjuga och det var tre "löv" för 10 kr.  Sen skulle mamma hämta ut sina nya glasögon och efter det skulle mamma på Berlins (jag och P passade på att ta en kopp kaffe/choklad där) och sen blev det Dagoberts ;)




Tjing

Liket lever

Har försökt att göra mig lite fräsch (innebär dusch och mascara). Ska till Dollars sen, men mamma struttar runt i morgonrock ännu så det lär ju ta ett tag. Sen kan man ju försöka få lite sol? :)

Tjing


Mardömmar

Jag gick nyss upp efter att ha vaknat av en mardröm. Vågade inte riskera att somna om. Solen lyser i alla fall strålande g, hoppas det är varmt också :) Ska väl gå och duscha och äta lite frukost nu!

Tjing


Scones, som vanligt

För ett par timmar sen bakade jag scones som jag suttit och avnjutit med te. Ska gå och sova nu, är sjukt trött. Chille kom nyss hem från praktiken. Blir nog att fara och köpa en stor tala på Dollar store till mitt rum i morgon :)



Tjing

Trögskaft

Är alldeles seg och trög just nu. Benet har fortfarande smärtsamma impulser och jag sitter och drönar framför Vänner :) Har väl i princip inte gjort något annat idag, och har väl inga planer på det heller. Toppenväder lovat i morgon, men då är jag ensam så det blir väl att sola. På fredag är det också lovat fint väder så ska ta med Chille till Frasses och sitta ute med varsin mjukglass (åt första idag föresten). Ska bli hur mysigt som helst :)

Tjing

Så här läcker och frisyr och sminklös är jag idag


Motherf*cker

Har alldeles på precisen kommit hem från jobbet. Ska börja med det. Var en riktigt rolig dag idag och satt ute och pressade och åkte till stan ^^ Hur mysigt som helst. Riktigt bra dag. I morse cyklade jag ju hur som haver till jobbet (40 minuter enkel resa) och var halvdöd då jag väl var framme. Inga problems, onödigt att nån ska gå upp för att skjutsa mig då jag har cykel liksom. Sen då jag skulle hem tänkte man ju att mamma som hade varit ledig hela dagen kunde komma och hämta mig så att jag inte skulle komma hem så sent. Men se det gick inte för sig. Det är bara när hon vill ha skjuts hem (dem få gånger hon inte har bilen vill säga) ochnär Malin har haft träning som bilen kan åka till Sävast för hämtning. Snåljävlar. Har nu hunnit äta i alla fall och har världens fetkramp i benet. Träningsvärk AB. Skulle nog behöva dusch (superväder idag) men jag pallar faan inte, det kan man ju göra i morgon också ;p

Tjing


Duscha= skönt

Det är verkligen superskönt att dusch ai varmvatten och bara gotta sig i alla godluktande tvåler och shampon. Har sett Desperate efter att jag hämtat Malin, dock har jag redan sett det en gång. Ska lägga migoch plugga psykologi nu hade jag tänkt,  sen blir det att sova och så upp tidigt i morgon.



Tjing

Ugly Betty

Sitter nu och tittar på Ugly Betty innan det är dags att köra till Sävast och plocka upp Malin. I morgon blir det en cykeltur dit istället och den kommer jävla att svida säger jag. Blir att cykla i cirka 40 minuter dit klockan tjugo över sju. 40 minuter hem kvart över fem också. Usch usch, men inte ska jag klaga, jag får ju pengar :)



Tjing

Blåbärskräm

Har nu för ett tag sedan käkat middag, det var smarrigt, även om jag är less på det. Sen blev det en apelsin och ett glas blåbärskräm och kaffe till efterrätt :) Gotti. Ska senare åka och hämta Malin från hennes träning. Av någon jävligt konstig anledning sitter vi och tittar på Glamour eller nåt i den stilen ;o kanal måste bytas omgående.



Tjing


SNART MAT :)

Ska snart äta faktiskt. Magen har börjat mullra i protest mot matlösheten. Nu låter nästan köttfärssås och pasta gott nästan. Blir apelsin till efterrätt idag, inget fika :) Stolt. Sitter uppe i soffan och tittar på Äntligen hemma med Chille, haha. Spännande ju. Hoppas mamma kommer hem snart så att det blir mat. Jobba i morgon.



Tjing

Hungrig

Sitter i källaren och är hungrig ;/ Ska äta jävla tråkpasta med tråkköttfärssås. Är ju lagom less på det kan jag ju säga. Kissan har legat i mitt knä och purrat i typ en halvtimma medan vi såg nån störd film på canal + first. Maten lär inte vara förän om länge eftersom att mamma slutar kavrt över fem. Blä. Har gjort lite läxa i alla fall. Blä på det med.


Tjing

Hemma igen



Är nu hemma igen efter en lektion på skolan. Den gick bra, var dock inte speciellt intressant. Sen var jag snäll och följde med Jenny på stan så att hon kunde hitta en present åt sin pojk :) Vart något mycket fint i alla fall! Har nyss hängt upp den tvätt jag slog på innan jag åkte iväg. Ska nog ta itu med bunten med nya uppgifter som jag fick med mig hem idag. Gillar åtminstone sånt bättre än prov, eftersom att dem här tar slut efter typ max en halvtimma. Fick tillbaka vårat utvecklingsstärningsprov idag, fick g+. Helt nöjd faktiskt eftersom att jag fick börja plugga (hade varit på Irland) några dagar innan bara,s å det gjorde jag bra ^^ Dock tycker jag att + och minus, speciellt +´, är en jävla nagel i ögat på en.


Tjing



Ska man..?

Funderar på att nu cykla iväg till skolan. Aningen tidigt men tänkte passa på att gå till skolsyrran innan lektionen så kan man åka hem direkt sen ^^ Hade inte det varit toppen? Kommer nog att frysa under cykelturen, men blir att ta en varm jacka!


Tjing

Skoldag

Ska på en lektion idag, som varje tisdag under praktiktiden. Blir nog ganska lugnt. Sen sk ajag ta mig till skolsystern faktiskt. Vad som mer händer idag har jag faktisk tingen aning om. Plugga blev det ju inteav igår såklart, som vanligt. Lagom mulet ute, idag, men har ändå tagit kjol ^^ Har ju faktiskt varma strumpbyxor.



Tjing

Dags att ta tag i saker!

I morgon blir det en "ta tag i saker dag". Redan ikväll ska jag plugga, och i morgon blir det ett besök till skolsköterskan som bara skulle våga mobba mig förmina issues. Hon är säkert jättesnäll. Dessutom ska jag ta tag i mina kassa matvanor. Jag ger mig själv ångest.  Mestadels för att jag verkligen, verkligen inte tycker att det är kul att träna, så det ska jag heller inte göra ;) Har redan klätt om till pyjamas och är färdigt avsminkad, så nu är det väl bara och se vad som sker innan läggdags.


Tjing

Pissdag

Ingen bra dag alls idag. Känner mig totalt nollställd. Vill bara ligga ner och sova i en vecka och slippa alla jävla krav. Det är skola, läxor, jobb, äta rätt och bra, röra på sig. Vem faaaaaaaaaaaaaaaaaan bryr sig? Inte jag i alla fall, inte innan nån nämner det. Försökte dessutom hitta lite studentlägenheter så att man kan ställa sig till kö inför nästa år, men nähä, det gick ju inte. Fuck.


Tjing

Mitt fläsk gråter


Sitter och har tillsammans med Chille (han åt mer än mig) tjockat i mig halva den röda chipspåsen. Sen har man ju till helgen ;) Laddat upp. Är trött som fan, men nu har åtminstone min poteniella migrän gått över efter några piller. Ser på Joey nu, och har ingen aning om vad mer som ska ske ikväll. MÅSTE PLUGGA!


Tjing


Duktig idag

Dagen började klockan halv sju idag. Har jobbat fram till klockan två, och sen körde jag (med nersammanbrottet Monica brevid mig) till Coops parkering. Stegen bar sen till kommunhuset där jag först skrev på ett anställningsbevis och sen ifrågasatte min lönespec. Allt gick bra i alla fall. Nu har man kommit ohem igen och slängde nyss på en tvättmaskin. Bli´r fiskpinnar till middag idag, smarr. För en gångs skulle är kissen inomhus. Hon både sov med mig i morse och kom in nu också. Kan ha någonting med regnet att göra ^^

Jobbat har jag som sagt gjort idag. Gick bra tyckte jag :) Trevligt och mysigt. Inte allt för våldsamt. Blev en promenad och så med vårdtagaren. Nästa pass blir på onsdag, och sista introdagen omen vecka. Sen har jag fått en massa pass erbjudna :D

Tjing


Denna bebbe har jag jobbat med idag ;)

Knullruffset

Sitter i soffan och har nyss duschat och som vanligt så kör jag på som en galen i håret med handduken. Nu ser jag ut som ett troll som vanligt, men så får det vara. Annars blir håret aldrig tort ju. Upp halv sju i morgon, inte det värsta i alla fall. Dessutom får man ju money ;)



Tjing

Paint på naglarna och Gossip

Sitter och tittar på Gossip Girl med Chille nu. Fick en mild depression tidigare idag. Anledning: klippte av mina skitlånga naglar. Snyft. Men har nyss målat med mitt nya rosa nagellack så känner mig lite mer uppåt :) I morgon börjar man jobba klockan sju, men slutar redan klockan två så det är skönt. Efter det måste jag åka till kommunhuset och skriva på anställningsbevis och då jag kommer hem blir det att ringa och boka om tiden till tandregleringen. Så ser iaf planerna ut.


Tjing

I sytagen (Chille lekte med sin cam)


Lasagne and leggings

Väntar på att lasagnen ska bli klar nu. Ska bli mycket gott. har alldeles nyss provat mina nyssydda, egenhändigt gjorda leggings. Jaa, vad ska man säga? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag skrattar nog. Var inte alls så hemskt, men råkades sy sömmen utåt, vilket i sig inte var nåt problem. Det blev ganska coolt faktiskt. Men dem vart liksom en centimeter för små åt fel håll, så det var ganska tajta leggings. Vid fötternahade jag varit otroligt optimistisk och var nu tvungen att klippa upp en slits längst ner på vart ben, men det kan jag också leva med. Dock så hade jag gjort en aningen för låg gren, haha. Ser otroligt skoj ut. Men det ska jag lösa. På något sätt tror jag att jag fick en fram och en baksida, dock inte med flit. Om jag tar på mig andra vägen än jag gjorde nyss så ska det gå bättre, och det är ändå ingen som ska titta vid linningen ^^


Tjing

Solen är så skön och varm och vi idkar friluftsliv

Sitter ute i solenoch bara steker, hur varmt som helst. Har först varit ut på en promenad  med Chille i ungefär 50 minuter, sen kom vi hem efter att ha köpt glass på Ica. Då var det dags för grillning ute på gården så nu har jag suttit här i några timmar. Asvarmt i alla fall. Idag ska vbi äta lasagne som jag har drömt om i en vecka! Så gott.


Ansiktsvård

Har hjälpt min gubbe att göra ansiktsvård nyss ;D Kanske är det jag ska rikta in på mig? Mulet väder, men ändå rätt varmt idag. Kissan har kommit in och slagit sig ner på mitt superrena lakan och ska ligga där och håra utan en tanke på att flytta på fläsket. Ska tjata med Chille på en promenad innan lunchen ^^


Tjing

GOD MORGON!

Har nyss stigit upp och sitter i soffan och myser. Chille ville ligga kvar ett tag isängen han. Jag lyckades ju så klart somna vid filmen igår och bli ivägschasad till sängen. Hoppas på bra väder idag, så att man kan ta en prom utan att lida. Igår blåste det så jäkla mycket att man trodde att man hade flyttat till Luleå ju. Storm! Ska väl snart ta och käka lite frukost. Måste måla klart mina förbaskade ramar sen ;)


Tjing

I am legend.. Igen

Ska nu ta och mysa med gubben framför I am legend som jag ser för andra gången. Man blir så illa till mods av såna filmer tycker jag. Har då sminkat at mig och allt färdigt så sen är det bara att krypa till kojs om kanske två och en halv timma eller hur lång nu filmen är. Kanske inte pallar hela ;)


Tjing

Ättika på mina fingrar

Sen sist har jag målat lite på ett par ramar (fotar i morgon) och det är en förjävlig färg som är i princip omöjlig att tvätta bort. Efter åtskilliga tvålgnuggningar ger jag upp och ber om råd för att fixa bort klistret från mina fingrar. Mamma ger mig då en bra idé som går ut på att jag ska tvätta händerna i ättika. Jag måste försöka och häller på händerna. Det första som slår mig är hur sjuuuuuuuuuukt ont det gör och att det svider nå så jävlulskt. Nästa tanke är att det var totalt värdelöst och inte funkade alls. Nu har färgen torkat i alla fall, så den klibbar inte längre. Ska måla resten i morgon. Då med handskar tror jag :) Sen har jag suttit och tittat på AFV med mamma, P och Chille. Får se om det blir film ikväll eller vad. Dags att ta itu med syendet i morgon åtminstone.

