Banan i mina trosor

NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG

Nu har min syster gjort min nya fin blogg klar :D hon är så duktig. Glöm inte att följa den nu bara ;D

http://izabellsoderlund.blogg.se/?tmp=23210916

Burn after reading

Har just tittat klart på filmen Burn after reading. Den var ganska smårolig men helt sjuk. Det dåliga var att slutet var typ omöjligt att förstå. Annars var den helt okej. Sen sist så har jag käkat middag och tittat på TV typ. Inte så intressant. Marielle ringde tidigare och frågade lite om hur jag vill ha min nya blogg (jag har noll koll på hur man gör) och lite sånt :) Hon är så snäll så <3 Pluggat har jag också hunnit med. Blir nog inget nytt som händer ikväll mer än en andra omgång plugg. Får se om jag kanske kikar en sväng på "stan" (ett galleria öppen) eller vad jag gör!

Luleå city

Sitter hos pappa i Luleå nu. Då jag kom hit så gick vioch tog en fika på Wayne´s. Blev en muffins med smak av jordgubb och vanilj och en cola till det :) Blir kyckling och ris till middag så det ska bli smarrigt. Har suttit och tittat på Stylista somjag nu glömde att jag såg från första början (det vart paus). Var ganska bra ändå, men nu missar jag ju slutet. Jaja, livet är hårt. Idag ska det väl inte hända mycket mer alls, TV-tittande typ. Åker hem vid fem i morgon. Just fan, glömde att jag måste plugga också.

Varmkorv boogie

Väntar på lunchen som idag kommer att bestå av varmkorv i bröd. Har inte gjort mycket alls sen sist faktiskt. Slöat framför TV:n. För en gångs skull så har jag faktiskt gjort nåt med håret. Plattade det och satt eupp det i en toffs ;) Toffsen har jag alltid men att jag plattade det var en bragd av mig. Har åter hittat en sjukt snygg klocka som jag fick av pappa då han hade varit på Sicilien. Den är en sån där som man bara särar på och sätter på armen, inget spänne alltså. Hur som haver så funkar den inte men den är så fin att jag har den som armband. Den är ljusrosa med serisa hjärtan med svart ram. Just det! Jag har den på ett foto från någon vecka sen här på bloggen! Den är i alla fallläcker. Nu ska jag plocka fram lite till lunchen jag med och sen ska jag nästan börja röra mig mot bussen :)


Good morning

Har nyss käkat frukost och våldgästar nu mammas och P:s dator innan jag duschar och gör mig i ordning. Vaknade tio i åtta i morse och kunde inte somna om. Kanske för att jag gick och la mig typ tio och har sovit som en baby hela natten. Ååååh vad jag  har sovit gott! Planerna för dagen är då att ta mig till pappa och Luleå med tio över ett bussen. Väl där vet jag inte vad som händer. Idrottsboken är då färdigt nerpackad. Känns sjukt kvavt och fuktigt ute men ingen sol så långt ögat kan nå. Lite tråkigt. Blir säkert regn och åska ;/

Hemskheter

Har suttit och tittat på en massa mordserier (Without a trace, CSI) och det var bara hemsktheter. Nu finns det inte så mycket att göra. Vad som är fett sorgligt är att jag missade Så ska det låta! Fick en smärre kris då jag insåg det, hahahaha. Kanske inte så illa men det var irriterande helt klart. Tänkte att jag tar en liten väska till pappa i morgon, ska ju bara sova en natt men såklart så ska jag släpa grejer åt alla andra så den är redan proppfull trots att jag själv har typett par trollor och ett linne där i. Rättvist? I don't think so. Ska väl ta och sminka av mig och lite sånt nu. Är i ärlighetens namn ganska slut. Känner att det inte skulle sitta helt fel att sova (vilket är kul, eftersom att dem dagarna jag har jobbat har jag inte kunnat somna). Får se hur det blir, är då inget vettigt på TV. Tänker inte plugga mer på idrottsprovet idag än vad jag redan har gjort. Boken följer med till Luleå så den får sig en finfin resa. Yes.

Grillad fläskfilé and potatisklyftor

Har nyss käkat middag, och det blev potatisklyftor och grillad fläskfilé. Det var sjukt gott! Ska snart fika chokladmousse och kaffe. Sen ska mitt glasspaket fram från frysen och mys ^^ Sitter och har pratat med Chille nu. Snacka om Dum och Dummare alltså. Han är båda.