Tjing




Kissen ville leka i mattrullen

Hemmagjord pizza

Har nyss käkat våran hemmagjorda pizza med hemmagjord pizzasallad till. Hur gott som helst var det, trots att hela jag smakar vitlök nu. Snaskar nu på de billiga Ahlgrensbilarna som jag köpte på IKEA igår. Snart blir det väl kaffe och sen får man se vad som händer ikväll. Har i alla fall installerat min nya kassett som jag också köpte igår. Har gjort så många IKEA-lådor att instruktionsboken var totalt överflödig, vilket den dock alltid är.



Tjing

50-tals café

Har nyligen kommit hem från ett 50-tals café dit ci har varit :) Supermysigt och asgott fika. Innan dess var vi på en promenad jag och Chille och träffade Lotta och bebben som inte är så bebbe längre ;) det var kul i alla fall, länge sen! Är helt chockad över hur mycket klockan är, och ändå sov jag bara till tjugo i tio. Jaja, skönt är väl det. Blir hembakad pizza till middag :D MUMS


Tjing


Inshoppat

Ska slänga in bilderna på det jag köpte igår nu. Sen ska jag ut i solen som faktiskt tittat fram nu :D
Blommig klänning från Gina 249 kr
Långt linne från Gina 99 kr
Svart kjol från Gina 199 kr

Kruxet med klänningen att jag i normala fall har strl 34-36 (kjolen 34). Men klänningen här var jag tvungen att ta en 38 på klänningen och den var fortfarande väldigt tajt, och jag behöver stänghjälp trots att den intre är så tajt då den ör stängd. Det är alltså så att Gina är totala tuttrasister punkt slut.


Sagan om mormor och Reckellådan

Hej hallå! Har nyligen ätit frukost och nyss gjort mig aningen piffigare ^^ Mulet väder idag faktiskt. Inte trvligt, men inviger min nya kjol iaf.

Nu ska jag berätta om mormor och min konversation igår. Detta var i bilen då vi väntade på mamma och Lena. Dom två var väldigt långsamma och jag bad mormor att ringa till Lena och stressa dom lite. Eftersom att vi hade varit över till Finland så hade inte Lenas telefon hunnit ställa om sig och det gick inte att ringa till den. Först kunde mormor inte nå abonenten och sen ringer hon en gång till och kommer till röstbrevlådan och det låter då såhär (allt med finsk brytning):

Mormor: "Reckellådan, vad är den här reckellådan för nånting?! det måste ju kosta extra att ha den!"
Jag: "Mormor, det heter röstbrevlådan! Det är meningen att man ska tala in ett meddelande där!"
Mormor: "Jag har då ingen röstbrevlåda. Det kostar väl extra."
Jag: "ALLA har en röstbrevlåda mormor, alla. Till och med du."

Så ännu en gång har jag hjälpt någon med ett mysterium!


Tjing

Home again

Har kommit hem från IKEA för ett tag sen, strax efter nio. Fikat finska posso när vi kom hem ;) Mums! Trodde inte att vi skulle stanna i Kalix efter Happis, med tanke på att min mamma tycker om att stanna på en halvtimme på varje affär trots att hon inte tänkt köpa nåt där. Hur som haver så drack vi iaf kaffe hos mormor innan JAG körde oss hem ^^ Körde halva vägen dit också, känner mig stolt. På måndag måste jag åka till kommunen och skriva på anställningsbevis och diskutera lönespexen jag fick idag.

På IKEA köpte jag iaf: en tidningskassett, en vanlig förvaringskassett, dörrkarmskrokar, ett ljus och inget mer tror jag.
Sen vart jag otrligt lycklig då vi kom till Gina på gallerian, eftersom att den var 100 ggr bättre än den i Luleå. Köpt iaf den underbara klänningen som jag och min syster tom pratade om när hon ringde idag. Bara så att all avet så har Blondinbella varit efter mig där också ;) Rätt ska vara rätt. Köpte även ett långt linne och en kjol. Mobilen dog idag, så blev inga bilder alls. Tar i morgon.

Tjing

IKEA

Ska åka iväg mot IKEA om tio minuter. Hade som sagt tänkt ringa till IK klockan åtta, men det är tydligen bara så att kontoret öppnar så. Telefontiden börjar inte förän nio, så jag får ringa ifrån bilen helt enkelt. Vaknade med Chille halv sex i morse och kunde inte somna om. Jag var väldans pigg då. Somnade i alla fall några minuter tror jag. Nu ska jag dra upp alla grejer och göra mig klar :)



Tjing

Hot, hot, hot

Sitter här och är myckret läcker i min asniktsmask. Har gjort mig redo att plügga och sen blir det att nanna eftersomatt det är tidig morgon i morgon. Huvva. Ska bli otrligt skönt att lägga sig ner i sängen känner jag. Kan knappt vänta. Ultrahård dag idag. Nu blir det  bara att tvätta av masken och sen den sedvanliga smorningen av eksemjävlahänderna.


Tjing och natti



DÖDA MIG!

Är totalt utpumpad och skakig, trots två mackor, en tallrik fil och knäckebröd och en halv apelsin. Anledningen stavas cykel tur till mammas jobb i Sävast. My god vad sjukt långt. En timma tur och retur. Vissa tycker nog inte att det är så långt, men tro mig, det tyckte jag. Då vi började närma oss hemmet känner jag hur sjukt hungrig jag blivit, så väl hemma kastar man sig på allt ätbart. Mums. Kommer sova somen ängel i natt ^^


Tjing

Försöka lugna ner mig

Sitter här och har nyss druckit kaffe och käkat lite mintkaka och försöker att lugna mina nerver. Känner världens världens press att jag måste skynda mig att ringa IK i morgon så att dem inte ger jobbet till någon annan eller tror att jag inte bryr mig eftersom att jag inte hann ringa innan dem stängde klockan fem. Antagligen så är det ju inte så det går till, men ska ringa till dem direkt klockan åtta innan vi åker till IKEA.


Tjing

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är typ världens lyckligaste människa just nu. För det första så har jag och Kicki gjort bort våran TCM-redovisning, vilket inte är så jävla stort, men innan den så ringde IK och frågade om jag ville ta några pass i maj! FATTA vad glad jag blev :D Slängde mig ner på golvet mitt på skolan med arslet i vädret för att skriva ner tiderna. Det sorgliga är att jag bara kan ta tre av typ sex pass. Inte kul, men alltid nåt. Jävla skola alltså. Två av dagarna får jag säga att tandläkaren lockar precis innan vi slutar och på fredagens enda psykologilektion får jag bara be honom dra åt helvete ^^ Jag är sååååååååå lycklig. MONEY!




Tjing

Städa, sola, ringa kommunen, cykla till skolan

Så ser mitt schema ut. Eller, gjorde. Städa har jag gjort faktiskt *stolt*^. Solat har jag hunnit med också, varmt som attans. Att ringa tillbaka till kommunen bloir svårare eftersom att tanta inte kommer tillbaka innan klockan tre. Det får alltså bli ett tiominuterssamtal eftersom att jag vill cykla iväg till skolan tio över (ska vara där halv fyra) så jag slipper få blodsmak i munnen. Japp japp. Måste hitta min sommarjacka bara för idag, för annars kommer jag att svettas ihjäl då jag cyklar.



Tjing

Mäklare

Väntar (okej, just jag kanske inte väntar så mkt) på att en mäklare ska komma och omvärdera vårat lilla hem. Var snäll nog att torka av våran pungsmuliga duk, och ner med allt på golvet xD MEN, är inte så elak som det låter för jag trodde att det fanns en sopborste i närheten, att dra fram dammsugaren orkar väl ingen. Det fanns det dock inte så jag fick strunta i det. Ska nog ta och städa lite på riktigt i mitt rum och TV-rummet då mäklaren farit. Jag borde ha ensamrätt på vårat lillvardagsrum eftersom att det är jag och endast jag som städar där inne. Suck on that!


Tjing

Mysigt varmt

Tänkte köra ett tema på alla mina rubriker idag, någonting med varmt. Har just kommit en efter ännu en utesession. Det är verkligen jättevarmt och härligt ute idag. Bättra på den lilla färgen jag fick i förrgår ;) Hade tänkt sy lite nu och sen måste man ju då plugga. BLÄÄÄÄÄ!!!


Tjing

Gah vad varmt!

Hur skönt som helst ute :D Jag är lycklig. Har hunnit med en promenad plus att sitta lite i solen. Nu gnäller mamma som vanligtpå att jag ska komma ut bara för att hon inte ska vara ensam. Suck. Sen ska vi äta korv och bröd till lunch. Inte det minsta kul med tanke på att jag har ätit det till lunch den senaste veckan.


Ut i solen

Ska alldeles snart gå ut i solen hade jag tänkt, men det är nog lite kallt fortfarande eftersom att det är så tidigt, och dessutom så är jag trött ;p Blir så less på "alla" (mamma) som konstant gnäller att så fort man ser en halv solstråle så måste man gå ut omedelbart! Varför denna hets? jag går ut för att det är så varmt och skönt men man får ju för fan ångest då det enda manhör varje dag är att man MÅSTE gå ut genast. Åt helvete.



Tjing

Usch vad tidigt

Vaknade för tio minuter sen av ett sms att en elektríker kommer hit klockan åtta och gör klart det sista på lilltoan. Kul var inte det, för jag var tvungen att gå och plocka ut det nödvändigaste (linser, tandborste..), ifall han har tänkt att vara där länge. Nu är jag ju vaken iaf så! Kände mig mycket lycklig då jag fick ligga kvar i sängen halv sex i morse då gubben var tvungen att gå upp för att hinna med bussen. Dock hade jag kunnat sova några timmar till. Puffy eyes AB!



Tjing

Hemma igen

Har alldeles nyligen kommit hem från barnvakteriet med Måne :) Har varit jättekul iaf! Jag är ju proffs med barn så ;)  Dessutom hade familjen en grand dion..(?), en skitstor hund alltså. Den var till mina tuttar då den stod på alla fyra ;D Har gjort mig färdig för sängen så ska bli skönt och krypa ner. Känner mig lite mör. Är det bra väder i morgon= sola, promenad. Dåligt väder= badhuset simma. Ska i vilket fall som helst göra klart mina leggings :)


Nåla och lite sånt

Har bara hunnit nåla mina framtida leggings. Tänkte att jag nog inte ids börja sy och allt innan jag ska fara till Måne (klockan halv fyra ungefär). Ska koka mig lite gröt nu tror jag och sen bär det väl iväg :) Hoppas att det blir skoj (vilket det nog blir)!



Tjing

Sommar snart

Har nyss varit på en relativt lång promenad. Hur skönt som helst och var tvungen att ta av mig jackan :) Då jag gått en bit mötte jag en lastbil som tutade och jag såg bara då föraren vinkade. Jag misstänkte att dem hade sett fel på person helt enkelt, men trevlig somjag är så vinkade jag tillbaka. Då jag nästan är hemma möter jag samma lastbil igen och den tutar igen! Då ser jag en yngre människa i passagerarsätet men kunde fan inte se vem det var!!! Hur irriterande som helst. Man vill ju veta vem det är som är så enträgen att hälsa på en ;o Jag vinkade iaf båda gångerna så jag har gjort mitt ;) Nu ska jag ta och sy ett par leggings!



Tjing

Ute i solen :)

Har suttit ute i solen tillsammans med Chille. Det var verkligen hur skönt som helst. Ska nog gå ut igen, bara för att det var så varmt! Blir nog att sova hemma idag, eftersom att gubben inte slutar förän tio. Vill inte cykla ensam mitt på kvällen, och han börjar ändå jobba kvart i sju i morgon så det känns lite onödigt. Jaja, man kan ju se om han slutar tidigare. Får se hur det blir med barnvakteriet idag, Måne har inte hört av sig än.


Tjing



Idag


Soliga morgon!

Supervarmt ute idag :D ska gå ut och sätta mig i solen sen då jag klätt på mig. Hoppas man lyckas få lite färg. Har tänkt försöka leta reda på Bodens enda skomakare idag, så att denne kan fixa mina Björn Borg-skor. Håller tummarna på att jag ska hitta ^^ Nu ska jag försöka klä på mig och sånt där nödvändigt.



Tjing

Night

Har sett Desperate och duschat nu, mysigt värre. Nu blir det väl inte så mkt mer ikväll innan sängdags. Plugga lite mer (japp, har faktiskt pluggat idag också). Chille har redan satt igång med sitt pluggande han :)


Nattinatti


Tjing

Övningskört som en gud

Har nyss kommit hem från hämtningenav Malin. Jag var underbar på vägen och alla andra bilister ville vara mig! Nu är det Desperate, somjag dock sett men kan se igen :) Blir nog lite kvällsgott till det!

Tjing



Då halva var kvar, nu är den long gone

Middag, kaffe, promenad

Sen sist har jag hunnit äta middag, dricka kaffe och kom nyss in från en promenad med Chille :) Skönt var det. Ikväll blir det att övningsköra till Sävast för att hämta Malin från hennes träning. Jag känner min initiativförmåga krypa fram. I morgon ska jag mest troligt följa med Måne då hon ska sitta barnvakt, det ska bli skoj :D


Tjing


Gubben behövde en lur innan middagen ;)

SKOR!

Har just haft lite skoj i mitt rum. Med detta menar jag att jag har flyttat alla saker från min vägghylla (var dem nu ska vara är ett mkt senare problem) och satt dit det flesta av mina skor. Dem jag ska använda dagligen nu får stå i hallen, men åtta lyckliga får stå på hyllan och vara snygga :D Räknade att jag har sammanlagt 14 par skor. Och jag älskar det!!!!!!