Datorernas revansch

Sitter uppe på övervåningen och lyssnar på kissans galna jamande. Chille tog sin dator till Gunnarsbyn och så klart är det som vanligt en massa strul med min så internet funkar fortfarande inte (har inte gjort det på några månader). Hur jäåkla irriterande som helst, trots att vi har kommit ett steg närmare lösningen. Håller er uppdaterade om min spännande datakamp. Så istället har jag sen jag kom hem spelat lite The sims 2, vilket var hur länge sen som helst. Ska gå ner sen och lyssna på lite musik också. Men på grund av underbart väder så ska jag ta ut mina pluggrejer och läsa till idrottsprovet.

Har då som sagt jobbat idag, sju till två. Var skönt ute så vi tog en lång promenad. Måste bara säga att efter promenaden och cykelturerna igår så var min tygg typ helt paj och träniongsvärken dunkade i KNÄNA! Nu är jag i alla fall äntligen helt ledig för första gången på en vecka prick. Blir att åka till pappa i morgon :)  Ikväll blir det Så ska det låta och B&J (nöter på samma fortfarande).

I brist på bilder så får min mosters sötkatt pryda bloggen :)


Hej tjo och klackarna i taket!

Tänk om man hade så skoj just nu. I verkligeheten sitter man nyduachad i pyjamas och ska gå och lägga mig på cirka en timma. Inte alls mycket till planer, men jag måste sova för att orka upp till jobbet i morgon. I morse var det fan tungt atts tiga upp. Jobbar i alla fall bara till två och sen blir det besök på kommunen och sen hem och ta det lugnt tills nästa äventyr kommer upp. Ska nog till pappa på lördag (skulle ju ha farit förra helgen men jobbade då) och Chille ska till Gunnarsbyn och leka med motorsågar så det blir en ensamhelg igen :) Skönt det också emellanåt. Har pluggat lite grand på idorttprovet idag också, och så ska jag plugga hela helgen. Måste berätta om vad gott vi åt idag: polarkaka med skagenröra på först och sen köttfärspaj och till efterrätt persikohalvor och glass :D Gud så gott det var. Har typ träningsvärk i mina skinkor känner jag. Painful.

Så här fint kan det vara då jag cyklar från/till jobbet, dock gör inte bilden verkligheten rättvisa


Natures calling

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen, och har hunnit spela två omngångar kubb (det tar snabbt då jag är med, jag suger). Nu ska vi snart äta paj :D Ska bli gottit. Jobbet har då gott bra idag. Utöver cyklingen fram och tillbaka så har vi varit på en promenad i det fina vädret så min  aben är helt mördade. Nu blir det väl en lugn och ganska tidig kväll sen eftersom att jag börjar sju i morgon. Sen måste jag ta en tripp till kommunhuset och göra bort lite grejs.

Jag i förrgår kväll med köttat ögobryn


I dagens fina väder


Min gubbe <3

Ni stinker!

Har tänkt på en sak. I måndags då jag satt och väntade på bussen till tandläkaren så hände det allra märkligaste. en yngling stod i busskuren och såg allmänt skabbig ut med ful frilla och stank! Alltså, verkligen så att luften bar hans doft till mina näsborrar och serverade dem på ett fat. Jag satt då och åt mina Hobnobs och led på stanken. Igår då vi hade psykologiprov så stan som sagt min lärare fett mycket också. Jag verkligen omger mig av stinkande människor. Why?!?!?!

Har suttit och haft ännu en TV-kväll tillsammans med Chille och Marri. Chille ville ha godis, vilket är taskigt eftersom att jag bara försöker att hålla mig mtill helger och jag denna gången gav vika totalt. Dock har jag en ursäkt att jag inte åt såååå himla mycket i helgen som jag hade velat. Annars hade jag lätt stillat mitt sug. Plus att jag inte har ätit lösgodis på hundra månader heller. Så jag klarar mig. Ska ju cykla sammanlagt en dryg timma ni morgon.

Sitter här i sängen och ska sova, upp sju i morgon, och har fått assistera förste kliare åt syster. Hon ville att jag skulle klia hål på henne och jag sa strängt ifrån och gav ett par raffs för tillfredsställelse.