Tjing




Ett axplock av alla mina skor!

Epic movie

Har sett Epic movie tillsammans med Chille nyss. Var väl lite sådär småfnissig på ett kissochbajsochsnusk-barnsligt sätt. Ska vara en duktig flicka och sy kragen på en tröja som ska ge bort till Röda korset tror jag. Någonting i den stilen iaf. Blir tonfiskröra och pasta till middag idag :) Smarrigt.


Tjing

Marabou Non-stop

Jag har varit en Marabou non-stop oskuld tidigare. Inte nu längre. Den var helt okej, men har bara tagit ett smakprov, man ska inte äta godis innan maten (som är om några timmar). Hade tänkt hitta nåt pyssel att göra tills dess. Sen blir det nog en promenad och sen Desperate (som jag dock redan sett).



Tjing

Yes!

Har kommit hem från mitt IK-möte nu. Gick mkt bra och har nu mera ett blivande jobb :D Superbra! Dessutom så skiljer inte lönen så mkt från kommunen, så det är då inga poroblem för mig. Man kan ju hoppas på jobb nu, men glömde öppna käften om att jag är i princip ledig i fyra veckor nu. Attans. Jaja, det löser sig.


Tjing



Möte på IK

Har nyss kommit hem efter att ha varit på skolan och sen lunchat med mamma på Dagobert. Klockan ett ska jag åka till möte på IK, hoppas att det inte tar så länge. Riktigt varmt ute idag måste jag säga. Igårkväll var det bara att slappa, och sen sov jag till Ballar av stål (var svintrött). Trött är jag fortfarande och har suttit och gäspat hela min enda lektion i Alternativ medicin där vi pratade om mental träning. I eftermiddag/kväll kanske det blir en promenad eller så och så lite plugg skulle jag tro. Om jag har tur ska jag ha intro till jobbet i morgon kväll :)


Tjing

Myspys

Har dragit på mig långkallingar och en t-shirt nu. Ska mysa med mackorna och o'boyen som Chille just nu lagar åt mig ^^ Sån är jag. Ska se om det är nåt bra på TV innan Ballar av stål börjar och så ska jag plugga ännu mer psykologi!


Tjing


Slöare än slöast

Sitter och gör absolut ingenting. Har kikat på vänner. Gjorde ett ryck av tråkighet och städade en skriotlåda åt gubben. Den var smockfull och jag slängde bara några papper. Ingenaning om vad hälften där inne är. Massa konstiga plastbitar och mojänger. Nä vet du vad. I morgon ska jag luncha med mamma efter skolan. Efter det blir det möte på IK.



Tjing

Room raiders

Sitter och tittar lite på Room raiders tillsammans med Chille. Åt nyss starkmat (idag potatis, harrictos(?), räkor och ris). Innan dess tog jag min tur till cykelpumparna på OK (dem jävlarna på Statoil var paj). Sen blev det en tripp till apoteket där vi insåg att acnemedlet som man kanske ska kalla det, kostade 119 kronor för en liten tub. Hell no! Så vi drog vidare till sista stopet, Lindex, istället. Hittade en ansiktsmask och ett naglellack :) Blev mkt nöjd. Nu händer väl inte mkt mer ikväll.



Tjing

Livet leker

Nu sitter jag hemma hos Chille. Känner nästan att jag måste be om ursäkt över de tidigare totala skräpinläggen idag. Men fick smått panik av att sitta ensam hemma utan det minsta lilla att göra. Till och med kissen hade dumpat mig för att ligga runt. Sen tog jag iaf cykeln och mötte Jenny och Chille vid busshållplatsen. Sen vek Jenny av och jag och Chille hamnade hos honom. Kvällens planer: pumpa mina cykeldäck, igen, försöka hinna till Lindex och shoppa nagellack, apoteket för gubbens finnmedel (ja, jag snor det ibland ;p). Så ser det ut iaf! Kanske blir det att slänga på en tvätt med lite vinterkläder.


Tjing

Men ååhh!

Ibland slås man bara av hur trög ens pojkvän är. Det bara kommer som en blixt från klar himmel. Har i alla fall fått tag på honom. Blir så störd då han inte uppskattar det man gör. Men det är ävl kanske inte så jävla konstigt eftersom att han aldirg har prövat på att göra det själv för en gångs skull. Jag är inte så mammig sommankan tro med mitt fanatsika städande och sånt, men om inte jag gör det så blir det aldrig gjort kan jag ju säga.


Tjing

Pajade ögonbryn

Hoppas att Chille snart ringer och säger att han sitter på bussen hem för jag har supertråkigt. Därför jag skriver massa skikt stup i kvarten. Hur länge kan dem tvinga en att stanna första dagen? Har till och med hunnit dra en rajd med läxan igen, så tråkigt har jag. Dessutom tänkte jag passa på att fixa ögonbrynen. Men my god att jag råkades förstöra dem totalt. Inget lite kajal kan fixa. Hoppas jag. Hoppas ingen märker.



Tjing

Äppelpaj är mums för magen!

För ett litet litet tag sen tryckte jag i mig tvåportioner av min äppelpaj som jag totalt glömt bort samt en kopp russin ;) Det var såååå gott! Usch vad jag har tråkigt. Skulle kunna återuppta mitt pluggande men inte fan får jag ju roligare av det.


Tjing

Segare än segast

Tiden verkligen sniglar sig fram. Ska prova att slå på TV:n och hoppas att det är något bra på den då. Kanske ta lite "mellis" (jag kallar allt mitt småätande utöver vanliga rätter för mellis). Önska mig och mitt sötsug lycka till!


Tjing

Konsten att plugga fram sin sura min

Har just suttit och pluggat till psykologin. Usch vad trist. Orkade bara läsa hälften, resten tar jag ikväll. Man vill bara sova då man tar fram den boken alltså. Men som sagt nu blir det inte mer plugg förän ikväll. Måste yp akutsmörja in mina händer. Snart spricker dem säkert upp.


Tjing

Kämpigt

Cykelturen till stan vart inte så lätt och smidig som jag trodde. Visste redan att jag var i akut behov av att pumpa cykeldäcken. Vägen till pumparna kändes som en evighet och var hur tung som helst. Det blev lite bättre men jag kän verkligen inte ha pumpat till max, trots att däcket var stenhårt. Får ta en till svängom dit kanske imorgon. Har käkat lite lumch nu iaf, orkade bara koka gröt, ta en macka och en apelsin. Har hunnit tvätta en tvätt i morse plus att slå igång diskmaskinen (tungt). I eftermiddag ska jag ta mig till Chille och sova där. I morgon är det veckans första och näst sista lektion, alternativ medicin. Är stor redovisning.Blä.



Tjing

Cykeltur till stan

Nu ska jag cykla iväg på min nya fina cykel in till stan och till optikern. Har just pluggat och har även hunnit ringa till IK. Känns skönt att ha det bortgjort. Mer plugg ikväll dock. Sen lbir det lunch då jag kommer hem :)



Tjing

Sminklöst åt världen!


Dags att sätta igång

Nu har jag lyckats få på mig kläder och är redo för allt som ska göras. Tänkte börja med att plugga lite till psykologiprovet. sedan ska jag göra bort att ringa till IK och sen en promenad till stan och optikern. Vädret är strålande så satsar på min kofttröja från Irland och ett par strumpbyxor :D Hoppas jag inte fryser ihjäl bara.



Tjing

Underbara morgon!

Vaknade sju i morse av väckarklockan. Det gjorde inte Chille som jag trodde att han gjorde utan låg kvar (vilket han gott och väl kunde göra). Halv åtta frågar jag om han inte ska gå upp. Det kändes ju liksom lite onödigt att vakna sju om han inte ens ska upp då. Då morrar han om väckarklockan har ringt. Sen ligger han ändå kvar i lite mindre än en halvtimma. Suck. Nu sitter jag pyjamas och ser på The voice. Planerna för dagen: besöka Klarsynt, ringa IK och läxor. Jobbigt jobbigt.



Tjing

Sängen kanske

Ska dra mig till sängen nu. Ska hjälpa min nästan enarmade pojk att noppa sina ögonbryn och sen ska jag kanske ta mig i kragen och läsa lite psykologi. Orkar inte läsa allt ikväll eftersom att det är 20 sidor. Lovade Chille att jag skulle stiga upp med honom i morgon (han börjar praktiken 10:00). Jag sa att det nog räcker gott och väl att stiga upp åtta eftersom att bussen går tio äver nio. Nu fick han för sig att gå upp sju. Jag vill inte stiga upp med honom längre ;/



Tjing

TETRIS TAR ÖVER!

Har totalt fastnat framför tetris. Gjorde jag en gång i nian också, så nu gäller det bara att komma ur det igen. Jag tror det hela handlar om att jag suger så totalt på det att jag måste fortsätta tills jag lyckas bra ;) Det ger mig väl en sorts tillfredställelse att veta: "Jävla vad jag är bra på tetris!" haha. Men det finns ändå inte mkt mer vettiga saker att göra den här tiden och TV erbjuder bara skräp.



Tjing

Nyduschad

Har nyss duschat och flätat håret (det långa jag har). Har tänkt prova något nytt ;) Ska nu upp och käka lite kvällsmat. Får se vad det blir. Känner att jag vill göra bort alla tråkiga saker i morgon (optikern, ringa IK, läxor). Jaja, Chille står och väntar på att gå upp och äta nu!



Tjing

Middag, Gossip och Wipe out

Till middag idag blev det kycklinggryta med tandori och efter det kaffe serverat med Gossip girl! Det är ärligt talat inte många serier jag följer, bara Gossip girl och Desperate så det så. Nu sitter Chille och kör sitt psykiskt störda garv (jag är allvarlig, jag borde spela in det, skicka till radio och få massa pengar) till Wipe out. Har gjort en del på mitt träningsprogram till gympan nu iaf, det känns skönt. I morgon börjar träningsdagboken ^^ IKEA på fredag :D


Tjing

Påfågel från Dublin zoo :)


Done and done

Har äntligen fixat upp lite på mitt rum. Har två förvaringsbyråer bredvid varandra och båda var fyllda med en massa skit på. Hade en stor hög med skolböcker, varav hälften jag inte ens behöver nu under min lediga tid utan bara glömt att packa upp och sätta i skåpet på skolan så dem har fått följa med hëm. Ska till skolan på tisdag iaf, så då kommer dem dit igen ^^ Känner att jag nu måste ta tag i pluggandet på riktigt. Igen. Nu är det ett skitstort psykologiprov. Igen. Till det är det dessutom ett prov i idrotten som jag inte fattar nåt av. Inte för att jag har läst men jag har faktiskt kollat igenom instgruktionerna. Och som grädde på moset så har vi fått en uppgift under våra fyra praktikveckor, även den till idrotten, där vi sk agöra ett eget träningsschema eller nåt sånt. Måste kolla igenom det också men har läst det och fattar inte riktigt vad det går ut på. Men får fråga Chille då han är färdig med sin matte, annars blir han så sur.


Tjing

Repris av Desperate

Sitter och ser reprisen av Desperate tillsammans med Chille. Första av dem två avsnitten. Supersorgligt! Borde ta itu med det jag skulle göra men nu får det vänta ett tag ;)



Tjing

Mumma



Har fikat lite bulla och kaffe nyss. Det var smarrigt värre. Tydligen hade Chille nu sett en stor hankatt i kissans sovkartong på altanen. Den var säkert helt på g och sökte henne ;p Nu ska jag pyssla på lite!


Tjing

Bulla och Kaffe

Haha, alla mina rubriker är typ relaterade till mat har jag insett ;) Det kan inte jag hjälpa! Har iaf promenerat hem från Chille nu och efter en ytterst blåsig och i slutet regnig promenad är vi framme. Ska fika lite bulla och kaffe alldeles snart. Har inga större planer för dagen. Inte gå ut iaf. Bädda sängen? ;p kanske kan sträcka ut det till en tio minuter med lite tur. Nä, men har nog lite småpyssel att fixa med som vanligt.


Tjing

Köttfärssås och pasta

Lunchen idag blev köttfärssås och pasta med bröd :) Supergott! Sitter i Chilles rum och fryser nå så kopiöst. Har gasat igång elementet nu dock. Ska spela lite tetris nu ;)


Tjing

Skandal

Har just slagit mig ner hemma hos Chille. Meningen var ju att vi skulle gå och bada och han lånade min mammas badkort. Detta finns det då en speciell ragata som alltid märker så hon stoppade honom och snodde mammas kort. Jag fattar inte varför man inte får låna någon annans badkort om man har fått lov. Helt stört med tanke på badhuset sjukligt höga priser. Nåja, fick oss en promenad hem till Chille och ska ät alunch här innan vi vänder hem till mig igen. Soligt men ändå kyligt ute.


Tjing

Badhuset

Ska alldeles snart promenera iväg till badhuset med Chille. Har redan fixat ihop grejerna så det är bara att gå. Sen ska jag hem och han till sig och hämta skor till sin praktik som börjar i morgon. Mina planer för morgondagen är som så att gå till stan för att ännu en gång be idioterna på Klarsynt att laga mina glasögon. Irriterande om något. Jaja, ska gå nu!


Tjing

Lyckan är gjord!

Har alldeles nyss vaknat, vilket är ett mirakel att jag äntligen har fått sova ut. Idag var det kissen som kom och väckte mig och ville kramas men det kan jag leva med. Man vill ju inte sova bort hela dagen. Nu är det väl snart frukost dags men måste vänta på att Chille också går upp ;/ Det kan bli svårare. Alltså,jag får alltid frysa som tusan när vi sover hos mig båda två eftersom att jag bara har ett täcke. Han är sjukt ego och det finns inte ens chans att kunna dra tillbaka lite. Livet är orättvist.



Tjing

Monopol

Har precis krossat Chille min i ett parti Monopol. Vann stort ^^ tidigare så gick jag faktiskt ut på en promenad och sen blev det en kopp te och en apelsin :) Har lyckats övertala Chille att följa med på badhuset i morgon, asbra! Ska väl snart gå och nanna gissar jag, är lite trött men det har jag iof varit hela dagen.


Nattinatti
Tjing

Promenix eller te?

Försöker få med Chille på en promenad. Annars får jag väl ta en själv. Har precis börjat skymma så snart är det mörkt. Vill gå innan dess. Sen blir det väl en tekopp och TV. Det gamla vanliga. Försöker bearbeta med Chille på badet i morgon också. Hoppas han vill! Känner att jag vill använda det så mkt som möjligt nu. Det går ut 29 april så. Hoppas att jag lyckas övertala honom.



Tjing

Sveriges smartaste barn och fransk manikyr

Har just sett Sveriges smartaste barn som jag dissade totalt förra veckan(?). Kunde såklart inte hålla mig från att se det idag. Jag bara älskar killen som sa att Titanic var hans favvi (film alltså) och att han inte visste hur många gånger han hade sett den. My soulmate <3 Har även piffat till naglarna nu (ena handen har fyra långa och en kort nagel och den andra har två långa och tre korta naglar) med fransk manikyr. Med olika nagellängd ser det dock inte så bra ut ;/ Nu sitter Chille och vrålskrattar åt en fågel som snor en matskål från en kissekatt på AFV ;)



Tjing

Min gubbe <3


Äppelpäppel

Kommer nyss från övervåningen efter en (okej, två) portioner äppelpaj som jag själv slängt ihop. Var hur gott som helst. Nu får jag se vad som ska ske. Blir väl inget mer spännande ikväll. TV och lite chips möjligtvis. Alltså gud! Jag måste sluta äta som jag gör. Jag kommer dö av åderförkalkning garanterat. Nä, nu blir det ändring. På riktigt.



Tjing

Perser eller bengal?

Sitter och tittar på google efter olika kissar. Jag är ju helsåld på persrar. Det är det sötaste som finns! Chille är dock av en helt annan mening och jag har visat honom bengalkatter och en sån vill han ha. Det vill jag också, så ska försöka få honom att gå med på att skaffa båda då vi har flyttat (A). Me want <3 Allt detta bara för att jag inte kan ta med min riktiga kissebäbis.


Tjing

Bebban min <3


Äppelpajsbak

Har just gjort degen till äppelpajen som vi ska äta till efterrätt :) Mums säger jag! Haha, det verkar som att allt jag gör är att äta, baka och laga mat men jag tycker det är kul att göra det faktiskt så det så. Till middag ska P göra pommes och hamburgare, det blir också gott. Nog för att jag just kom på att jag och mamma åt det i torsdags på Storheden ;) Men det är inte samma.

Tjing

Mjukkaka

Har alldeles nyss ätit mjukkaka som några barn bakat ^^ Det var hur gott som helst. Ska snart hjälpa till med min nya cykel som vi nu ska göra slutfinnishen på. Älskar den <3 Min alldeles egna cykel första gången sen jag fyllde fyra, och då var den ceris. Minns då jag hade fått den och Pontus i samma sexårs pratade om fyrhjylingar. Eftersom att min cykel hade två stödhjul (dem rök inte långt efter så det så) så trodde jag att jag också hade en fyrhjuling så det sa jag. Han frågade om jag hade kört den och verkade mycket imponerad då jag sa att "Det är klart jag har."  Det var tider det.


Tjing

Tetris

Jag blir tokig! Har suttit och nött tetris ett tag nu. Det tar sannerligen på krafterna och psyket. Ett helt träningspass ju! Går åt fanders varje gång jag spelar, men det kan jag leva med. Ett tag. Ska läsa månadsgamla skvallerblaskor som mamma släpat hem från sitt jobbnu ^^ (det är det man gör som personlig assistent ;p)



Tjing

Bojkotta utomhus

Sitter nere i källaren. Har just fikat lite kaka och kaffe. Chille gick ut och satte sig för att sola eller nåt, själv tycker jag att det är så förfärligt kallt och tänker inte gå utan innan värmen är acceptabel! Har ont i huvudet också känner jag, Inte kul alls. Nåja.



Tjing

Jag med huckle utanför Boden arénan (Snöstormen syns bara inte)


Internet igen

Dagens look
Är hemma hos mig igen nu. Har inte haft tillgång till internet av olika skäl. Promenaden vi gick ut på igår var åt helvete iaf. Var tvungen att ta min sjal som jag hade runt halsen och sätta den på huvet somen huckle. Det var så fruktansvärt kallt att jag bara vill dö. Då jag kommit till det stadiet så säger Chille att det är ungefär en halvtimme kvar, så vi vänder om, går till Godis arénan och köper naturgodis. Det satt fint. Sen drog jag på mig pyjamasbrallor och tjocksockar så fort vi kom in. Huva vad jag led. På kvällen skulle vi se Flightplan som jag såklart hann somna till innan den sluta. Förädiska reklampauser. I morse gick vi iaf till Chilles mormor och gjorde mat. Eller, jag satt väl mest och kollade på TV. var lika satans kallt idag minus snön och plus solen. Sätter inte min fot utanför dörren igen idag. Hatar vintern. Ja, jag skrev vintern för det här är fan inte vår! Nu vetefan vad som ska ske faktiskt. Skickade min karl att tvätta händerna som han hade rört sitt snus med. Det luktade fan som att han hade gjort något jätteäckligt.



Tjing


Ut i snöstormen

Har blivit snöstórm ute nu, men ska ut och gå iaf. Har fått med mig Chille så vi ska kila efter Scrubs. Får ser vars vägen leder oss. Vi ska till Chilles mormor och laga idiapa (typ en boll av spagetti som man har plattat ut till samma storlek som ett glasunderlägg. Det doppar man i en skål med massa kryddor och sås). Jag ska väl egentligen inte göra så mkt, men ska följa med iaf :) Nä, nu ska vi ut och traska!



Tjing

Candy

Borde skämmas, sitter och frossar i godis. men jag tog detiaf efter maten ;) Ätit god starkmat nyss. Nu är detbara slötittande på TV som står på schemat. Kansk en promenad ikväll, vem vet? Ska hänga upp den där tvätten nu då.


Tjing

Tvätta tvätta hela dan

Sitter hos Chille nu. Har just slagit på en tvättmaskin, bäddat rentoch varit allmänt duktig. Ska nog ta ett varv med dammsugaren och skurmoppen också ;p han själv roar sig med att spela bandy med sin lillebror :) det är en fin pojkvän jag har! Har varit och sökt dataväskor åt honom på stan, men hittade såklart ingen bra. Sen gick vi till hans mormor och såg på Ugly Beytty-repriser. Trevligt. Nu ska jag nog som sagt städa lite åt honom innan jag slår mig ner framför TV:n igen ;p



Tjing

Away away

Nu ska jag och Chille på stan och titta på en dataväska åt honom. Sen ska vi hälsa på hans mormor :) Har käkat lite lunch och tittat på Top chef med mera. Hann ta en tupplur jag med. Är så jäkla trött!  Men nu ska vi gå så vi får det bortgjort.


Tjing

Supertrött

Är jättetrött verkligen. Chille ligger i soffan bredvid mig och sover somen stock. Önskar att jag också kunde göra det. Hatar att dem ska komma hit och jävlas varje morgon renoveringsgubbarna. Har inte sovit ordentligt på flera veckor. Om ett tag ska jag väl gå och fixa nån lunch innan vi drar iväg på stan.


Tjing

God morgon!

Vaknade halv åtta i morse på grund av att golvläggaren kom och började bullra. Somnade om några ggr men tjugo över åtta gav jag upp och tog en dusch istället. Har käkat frukost och slängt på mig maskara. Blev inget mer avancerat trots att jag inte ser ut som en docka eftersom att det är så soligt ute och då ska man inte ha smink. Det har mamma lärt mig ;p Ska väl fara till gubben efter lunchen. Eller, först ska vi på stan så att han kan skaffa sig en dataväska och sen ska vi hälsa på hans mormor :)



Tjing

"Innan jag dör"

Har nu kollat vad boken jag köpt och nu läser har för författare:Jenny Downham. Boken heter "Innan jag dör". Har sminkat av mig med mera, och ska nog snart gå och läsa. Glömde berätta om mitt förfärliga tandläkarbesök. Eftersom att jag typ har varit bortglömd av tandläkarna och inte haft någon 15, 16 eller 17-års kontroll så har jag nu varit med om helvetet. Först började tandläkaren gräva tandsten. Sen fastnade hon på en goding, som faktiskt inte var tandsten utan lim från tandställningen som jag tog bort i december. Klanttanter på tandregleringen. Hur som haver visade hon hur jag skulle borsta tänderna eftersom att jag är bandad bakom dem. Jag började blöda. Sedan visade hon hur jag ska använda tandtråd. Jag började bloda och det rann rött över hela tänderna och jag övredriver inte. Hade småont. Sen gick hon loss totalt med tandtråden och var som besatt. Slutade efter cirka en timmas tortyr och en tidlapp som berättar när jag ska komma och borra. Detta är dock inte ett nytt hål utan jag har varit ytterst duktig. Jag uppfattade det som så att det är en gammal lagning som gått sönder (har lagat säkert 10 tänder då jag var liten). Inte så att jag längtar direkt. Hatar när det ilar. Nåja, nu ska jag i sängen och läsa. Helt slut efter dagens alla bravader.



Tjing

Kaos på Bil Temas parkering

har druckit en kopp te med Chille nyss. Han valde dock att stanna kvar på övervåningen för att läsa om Hells Angels. Undrar när han kommer ner. P har iaf börjat att montera ihop min cykel nu. Jag glömde ju berätta vad som hände då vi köpt den!!!!! Eftersom att det kostade extra att ta cykeln färdigmonterad så valde vi att ta den i kartong så fick P sköta resten. Hur som haver så frågar karln i affären om vi har en kombi då vi funderar om den verkligen skulle rymmas. Redan då anade jag oråd eftersom våran bil lider stor brist på kombi. Vi tänkte att det nog går iaf, vi har ju en rätt stor Audi. Vi släpar fetkartongen i varsin ände med en cykelkorg on top. Väl framme vid bilen så verkligen mosar vi in kartongen (sant, märkena på bildörren bevisar det). Efter många om och men är den på¨plats och jag stänger bildörren på min sida. Spänningen är olidlig då mamma ska stänga på sin sida, kommer det gå? Det gick inte, oavsett hur vi vred och vände på skiten. Efter en kvarts vridande ger vi upp och tänker att vi får dra ut den igen och sätta den i skuffen och köra med öppen baklucka vilket innebär att vi måste åka hem direkt om vi inte vill att den ska bli stulen. Det visar sig iaf att det inte går att få ut kartongjäveln igen utan den är fast som en kil under dörren på mormors gästrum (mormor ogillar stängda dörrar). Till slut ger vi upp och mamma har hunnit ringa många nervösa samtal till P och haft en ytterst desperat undertton i varje samtal. Jag kommer på den enda vettiga lösningen: Vi river sönder kartongen och har bara cykeln i bilen. Efter mycket rivande och slitande så kan vi nöjt lämna en stor kartong på Bil Temas parkering (vi var faktiskt inte dem enda måst ejag säga) och köra iväg med en precis stäng bakdörr på bilen. Shoppingen kunde fortsätta, men för mig tog den slut där. Så var den historian iaf!

Tjing

Min nya nyckel och gårdagens frukstund ^^


Folk= Dumma i huvet

Åååhhh! Jag blir tokig. Jag inser nu att då jag klippte mig i tisdags vart min lugg väldigt kort. Jag hade börjat spara ut den så att jag skulle kunna få den lika lång som resten av håret och bad henne bara att klippa snelugg och inte nåt om att ta på längden.  Hur som haver så varje gång jag säger till folk att jag hade tänkt spara till balen om ett år. Det är ungefär då jag tycker att alla kan ta sig i arslet eftersom att dem då säger: "Men det är ju ett år kvar!" Då vill jag bara banka dem i huvet och säga: "Hur jävla länge tror du att det tar att låta håret växa om man vill ha det närmare arlset än öronen?!?!" Dem tror typ att man kan göra en fin baluppsättning på en satans bob eller nåt. Inser att jag nog har en PMS-attack men jag har trots det väldigt rätt!



Tjing

Trött i psyket

Har just kommit hem från resan till Storheden. Vart en ny cykel och annat jox som hade noll med mig att göra ;p Ska dricka lite kaffe nu. Väntar på att Chille ska komma hit. Är helt slut och allt känns bara skit. Vill bara lägga mig ner och sova nu.



Tjing

Hemmalagad pyttipanna

Har just käkat lunchen som blev hemmalagad pyttipanna, stekt ägg och rödbetor ^^ Till det lade vi till en scone var jag och mamma. Efterrätten vart mina mjuka kakor som jag bakade igår. Är totalt proppmätt nu iaf. Mamma drog iväg för att köpa mer kakel till lilltoans golv. Detta innebär att jag på eget sätt (promenad) får ta mig till tandläkaren. Ska kila om en liten liten stund. Sen åker vi direkt därifrån till Storheden. Hoppas jag får en cykel!!!!!! Ska göra mig färdig och gå snart :)



Tjing

Snyft

Har suttit ute i en stol med en filt om mig. Plus jacka och sjal då, men det var ganska skönt eftersom att jag satt i solen. Har nu pallrat mig in och har nyss sminkat mig. Hoppas mamma kommer hem från sin promenad snart så att vi kan äta lunch. Har läst ur min bok, och den är så sorglig! Nu glömde jag att kolla vad författaren hette, men det var Jenny någonting. Ska kolla sen. Som sagt, hur sorglig som helst. Men bra.


Tjing

Jag vill sova!

Vaknade tio i åtta i morse av att renoveringsgubbarna kom och bullrade i källaren. Jag vill döda dem. Istället så klädde jag på mig och har nu käkat frukost (värmde mina fantastiska scones ;) ). Mamma har redan börjat gnälla på att vi måste gå ut i det fina vädret innan man knappt har vaknat. Suck. Får se vad jag kan sträck amig till att göra. Skulle faktiskt kunna gå ut på gårde noch skotta lite där snön är som minst så att den smälter snabbare ^^ Smart av mig. Sen är det då tandläkaren och storheden som gäller.



Tjing

I am the man!

Har käkat scones med mamma och P nyss. Mina egenbakade som smakade ängel. En kopp singalesiskt passionsfrukt te. Nu ska jag ta och duscha av mig, eftersom att den chansen inte finns i morgon då renoveringsgubbarna kommer. Sen ska jag till tandläkaren i morgon och direkt efter det blir det en tripp till storheden med mamma. Trevligt värre. Nä, nu ska jag ta och duscha som sagt. Sen blir det ett samtal till Chille och efter det TV och bokläsning :)


Tjing

Scones eller?

Ska kanske baka scones snart tror jag. Har en förkärlek till det. Och tre till. Mums. Har nyss sytt klart mina förbannade jeansleggings och jag hatar mammas jävla symaskin som brakar ihop vilken sekund som helst hur ofta hon än säger att den är perfekt. Icket. Var ju ut på en fin prom innan solen gick i moln. Fortfarande ljust ute men ingen sol. Mamma och P kommer nog alldeles snart hem från bion dem varit på. Bio från Boden med bara bodensare. Undrar om den var bra. Kanske ska sätta igång med sconesen då eller?


Tjing

Lite Scrubs och middag

Skalade hur mkt potatis som helst till middagens potatismos. Sen har jag sett lite Scrubs, läst mer och käkat och fikat (mina hembakta kakor, som aldrig blir hårda!). Slurkar i mig lite kaffe nu bara och sen ska jag kanske dra fram symaskinen eller gå på en till prom :) Jo, innan solen går ner. Chille svarar inte i telefonen. Gris.


Tjing


Husmor nr 1

Har nu provsmakat en av mina kakor. Den hade dock inte hunnit stelna helt, men var helt klart godkänd ^^ Hunnit smaska i mig apelsin,. kiiwi och morot också. Mums. Lugna puckar annars. Hantverkaren håller fortfarande på med dörren och jag tror att vi har fått besök av en till, inte helt hundra. Känns jobbigt att ens gå ner i källaren eftersom att jag då måste passéra ytterdörren där alla är och det blir krångligt.

Tjing


Fotade jag  3 år sen ^^ Saknar bamsekissen Zingo <3

Cookie time

Har i princip nyss slängt in en plåt med kakor i ugnen. Är aningen kritisk eftersom att jag, som vanligt, gör lite eget i receptet. I bland kan det vara på dt där bra kreativa sättet för att få in det lilla extra, men i regel, som nu, så är det bara pga att jag av misstag sett fel på receptet. Nu TROR jag att jag skulle ha smält margarinet till degen, men det stod inte en endaste liten notering om det somdet brukar så jag struntade i det. När jag sen läste att det skulle formas till en rulle så var det ju i princip en omöjlighet eftersom att det var torrare än torrast. Så jag körde helt enkelt scones-principen. Den innebär att jag lade till vatten (mjölk i scones, men whatever) för att få den formbar. Ingredienserna var i stort sett som scones men liter extra söta saker bara. Så körde med min degiga sconesblandning och adderade lite chokladflisor så nu får vi se vars det slutar. Först såg det ut som att dem smälte i ugnen, men nu börjar det arta sig och lukta smarr ^^ Har läst ganska mkt i min bok också, så det ska jag nog fortsätta med.



Tjing


Dörrbyte

Sitter fortfarande vid mammas och P:s dator. Provade mitt internet nyss men det är fortfarande efterblivet. Sitter med en galen kisse i famnen. Har en hantverkare här som byter ytterdörr (inte så svettigt) och hon blir alltid nervös av nytt folk och liv. Till råga på allt så fäller hon hår så hela tangentbordet och min tröja ser ut som en pälsboll. Klädvårdsrulle nästa! Ska baka och läsa lite nu :)



Tjing

Rester

Ska värma lite rester från igår till lunch alldeles snart. Blir alltså panerad torsk, kall sås, potatis och morötter :) Smarr. Sen ska jag kanske dra fram symaskinen igen och en gång för alla fixa jeansleggingsen och sen använda roller mitt egensydda förkläde (syslöjden i kanske femman/sexan) eftersom att någon tvättat det med papper. På tal om förkläden så ska jag nog baka lite sen :D oj vad jag fick mkt att göra.


Tjing

Power walk

Har just kommit hem från min promenad till Dollarstore. Den här gången var det ramar och en ansiktskräm som inhandlades. Tar väl ungefär en timma att gå sträckan tur och retur så jag har iaf rört mig lite idag :) Var faktiskt skönt med tanke på vädret. Inte supervarmt då det blåser lite grand, men då solen värmer så är det riktigt skönt ^^ Ska kramas lite med kissegumman som är ultratrött efter en hård natt ute. Mitt i detta inlägg, i senaste meningen för att vara exakt, så lyckades hon sätta datorn på väntläge. Hon kan tangentbordets knappar betydligt bättre än jagf ;o Ska kika om det är något bra på TV nu!



Tjing

Vilken härlig dag!

Toppenväder idag igen, precis som i förrgår och lite igår ;D Ska pallra mig ut på en promenix faktiskt. Ska nog gå in till stan och se om jag hittar några jäkla ramar. Har nyss käkat frukost så måste bara klä mig och lite sånt. Började läsa boken jag köpte igår. Den heter "Innan jag dör." och jag kommer inte ihåg vem som har skrivit den (ska säga det sen). Hur som haver så är den megasorglig och jättejobbig att läsa, ,en ska läsa klart den iaf. Handlar om en tjej med leukemi som ska gör klart allt på en lista hon har. Nåja, nu ska jag lyfta på arslet och ta itu med mig själv!



Tjing

Chokerande och fina bilder (Syster som fotat)

Systrarna hetBebis avmaskasHade tandställning! ;oGumman var liten!OMG vad blond jag varit

Vi ska sy och vi ska klippa

Har sytt som en tok nyss. Gjorde klart jeansshortsen som jag inte hann med sist jag sydde pga att nålen gick av. Sen sydde jag även min nya bh:s band och kortade av ärmarna på en klänning. Det sistnämnda blev en smärre katastrof och jag ville bara lägga mig ner och gråta, alltså använda mig av regression (MIN PSYKOLOGILÄRARE SMITTAR!!). Det duger iaf än så länge, och i morgon ska jag sy om mina jeansleggings (som jag var två månader före Blondinbella med) för andra gången eftersom att dem fortfarande är för stora och hasar ner. Oj, oj, oj.



Tjing

Datorer är skit

Har nyligen kommit hem och ätit mat efter min tripp till Luleå. Gick ganska bra måste jag säga. Har bilder, men min dator är åt fanders så internet funkar inte där. Har nu sjunkit så lågt att jag sitter vid mammas och P:s dator. Inte coolt alltså. Vart iaf 2 meter svart tyg, en body, sminkpenslar och en bok :) Glömde ju så klart bort något av det viktigaste, RAMAR! Snacka om störande då jag kom hem och insåg det. Skitsamma, får se om det finns några bra i Boden.


Tjing

Luleåresa

Ska till Luleå nu på en dryg timma. Sitter och ser på repisen av Ulgy Betty. Igår såg vi ju då Abandon, som det visade sig att jag faktiuskt hade sett. Däremot kom jag inte alls ihåg hur den slutade innan det var typ en kvart kvar ;) Efter filmen höll jag på att dö av trötthet (vart tidig morgon igår) så jag ville sova och Chille tittade på TV. Utan att bli chockad så vaknade jag mitt i natten av att TV:n var på och Chille sov som en stock. Som vanligt var det jag som fick slå av den och sen försöka somna igen. Stackars mig ;p


Tjing

Lukta varmt

Min älskling frågade för ett tag sen om det luktar varmt. Ett nytt uttryck månne? Ska se film nu iaf, och det ska bli trevligt. Hoppas den är bra nu då! Suttit och sett Harry Potter nyss ;D den första. Fan vad kul.




Tjing

Senildement

Sitter fortfarande och grubblar över min shoppinglista. Har kommit på EN sak som jag vet att jag hade tänkt köpa. Resten är som bortblåsta men har hittat på så mkt mer att jag inte vet om jag kommer ha råd med det, eftersom att jag bara tagit med mig 1000 kronor. Synd om mig.


Tjing

Busy busy

Har just varit och hyrt film på godisarenan. Vart en gammal film (för dem som inte vet det) som heter Abandon. Thriller. Hoppas den är bra. Ska se den tillsammans med Chille och Maya då maya kommer hem ikväll :) Har även kollat busstider till i morgon. Blir 11:13 bussen. Känner att jag vill göra klatr alla bestyr innan klippningen så jag bara kan åka hem och äta sen. Min inköpeslista (som jag ärligt ska ta med mig så jag inte glömmer nåt består av:

*Tyg
*Sprätt
*Sminkpenslar
*Och kolla, jag har redan glömt resten. Hade skitmkt.

Får nu alltså spendera hela kvällen med att komma ihåg vad fasen det var jag skulle köpa. Och nu har jag redan kommit på mer som jag skulle köpa som inte ens ingick i planen. Mitt minne ruinerar mig.


Tjing 

Pizzaparty

Har jsut käkat en fet jäkla pizzabit. Gott som fan, men totalt onödigt. Snyft. Men dock har man ju varit på långprom idag och så blir det plankan ikväll igen :) Nu är det slöa som gäller. Chille är på kasst humör för att han inte fick sova. Grin-Olle.


Tjing

Jag drog snyggposen vi stranden :)


Långpromenad

Min detoxlunch gick åt pipan. Värmde en lkiten tallrik med klyftpotatis också ;) Jävlar vad gott. Skitsamma. Jag och Chille har iaf varit ute hela dagen! Stolt är jag. Först har vi ju suttit ute hela morgonen och sen gick vi hem till honom och lämnade datorn innan vi drog vidare till Dollars (shoppade mörk choklad) och sen tillbaka till Chille där jag nu sitter och han sover :) Är nästan klart med TCM-arbetet nu iaf! Yes.



Tjing

Detoxlunch

Har nyss ätit lite lunch. Chille åt den asgoda grekiska pyttipannan från i fredags och jag gjorde en fruktsallad av de vi hade (clementin, apelsin och kiiwi). Det var gott i sig men hade inte sagt nej till nåt annat ;) men som sagt, det var jättegott ändå. Ska kanske nalla lite klyftpotatis (A). Ska väl dra mnig ut i solen igen, superskönt att bara ligga och steka. Dock i kläder. Sen ska vi ju som sagt ta en prom till Dollars. Jaja.


Tjing

Solig dag! (därav den läckra minen)


SOL!

Toppenväder idag är ju det minsta man kan säga. Solen gassar och det är 19.3 grader varmt. Sitter i leggings och klänning. Och en långtröja, men den är en parentes. Ska ta en promenad till Dollar store med Chille lite senare. Ska kolla om dem har öppet, men har dem inte det så spelar det ingen roll eftersom att vi ändå ska på en långpromenad :) Toppen att det äntligen är sol! I morgon är det då Luleå och frissan som gäller, har massor att handla där, nödvändiga saker. Jaja, nu ska jag pressa vidare :D



Tjing

Makeup institute

Har just kikat på makeup institutes hemsida. Jäklar, det kostar pengar. Men det skulle vara kul. Det är en kurs där mankan utbilda sig till: Master makeup artist och hårstylist och massa oliak andra inriktningar. Jaja, får se hur det blir med den saken. Skulle vara så skoj :D Funderar på att leta fram en ny bok och gå och läsa. Hatar att vända på dygnet och det finns ändå inget annat att göra.



Tjing och natt

Produktiv AB

Har just suttit och gjort en massa på den omtalade TCM-läxan. Ska redovisas med Kicki på tisdag. Blä den kommer bli asstor och jag har massor kvar. Paniken börjar komma men det lär bli lugnt ändå om jag känner mig själv. Ska fortsätta nöta på den i morgon. Det enda som är jobbigt är att allt är huller om buller. Kan stå om samma sak på tre olika ställen (drog bara massa info från internet som jag sen nu omarbetar). Får ta itu med det i slutfinnishen.




Tjing

Skit

Har just varit och tänkt piffa till ett par jeansshorts med symaskin.Var nästan klar då nålen gick av. Okej, tänker jag, det är väl bara att byta, det har man ju fått göra 150 ggr. Nu är det ju så att min kära moster inte skickade med asken med extranålar då vi tog symaskinen, så vi är utan. Detta innebär i sin tur att mamma måste åka och köpa nålar på tisdag. Om flera dagar alltså, Inget är fäst eller någonting, skitjobbigt. Hann inte ens börja på bh:n. Nåja, sitter ju här vid datorn och Chille tittar på sitt favvoprogram, Sanningens ögonblick, som jag hatar för allt i världen. Människor mår ju dåligt av det ;p Nu blir det väl TV-häck resten av kv'ällen, eller kanske inte?


Tjing

Detox och symaskin

Har gjort ett test i en VR från januari. Den säger att jag är en detoxtyp så det ska jag jävla köra på. Innebär att jag i princip till en början bara ska äta grönsaker och frukt. Älskar jag så lär inte ta skada av det. Nu ska jag iaf efter lite TCM-arbete gå upp och y det somska sys. Kämpa på nu bara. Ska sy lite i ett par jeansshorts och en bh.



Tjing

Fika nummer två avklarad

Har just fikat med mamma, P, Chille, mormor och morfar, Dagens andra. Fy fy. Ska köra plankan ikväll igen, och alltså halvgrina ikväll igen. Nu är det Gossip girl som gäller innan något annat sker. I morgon ska vi till Chille. Klippning på tisdag.



Tjing

Man I'm funny!


Lamm

Har käkat lamm och potatis nyss. Detta med sallad, tzatziki och baguette :) Var svingott. Inväntar dagens andra fikastund, haha. Skulle gå på en prom men hann inte så långt innan jag vände. Faktiskt har det varit sol idag. Känner mig fortfarande hjärndöd efter badhusebesöket.



Tjing

Sveriges smartaste barn

Har just sett lite av reprisen på Sveriges smartaste barn. Omg, vill bara lägga mig ner och gråta då jag ser vad framtidens (alltså vi halvvuxna) framntid blir. Bruden kunde inte svaret på världens lättaste fråga. Kommer inte ihåg frågan ordagrant men svaret var mammut iaf. Klart dem är pressade men kom igen!
Okej, jag blir upprörd av programmet av andra anledningar och tar ut det på dem segtänkta barnen.


Tjing

The mask

Sitter och ser på VHS, The mask från 1994. Den är ju för bra ;) Faktiskt riktigt bra specialeffekter om man tänker på att den är så gammal. Nu då den snart är slut vet jag inte vad som ska hända faktiskt. Kanske ska göra något åt mitt hemska hår ;o


Tijng

Utanför Häagen Daz på Irland :)


Oj, oj, oj

Har tagit en paus nu. Då jag och Chille kom hem från badhuset (for innan lunchen) så tänkte jag ta det lugnt med att bara sminka mig och föna håret (som är kaos fortfarande) och värma lunch. Dessa planer blev abrubt avbrutna då mamma ringer och säger att mormor och morfar ska komma och hälsa på och att jag måste ta upp en chokladkaka från frysen. Detta i sig var inte det tunga utan mamma var inte hemma och mormor och morfar var snabbare än vi trott. Så jag var tvungen att slänga på kaffe med mera. Plus att fixa lunchen till mig och Chille. Nu är mamma hemma iaf så jag tar en paus innan fikat :) Ska ta en bild på sexiga moi sen, helt otroligt!


Tjing

Jag och Chille innan han cutade håret ;p


Packat och klart!

Hönsmamma som jag är mot Chille så har jag nu packat ihop alla badkläder, tväl, shampo och lås till våran badhustripp. Hoppas han uppskattar det ;) Nu ska vi väl bara loda runt här ett tag innan vi drar iväg :) Ska kanske äta lunch innan, och det är ju inte direkt ännu.



Tjing

Morgon

God morgon!
Här sitter jag och har sett lite på TV (vaknade astidigt). Låg i alla fall och nötte ut hela boken, haha. Chille ligger och sover i mitt rum ännu. Börjar bli hungrig så han får pallra sig upp snart ;) Sen ska vi ju då på badhuset en sväng. Ska bli trevligt. Körde plankan igår igen, och har fortfarande sån satans träningsvärk att jag knappt kan resa mig från liggande, haha. Ska se om han har vaknat nu karln min!


Tjing

Läsa

Ska lägga mig i sängen och läsa nu hade jag tänkt. Har ingen lust att titta på TV och känner att det skulle vara skönt att ligga och läsa :) Nu är jag faktiskt frisk nog att åka på badhuset så i morgon ska jag och älsklingen dit. Probably mitt på dagen, efter lunch eller så! Ska faktiskt bli härligt. Har btw hittat den satans värdechecken från Babyliss :D Gaaah vad glad jag blev. Hoppade runt ett tag. Jag kom helt plötsligt på att: "Har jag ens tagit fram den ur kuvertet?" Och mkt riktigt (noggran som jag är) så hade jag satt den i kuvertet och där låg den och väntade på mig. Nu gäller det bara att inte glömma den hemma på tisdag då jag ska och klippa mig ;) Ska shoppa lite annat i Luleå också faktiskt: Ramar, sminkpenslar och så var det något annat. Såna här trista måstesaker. Kanske hittar nåt fint plagg också. Ska iaf inte klippa mig mkt, utan bara fräscha till håret. Rejält. Nåja hörs i morgon!


Tjing

Christ church


I ritartagen

Har suttit och ritat en massa olika saker nyss. Var jättelänge sen jag ritade och tyckte det var skoj. Brukade rita konstant när jag var liten men sen stannade min begåvning någonstans i fyran och då har jag inte känt suget längre ;p Vart i alla fallmotiv av en dansant latino, en ruta med leoparsmönster och et kolkriteteckning på en skärgård. Stolta jag. Ska faktiskt köpa några ramar till annat också, kul att ha på väggen. Just de här konstverken vart väl mindre bra men whatever! ^^



Tjing

Hello hey

Har just fikat lite efter maten. Grekisk pyttipanna vart det. Alltså typ ungsstekta potatisar och fläskfilé + paprika och ett glas vitt :) Sen fikade vi fruktcoctail och glass och ett "glas" Baileys. Smarrigt smarrigt. Nu ska det väl inte hända så mkt. Bara njuta av mitt fräscha rum ;p Snart mörkt ute. Ska se om det är någon bra film ikväll eller så kanske man ser en gammal!



Tjing

Grekisk pyttipanna

Har varit jättesnäll mot Chille och sytt ett hål i en av hans tröjor. Dock ska vi skänka bort den, men då måste den ju vara hel och ren. I alla fall så var maskan som gjort första hålet kvar så det bara blir större och större då jag sytt det. Vet intre riktigt vad jag ska göra åt det, men det får jag väl klura på. Ska nog snart äta.Ska bli  grekisk pyttipanna vad nu det innebär. Sen bara måste det ju vara påskmust till ;) Har lite annat att sy också faktiskt (fixa ett par jeansshorts och en bh). Har dessutom varit duktig och städat rummet som jag verkligen behövde. Nu ska kissan gå på datorn och kramas. Suck. Sån är hon.


Tjing

Mejltjorv

Har suttit aslänge och vidarebefodrat alla mejl från min gamla mejl (den bloggen är på alltså) till min nya. Har handkramp nu känner jag. Nu är det iaf gjort och det är skönt! Sitter och snaskar lite påskägg som vi fick av mamma och P ;) Mums.

Tjing



The village- Bilder

Jag innan resan till Gunnarsbyn :)Maya och jag tränar ;)Vi busade med den här lilla valpen ;*

Inomhus igen

Nu har vi nästan nyss kommit min från kylan. Mamma och P hade tydligen bestämt sig för en långpromenad och 1 timma och 40 minuter. SKönt att vara inne. Fryser som en tok. Har dragit på mig Chilles militärtröja som han fått av P och ska dra på mig mina leopardtofflor nu. Är Disturbia på TV. Ganska bra om jag inte minns fel. Ska snart fika saffranskaka :D Smarr. Måste ta och putsa bh:ar också.


Tjing


Utelåst i kylan

Har just tagit en prom från Chille till mig. Nu sitter jag utanför våran altan och väntar på att mamma och P ska komma hem. Japp, det stämmer, vi är utlåsta. Ite är det så varmt men kallare har jag varit med om iaf. Så nu sitter vi här och fryser lite grand och Chille kastade sig på sina cigaretter. Tydligen var mamma och P mitt ute i skogen så vi får hoppas att dem kommer hem snart. Mkt snart. Annars får man ta en rajd in på Ica så man inte fryser ihjäl.



Tjing


Påskäggsdags äntligen?

God morgon! Sitter här halvfärdig och snokar runt. Chille har farit ut på en cykeltur ;) Han ville provköra sin cykel för säsongen. Idag ska vi hem till mig igen. Jag vet att det typ var igår(?) man skulle få påskägg men eftersom att vi inte har varit hemma så blir det idag istället ;) Sen får vi se om det blir nån smarrig middag. Som sagt hoppas jag fortfarande på potatisgratäng. Måste städa till lite i rummet nu + att sminka mig och så!



Tjing


Singing bee

Har just sett Singing bee med Chille. Var ju kändisspecial ;p Tycker ändå att Erik borde ha vunnit. Ska väl snart sova ärligt talat. Känner mig inte pigg alls. Har blivit så tidiga morgnar i Gunnarsbyn. Det blir det nog i morgon också eftersom att Chille inte har några persienner och hans rum är precis mor solen, yey! Måste hänga över några handdukar eller nåt annat ^^




Tjing

I fängelse :)


Framtidsplaner

Sitter och tittar på reprisen av Navy CIS. Såg samma avsnitt i tisdags(?) så det är inte så givande. Tänkte gå in på IKEAS hemsida och planera för min framtida lägenhet. Ja, Chille ska flytta med men han har noll engagemang så vem bryr sig? Jag får väl göra mitt eget då.


Tjing

My supersweet sixteen

Har varit ute och gått en snabbis med gubben. Dock vart det bara en superkort tur, men ska ta en längre senare. Trots att vädret är ganska så dåligt så är det ändå relativt varmt :) Chille säger att jag ska skriva att jag älskar honom mest i hela världen, vilket jag såklart gör ^^ Är My supersweet sixteen på TV, men har sett det här avsnittet så ska se vad som mer finns att se!


Tjing

Boden

Okej, hemfärden blev lite tidigare än halv tre. Har varit hemma hos Chille ett tag nu. Har hunnit med en tupplur och allt. vet inte riktigt vad som ska hända nu. Karln min har då satt sig ner för att spela dator. Illa ;) SKulle väl egnetligen behöva slänga på en vittvätt men tvättstället är fullt. Ska se om jag på något sätt kan omorganisera :)




Tjing


Hemfärd halv tre

Halv tre avgår bilen från Gunnars. Är då vidare hem till Chille. Där händer det nog absolut ingenting tråkigt nog. Men det hade det inte gjort någon annanstans heller. Kom på att jag nog borde köra en städrajd i mitt rum i morgon. Har varit hemma tre veckor efter Irland nu och mamma var snäll nog att dammsug aoch skura men hon dammtorkade aldrig. Alltså har jag inte haft det dammsugat och skurat på cirka fyra veckor och dammtorkat på några månader ;p hade inte städat innan Irland heller. Nåja, bara att få det bortgjort, ta mitt påskägg och hoppas på pottegratäng :)


Tjing

Köksbordssnack

Sitter vid köksbordet med Maya som sminkar sig, Chille som tittar på sina fingrar och deras pappa och granne som pratar. Ska väl äta lunch snart tror jag. Får se vad det blir. Det vart ingen promenad för att Chille är en sån lat gris.



Tjing


Kasst väder

Idag är det verkligen supertråkigt väder. Men som tur är så är det mest troligt den här snön som tar bort den gamla. Nu har jag iaf klätt på mig och sminkat mig. Det vart ingen dusch. Ska ta en lång dusch hos Chille sen istället. Ska åka hem senare ju, så har packat nu så det är klart. Hoppas att det blir potatisgratäng som jag har begärt i morgon, annars jäklar ;p Försöker få med Chille på en promenad men han vill bara skjuta upp det. Har världens jävla träningsvärk efter min och Mayas träning (bilder kommer kanske idag). Jag är sämst på att träna. Så nu är min mage helt melerad men ska nog ändå köra plankan ikväll. Alla ger mig inspiration. En minus 8 kg och en annan minus 10 kg. Jag upp 5 säkert.



Tjing

God morgon

Har nyss stigit upp och ska snart fika lite grand. Blir te och macka ^^ Har hunnit med att se lite Salt kråkan innan var gick upp. Funderar på att gå och duscha sen, skulle behövas. Nu ska det ätas!



Tjing

Scones och te

Har bakat scones med Maya och så drack vi te till, supergott :D  Chille har varit sur sen Maya råkades stänga av hans dator. Då bröt helvetet lös ;p Ska väl se på film eller någonting nu. Pratat med syster nyss :) det var trevligt <3



Tjing

Skoterfärd

Jag och Chille åke iväg och brummade skoter ett tag för nån timme sen. Vart helt sjukt slut då jag kom in och vill bara ligga ner nu känner jag. Zzzz. Ska se lite That 70´s show och sen får jag se vad som händer. Hem igen i morgon. Påskägg på lördag I hope ;) Har kört ett träningspass med Maya och tog några läckra bilder på det som jag ska lägga upp (inkluderar lite håliga långkallingar med mera :) )



Tjing

Lunch

har nyss käkat lunch bestående av gröt och två rostade frallor :D Smarrigt var det. Känner mig fortfarande duktig över läxan men är ju inte riktigt klar ännu ;/ Nu har ju iaf gubben och hans pappa kommit hem från fisketuren. Dom dumpade Maya hemma taskiga som dom är! Pissväder idag



Tjing

Duktig värre

Har nyss gjort en hel del läxa. Detta innebär en kärleksdikt och ett arbete om H.C. Andersen till svenskan och infosamling till arbetet om Traditionell kinesisk medicin. Känner att jag har varit så duktig. Börjar redan bli hungrig, magen mullrar ;)


Tjing

Nu jäklar

Nu ska det alldeles strax börjas med mina läxor. Tror att dem ska börja fara och fiska nu så. Måste kanske bara klä på mig och sminka mig först? Eller så gör jag det mefteråt ;p



Tjing

God morgon i stugan

Har vaknat mkt nyligen, innan halv åtta. Detta kan jag förklara med att min lilla älskling skulle gå upp den tiden precis! mJag stannade dock i sängen, var vuxen och tittade på Nyhetsmorgon innan jag gick upp strax innan åtta pga hunger som var påtaglig. Mitt nya liv har börjat idag! Inget mer sött och så. Bara vanlig mat. Och frukt, för det är smarr. Mitt nya liv tar dock en paus då jag får påskägget av mamsen (det fin ns undantag såklart). Känner mig mkt nöjd :) Idag blir det att ligga i sängen och sen plugga när alla är och fiskar. Lika bra att passa på då!



Tjing

Snack

Sitter i köket i Gunnars och snackar med Maya om allt mellan himmel och jord (smink och människor som inte dansar på krogen). Har varit väldigt lugnt. Tog en sväng med bilen tillsammans med Chille och Maya. Vars gubben min nu har tagit vägen har jag ingen aning om. Borde kanske leta reda på honom.



Tjing

Shopping på storaffärn

Har följt med Maya på affären och shoppat korv nyligen. Skönt med en liten promenad iaf. Lugna puckar nu. Ska fan skärpa upp mig och sluta käka så mkt godis och snask. På riktigt ^^ I morgon ska alla typ och fiska, och det har jag tagit en ed på att jag aldrig mer ska göra så ska stanna hemma och göra bort svenskaläxan istället :)


Tjing

I Gunnarsbyn

Sitter i Gunnars med Chille, Maya och deras pappa. Har varit och shoppat pommes och så ska vi käka hamburgare till det. Har typ hur mkt godis som helst plus chips! Helt sjukt mkt. Får se vad som ska ske ikväll mer. Lugna puckar. har ganska mkt läxor att göra men får se hur det blir med det.



Tjing

Ready

Är nu redo för att åka, vilket är bra trots att det är dryga tre timmar kvar. Har nyss finputsat mina rosa naglar men ska nog snart  acetona bort det pga av att det börjar se skabbigt ut. har inte kommit åt att bädda sängen eftersom att kissan älskar obäddade sängar och har lagt sig för att sova i några timmar. Håriga lakan nästa!


Tjing


Fräschören personifierad

Har nyss duschat och smort in en massa hudkrämer (har ett lager). Ska snart ta tag i sminkningen men ska dricka kaffe först. Ser ut som ett levande lik och inte alls så läcker men har fräschat till mig nu iaf ^^ Mamma är så nojig och har dragit fram en massa kängor och täckbyxor. Suck. Nåja, kaffet väntar.



Tjing

Trötter

Har nyss srigit upp och känner mig precis som igår fast nu är jag trött till råga på det. Är snorig och seg. Ska ta tvåbussen till Gunnarsbyn. Innan dess är det väl inte speciellt mkt som ska avverkas. Skönt som fan att man har en dator som man kan ta med nu. Dock så har jag sagt till Chille att han borde köpa en egen dataväska och inte snylta på sin systers. Inte coolt ;p


Tjing

Kvällsfika

Har just snaskat lite kvällsfika med mamma och Chille. Berättade för mamsen om mitt och Chilles fina blivande vardagsrum/gästrum som jag har inrett i mina tankar. Kommer att bli ögongodis. Vetefan om jag ids skriva något mer idag. Har liksom tömt mig själv på info om  mitt totalintressanta liv. Blir iaf mest troligt inget bad i morgon, surprise surpirse. Mamma tycker inte att jag pallar pga förkylningen ;o jaså, det vet jag inte bäst själv. Men ärligt talat så tror jag inte att jag pallar pga förkylningen ;p



Tjing

Echina force

Har just käkat en satsumas och druckit ett glas vatten med 40 droppar Echina force. Detta ska tydligen hjälpa mot förkylningen (mammas påhitt). Smakar hur som haver gräs. Ser på House och tvättar  lite bh:ar mellan bloggningarna ;p Känner att jag är produktiv som fan.


Tjing

Badhuset

I morgon har jag lyckats få med mig Chille på badet och mysa runt, sitta i bubbelpoolen och bara simma runt. Känner att jag vill utnyttja miott simkort så länge som jag kan. Nu när jag kommer att få väldigtmkt fritid så ska jag passa på att simma så ofta jag kan. Dock kommer jag typ att få världens astmaattack nu eftersom att jag är förkyld. Blä på det.


Tjing

Läxor

Har gjort bort en del av skolarbetet som ska vara gjort och fixat. Har fortfarande en hel del kvar men det tar jag med till Gunnarsbyn i morgon så får jag plugga där :) Sorterat en jäkla massa papper som jag har fått från skolan idag (gamla uppgifter med mera). Fick föresten reda på vad vi ska få för religionsbetyg igår: VG it is!!!!! :D ett VG är lika med ett hallelujahmoment för mig ^^ Alltid lika nöjd jag. Skönt det iaf, men hade hellre tagit G i det och VG i något av vårdämnena. Nog för att dem vårdämnen vi fått betyg i har jag fått VG, men det är många kurser kvar. Huva.


Tjing

Misshandlad

Min älskade har misshandlat mig totalt. Inte så illa som det låter, men jag ska förklara: Jag letade en värdecheck till frissan bakom mina förvaringsbyråer. Den ena byrån har en "rulldörr" så man drar upp och ner. Väl bakom den så ser jag att jag kan ju se in där, så jag tänkte vara lite rolig och be Chille öppna den så att jag kunde säga hej. Det jag inte hade insett var att "rulldörren" (heter väl kanske shalusinskåp?, inte för att jag kan stava det) åkte bak på baksidan då manb öppnade den fram. Jag fick all ti fullkraft på överläppen så har nog en av Sveriges läckraste fläskläppar. Kanten är så smal att det är som en liten bulle mitt på, ingen rejäl jävel. Nä fy fan.



Tjing

Morgonrocksattack

Sitter i källaren somn är iskall. Är förkyld och frös som en tok så jag drog på mig gubbens morgonrock ^^ (jaaaa, han har en morgonrock hos mig,  min alla hjärtansdagpresent från i fjol, kalla oss inte töntiga). Har iaf käkat korvstroganoff för ett tag sen, smarrigt som sjutton. Väntar på fikat nu. Mamma och P hade fikat wienerbrödsbullar(?) tidigare så nu har jag och Chille varsin kvar :D Jäkla vad gott det ska bli. Blä, vad jag hatar att vara förkyld och ha typ femtioelva kg snoro i näsan. To be continued



Tjing

Påsklov

Fick påsklov för cirka en timma sen, det känns fabulöst! Sen har jag ju bara hemjobb så är borta från skolan i det stora hela sex veckor :D chill som fan. Har dock fått en massa nytt arbete som jag inte alls var beredd på. Eftersom att vissa i våran klass har hjärnor med innehåll av fiskleverpudding och ödleavföring så ska vi ha ett skitstort prov till i psykologi. Jag gjorde liksom bort mitt första idag. Jävla nollor. Nåja. HAHA, på Irland hade dem ju asmkt vinäger och så och samma har dem tydligen i England. Iaf så hade dem ju "Salt and veneger chips". Det har nu säkert alla märkt att det är en ny chips sort från Estrella, fatta vilket jävla sammanträffande! Dem är liksom så äckliga att dem inte går att hålla sig ifrån, svårt att beskriva. Gunnarsbyn i morgon. Ska plugga och åka skoter där ^^


Tjing


Mys och pys

Har nyss gjort mig redo för natten. Kände smärtan då jag epilerade benen, men kom då på ett nytt motto: Smärta är endast smärta. Kände mig djup. Är typ ultratorr över hela kroppen. Eksem och skit med mera med mera. Nu är jag iaf insmord, nyepilerad och pyjamaspåklädd. Skola i morgon så man måste vara redo för en fight.



Tjing

Min kisse är sötast i världen

Sitter i vardagsrummet med Chille och min kissegumma, Mina favoriter. Tittar på Wipe out. Helt sjukt men ganska kul faktiskt. Efter det här ska jag gå och duscha (kan inte göra det i morgon, eller jo, om jag vill flasha allt för byggarbetarna som man aldrig vet om dom kommer). Myskväll på g alltså.



Tjing

Hemma igen

Kom hem för en timma sen ungefär. Blev påtvingade varma mackor, men det var mums så jag brydde mig inte. Snart Gossip girl som ska ses. Sen är då min premiär för Wipe out. Har stora planer på att putsa upp mitt fejkhår ikväll. Passar på då jag själv duschar, lika bra. Kan inte smälta att vi bara har skola måndag och tisdag, såååå skönt!!! :D


Tjing

Mums

Har just ätit middag. Vart lax med någon sås, potatis, sallad och citron ^^ riktigt smaskigt. Ska alldeles snart åka hem. Bussen går fem över fem. Helt otroligt så kommer det att vara alldeles ljust då jag kommer hem ;o mkt ovant måste jag säga.


Tjing

BORED

Har supertråkigt just nu. Pappa ska börja med maten och sen är det bara att ta bussen hem. Får se vad som händer ikväll, misstänker att det inte blir något speciellt. Gossip girl och så måste jag väl se Wipe out eftersom att alla snackar om det ;p


Tjing

TV-repriser

Tittar på reprisen av Talang 2009. Är inte så imonerad av det programmet. Känner mig grymt rastlös om jag ska vara ärlig. Har absolut ingenting att göra.


Tjing

Vårpromenad

Har varit ute i solen och promenerat lite. Vart ingen vidare lång promenad men riktigt varmt då man hade fått upp farten ;p Har hunnit med att plugga lite social omsorg också. Känner mig duktig. Ska försöka få med mig Chille på badet på onsdag tror ag. Detta så att jag får en chans att använda mitt simkort.


Tjing

Norrbottenshat

SOL! Vad skönt det är med sol ute idag. Har inte varit ut och känt på den ännu dock (nackdelen med lägenhet, man kan inte bara öppna ytterdörren). Har planer på att ta en promenad iaf. Känner mig tyvärr lite snorrig ;( Idag åker jag hem till Boden igen. Satt och tänkte i morse att varför i helvete skulle jag vilja bo kvar här, på ett ställe där det finns snöhögar in i juni? Vem är så jävla dum då det finns sommar en månad tidigare i resten av landet? Nä, det ska inte ske. Ska flytta så snabbt som möjligt.



Tjing

Kinamat och Madagascar 2

Tidigare for jag och pappa på Kina och käkade. Det var mumsfilibabba. Har nyss smakat lite godis (ärligt talat väldigt lite, är proppis) och sett Madagascar 2. Är astrött redan, men det var jag ju i morse då jag vaknade också, hade velat sova längre faktiskt. Så nu ska jag bara plugga lite, läsa lite och krypa till kojs.



Tjing

Men nä för fan

Har astrist. Men jag msn:ar med andra så jag har skoj genom dera liv ;p hoppas på middagsutgång snart :D Längtar tills jag är 18. Snyft.




Tjing

Big city life

Sitter hos pappa. Kom två och så for vi och fikade och sen dess har jag typ sett på TV. Hade planer på att se Kalle och chokladfabriken (den är lite obehalgig ;p) men hamnade här. Ska väl alldeles snart fara ut och äta pizza, yey. Känner mig allmänt slö. Sen ikväll ska vi typ se film och käka candy (shit vad jag äter godis!!!!). Nåja, ska surfa runt nu ^^


Tjing

Palt

Har just käkat palt med Malin. Smarrigt var det. Ska snart börja gå mot bussen, det är typ 40 minuter kvar innan jag måste gå. Jävligt skön vecka som börjar på måndag. Har bara skola måndag tisdag och på tisdag slutar jag medeltidigt, men har ändå två prov. Har jag ett tredje så slutar jag inte fullt så tidigt. Men sen är det påsklov och fyra veckor hemma :D  Tjing

Nya tag!

Har nu lyft på arslet och duschat, klätt på mig och sminkat mig. Packat har jag också. Nu är det bara att invänta lunchen och sen ta bussen till mi padre. Har beslutångest pga skoval. Ska ta mina gröna tygisar trits att det är två minus. Ska proppa tjocksockar i dom. Detta gör jag därför att mina vinterskor som jag satt ner till källaren är så klumpiga.



Tjing

Gäsp

Har nyss ätit frukost och vill bara lägga mig i sängen. Är jättetrött. Kollade på klockan tio i nio och tänkte att: "Nä, nu är det dags att gå upp." Sen somnade jag om fram och tillbaka hela tiden. Känner att jag måste ha lite tid på mig innan jag ska åka med bussen. Den går dock inte förän ett. Hade tänkt ta en dusch men mamma okuperar badrummet som vanligt. Ska väl snöra ihop lite grejer inför Luleåresan. Blir ju bara en natt så det krävs inte så mkt, men det är alla skolböcker som tar plats. Måste plugga psykologi och social omsorg!!! Viktigt viktigt.


Tjing


Sussinatti

Ska logga ut, stänga av datorn och slänga mig i sängen för att läsa att ringa Chille :) Måste upp relativt tidigt i morgon så skiter i min långsittare. Dessutom är jag utomordentligt uttråkad nu så. Har pepprat Chille med musik till hans nya dator nu xD Är man bra så är man. Och det var bara en början. Nåja, ska stänga av nu, men hörs i morgon!


Tjing och natti

Gammal musik och FIGHT CLUB!

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar. Det är mkt trevligt faktiskt. Inkluderade är: Hanson, Magnus Uggla, Spice Girls m.fl. Har fortfarande inte fått fingrarna ur röven för att göra något. Nu är det ingen idé. Fight club ikväll!!! Missa den inte. Jag har den hos pappa så jag tvingas inte se den,haha. Men allvarligt den äger det mesta!




Tjing

Jag är så trevlig!

Sitter på msn för en gångs skull faktiskt. Så ser jag att en gammal klasskompis (väldigt gammal faktiskt) är inne och då känner jag trevligheten ösa över mig och jag bara måste hälsa. Sån är jag ;) Har inte hunnit långt in mina The sims planer. Jag tror bestämt att jag slopar dom ikväll. Får väl göra något annat nördigt. Skulle behöva tvätta mina extenscions faktiskt. Men det kanske man ska göra i morgon istället? ;o


Tjing

Candyshop

Har nyss sett Så ska det låta tillsammans med mamma, P, Papperbärande Kissen och en stor godisskål... Och ett glas påskmust :D Det var smarr och känner mig helt däst nu, haha. Ska kanske ringa Chille snart, menjag ringde faktiskt sist så nu får han ringa ;p Åker tio över ett till pappa i morgon är planen. Sist jag skulle åka drabbades jag av en nätt liten magsjuka. Huva. Får rysningar bara av att tänka på det. Funderar på att sminka av mig, borsta tänderna, fylla en vattenflaska och köra en helnattare med The sims ;p Jag är nörd, men nu börjar jag bli less på det faktiskt. Får se vad planen blir. Har börjat plöja igenom mina asgamla böcker som jag fick då jag var med i läslusen mellan typ trean och sexan. Just nu är det Tvillingarna nummer 74- Halvsystern som gäller ;) Mycket avanserad läsning.


Tjing

ballerina, mazarin och nåt biskviliknande

Har just fikat lite grand ^^ Smarrigt som attans. Sen ska jag väl bara dega och vara pensis med mamma och P och titta på Så ska det låta. Jag gillar att sjunga okej??? Dessutom har dem den omtalade gigantiska godispåsen (A). Har planerat in en Ikearesa (ja, sånt måste man planera) till ev. den 24 april. Ett steg på vägen. Behöver som alltid en ny tidningskarton som jag kallar det ;p samlar typ på skräptidningar. Sen är det annat smått och gått. Efter påskolovet är jag ju typ "ledig" i fyra veckor då alla andra har praktik. Detta innebär att jag ska göra massa skolarbete som domhar gjort, fast hemma. Älskar det så att jag kan ta paus när jag vill, ha kuloch jobba då jag orkar :) Jag vet att vissa har svårt för det och att dom inte får något gjort men på den fronten är jag nöjd att jag har viljestyrkan ;p Man sätter ju sin egen ribba då man får chansen. Skiter jag i det är det ju upp till mig liksom.



Tjing

Mums filibabba

Har ätit kycklinggryta och färskpasta nyss :) Var mkt gott. Smuttade på ett glas vitt + påskmust (jag kan både ha kakan och äta upp den ;p). Snart ska vi fika mammas inköpta köpesfika och jag har minsann sett den bokstavligt talat enorma godispåsen i skafferiet :D <3 Blir nog en mkt lugn kväll faktiskt. Ska ju som sagt till pappa i morgon. Där blir det väl ännu lugnare. Blir säkert en massa stavfel i det här inlägget eftersom att min älskade kissegumma sitter mitt framför skärmen, som vanligt. Hon är så söt så hon kommer undan med det ^^


Tjing

Middagsjox

Idag ska vi laga nånting av kycklingfilé och färskpasta till det. Stinker vilök om händerna (har varit jättesnäll och pressat vitlök och öst på grillolja på kycklingen). Dukade också men gav upp allt då mamma började vrålskrika på grund av ett extremt inbillat "djur". Så nu har jag hamnat här igen och alla aromer gör mig faktiskt hungrig fast vi ska inte äta förän kvart äver fem ;( snyft. Har målat nagarna med mitt nya nagellack. Dom vart alldeles bubbelgumsrosa :D Lyssnar på musik för första gången på aslänge, har ju inte suttit vid min dator. Har fått hem en stor spegel till nybadrummet nu, blir prima!



Tjing

200 spänn st för mina killer heels. Hade gladiator dryga sju timmar ;)




Helg

Skönt att det äntligen är helg!
Sitter vid min stationära nu, eftersom att Chille har åkt till Gunnars och norpat med sig sin ;o känns helt ovant. Har iaf nyss käkat lunch efter att ha kommit hem från skolan. Var bara redovisningar men som sagt är våran psykologilärare inte direkt frisk. Då jag väntade på bussen sprang jag in på Kicks och köpte ett jättegulligt rosa nagellack :) ska piffa till naglarna alldeles strax. Försöker få tag på en frissa i Luleå som jaghar ett värdebevis så jag får en gratis klippning. Dock svarar dom inte, dummisarna. Nåja, ska försöka igen.


Tjing

Fralla

Har just käkat lite kvällsfika. Vart två frallor ^^ glömde att jag hade kunnat koka te. Sitter här med ansiktsmask och ska bli lite fredagsfräsch till i morgon ;p Fan, börjar känna av mer av mina eksem på händerna nu. Bara att dra fram kortisonen och mjukgörandetuben. Hatar eksem. Det är elakt. Ser nåt sjukt på TV nu. Handlar om en kvinna och en man, båda vita, som får ett tvillingpar i pojkar. Dessa är mörka. Ingen reagerar tills pappan dör och pojkarna undrar vem deras biologiska pappa är. Deras mamma var en slampa och låg med stjärnorna hon intervjuat. Sen påstår hon att det är Arnold Schwartzenegger som är deras pappa. Helt sjuk film iaf. Vet inte vad den heter.

Tjing

Promenix på kvällskvisten

Har nyss kommit i n från en promenad med älsklingen min. Var faktiskt jätteskönt. Jag har egentligen inte alls så lat som jag ger intryck av att vara. Jag har faktiskt simkort (även om jag inte har hunnit använda det på ett tag på grund av många anledningar) och jag gillar att promenera. Det enda kruxet är att jag avskyr att vara ute vingtertid. När man har dryga metern med snö så är det inget man blir sugen på, att gå ut. Men nu när det är asfalt där man ska gå så är jag inne i mitt rätta element igen. Klockan är halv nio och det är faktiskt bara en minus nu. Dessutom är det mkt ljusare pga sommartiden. Nu ska jag nog bara mysa lite grand.


Tjing

Pannkaka is the shit

För ett tag sen gjorde jag färdigt mina pannkakor (ja, det behövdes två vi är en stor familj ;p). Dom smakade iaf gudomligt, såklart. Har läst lite om utvecklingsstörning och fixat färdigt min redovisning av Irland som ska skickas till Stockholm. I morgon blir det en prima dag. Har en lektion mellan 10:05 och 11:45 så det är cäldigt lugnt, plus att det som sagt bara är redovisningar. Får se om jag kan lura med mamma på en fika sen, beroende på när hon slutar men hon sa att hon hade kort dag, ska fråga. Just det, om jag ska till pappa på lördag kan det vara bra att han vet om det kanske, hm? Ska nog på en promenad med Chille nu. Hade glömt att han skulle och klippa sig efter skolan så satt och väntade på honom jättelänge ;/ han vart jättefin i håret iaf :D min modell. Ska lägg aupp bilder sen. Idag kände jag att jag hade velat lägga undan mina vinterdojor för att det är väldigtmkt asfalt nu, men det furnuftiga jaget vet att det hinner komma säkert närmare en meter snö till innan den riktiga våren. Fast jag ska ändå vara fräck och ta på mig mina tygskor från Irland, dom gröna jag lagt upp på bild ;)


Tjing

Kissegos

Ligger i soffan med min vårstinkande kissekatt. Hon är så pussgo hela tiden. My baby. Är egentligen mitt uppe i en matlagningssession men smög ner i källaren och tog äggklockan med mig. Skrivit brev till min faster. Vi är så jävla coola och old school så vi faktiskt skriver handskrivna brev *stolt*. Haha, men har gjort det jag gick i typ trean nu.


Tjing

Kocka

Ska agera kock på ett tag, eftersom att Malin måste iväg klockan fem och ska äta innan alla andra. Fast jag blir väl inte ensam kock dock. Hoppas att Chille hann med bussen hem, synd för honom annars. Haha, nä men jag skojade bara. Inte så dumt att gå idag egentligen. Promenerade hem och det var riktigt skönt ute, men inte som igår. Snart vår hoppas man <3


Tjing

Skavllerblaska

Har suttit och snokat genom en Glamourtidning nyss. Fick nackspärr. Måste ringa mamma min och fråga vad hon har för vidare middagsplaner. Snart slutar Chille matten, haha, vissa slutade ju typ tjugo i elva ;) inte illa alltså. Nåja, ska ringa mamma nu!


Tjing

Apelsin med mera

Jag har just käkat lite mellis. Det vart fil och müsli, en macka och en apelsin. Kanske inte jättelite mellis men vafan, jag var hungrig som vanligt. Drömmer om pannkakan vi ska äta ikväll!!! <3 älskar det men vi äter det aldrig ;/ Har gjort en massa läxa faktiskt, mer eller mindre noggrant.


Tjing

Sömnig

Har just gjort en liten del av all läxa jag har. Somnade under tiden. Hatar sånt. Har fått reda på att jag kan ha tre prov på tisdag, minst två är det. Känns ju inte sådär superbra men ha man en psykologilärare som är förståndhandikappad (jag överdriver inte) så kan man inte göra så mkt åt det. Superskönt med fredag i morgon! Har bara en redovisning och sen på lörag ska jag till pappa mest troligt. Oooh vad trött jag är. Men nu måste jag fortsätta med läxan så att jag kan roa mig sen.



Tjing

HAHAHAHA

Har hunnit vara på en prom nu. Till mitt försvar måste jag säga att jag gick direkt efter jag skrivit senaste inlägget så har varit ute nästan en timma :) Nu ska jag käka en apelsin, titta vänner och sen basta. Ska bli så mysigt <3


Tjing

Godis, godis, godis

Har tillsammans med gubbennyss vräkt i mig en marabou chokladkaka modell mindre. Inte bra. Plus lite annat smått och gott. Tidigare då vi ätit middag delade vi på en medelstor chipspåse också. Fy fan hur vi äter! Nä, i morgon är det jag som utnyttjar simkortet och åker till badhuset. Och Chille ska med punkt slut. Om precis en vecka får vi i vår klass sportlov, detta på grund av att vi är proffsiga, haha ^^ Nä, men tisdag är sista dagen av olika anledningar (öppet hus, praktiktjaffs och så). Har det relativt lugnt på läxfronten. Hade religionsprov idag, och är 99 % säker att jag minst får g iaf så jag är nöjd. Skulle ju vara skönt att ta en ultravarm bastu, och svettas bort lite överflödigt ;p men funderar ärligt på att ta en promenad pga det fina vädret (tack gode gud för sommartid). Men då är det dags att gå nu.

Tjing

God morgon

Börjar inte förän kvart i elva idag, men går alltud upp åtta iaf så att jag inte ska vända på dygnet under veckorna ;p Har just piffat mig klart och är redo för en ny dust med min mongolida lärare. Börjar dagen med att lyssna på redovisning, så det är chill. Sen ska vi ha religionsprovet så att det blir bortgjort. Sen är det bara svenska med mer redovisningar och etik med miffoläraren. Fy fan vad skönt att vi får påsklov om prick en vecka :D det gör mig så lycklig, haha.


Tjing