Ååhhh! Glömde berätta då jag skulle sova igår kväll. Var på g att lägga mig på magen nu är det så att jag har ett jävla födelsemärke mitt i ögonbrynet (jag lovar, det pajar hela strukturen) och jag lyckades så klart att klösa upp hel ajävla födelsemärket i min vändning. Det vart typ stockholms blodbad och jag var tvungen att plåstra om det med Dollar stores leopardplåster (jaa, jag ger reklam!!!!). I morse då jag tod av plåstret var det totalt blodigt. Det gjorde sjukt ont i alla fall.

Jag och ögonbrynsklöset

Bojkotta idrott!!!!!!!!!!!!!

Idrott är inte kul. Idrott är sjukt jobbigt och inte underhållande what so ever. Kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan göra idrott till ett kärnämne. Är man över 13 år så kanman fan omsröja sin egna träning, och när man ska fylla 18 kan man definitivt ta han dom sin egna träning, eller inte om man så vill. Att man ska ha ett prov på typ 20 sidor så blir man aningen ledsen i ögat. Speciellt om det är i idrott. IDROTT SKA BOJKOTTAS!!!!!!!!!!

Schemat åt fanders

Sitte fortfarande i soffan, men sen sist har jag hunnit med en tupplur och ta lite mellis. Mina planer på att plugga har inte rört sig så mycket framåt men nu ska jag fan ta tag i det, efter att jag har plockat bort disken. Och desutom ska jag först hänga upp tvättens om jag slog på tidigare!!!! Gud min planering är fullspäckad alltså.
'

Soffpadda

Är färdig med skolan för både dagen och veckan. Det enda vi hade idag var redovisning som jag och Frida gjorde om APU:n på Irland. Det gick lagom bra tycker jag. Nu sitter och i soffan som en annan slöfock och är helt slut. Vet inte riktigt vad planen för resten av dagen är. Blir nog att plugga till idrottsprovet som vi har på måndag. Känns inte lockande, men vissa saker måste man göra.


Dags att nanna

Ska gå och lägga mig nu och få lite skönhetssömn innan morgondagens enda lektion, som vi inte har ens en gång eftersom att jag och Frida ska ha redovisning om våran APU på Irland för alla OP-elever. Den börjar tio och efter den så slutar vi ;) Känns bra. Ska nog cykla till Dollars en sväng efter skolan och sen om det är bra väder blir det att ta en mjukglass på stan, mysigt värre. Och sen är det ju långhelg i veckan! Trots att jag jobbar så ska det bli skönt. En slapp start efter min långledighet.

Libress: Hur man använder binda!

Har haft världens roligaste läsning på Libress girls hemsida. Hur skoj som helst alltså. Har nu fått lära mig hur man använder en binda (dock inte en tampong), vad man gör om man får "en fläck där bak", hur man byter skydd på stranden/bakom en buske. Tänk vad man får upp ögonen! Gå in. Vart helt spec och gick inte att länka men kopiera och kika vet jag ;)  HAHAHAHAHA!!!

http://www.libresse.se/Pages/MicroSites/Youngsters/Default.aspx?id=40305

Nä, men skämt å sido så är det bra att det finns lite instruktioner för alla småtjejer som är skraja. Dock var det värsta reklamkampanjen för Libress themselves: "Med Libress är chansen otroligt liten att du blöder igenom." Typ i den stilen. Men det är väl klart att dem måste göra det.

Dagens: Utmattning

Sitter och ser på AFV tillsammans med Chille. Vi har nyss ätit middag (värmde lasagne) och sen åt jag lite kräm och han B&J som jag smakade av. Nu sitter jag är, alldeles slut i hela kroppen och i hjärnan. Funderar på att ta en lite tupplur men kanske är lite sent för det nu eller? Har hur som have gjort klart två uppgifter till skolan. Den ena var om sociala problem och den andra var frågot om hur APU:n varit. Glömde säga att vi fick en ny uppgift av våran störda psykologilärare (som förövrig stank apa idag). Kul att den ska vara inne sista veckan i skolan. Har i alla fall tänkt göra färdigt den så att jag kan fokusera på svenskan och gympaprovet nästa vecka. Inte alls kul med tanke på vad dem som har kollat igenom gympaprovet säger: Att det är skitmycket. Jag får typ ett sammanbrott snart känner jag.

Ska berätta lit eom massagen som vi hade i morse på AM-lektionen. Vi fick turas om och knåda. Vi hade bara massage på ryggen och den hette Traditionell svensk massage tror jag. Var vädligt skönt i alla fall och jag hoppas att jag gjorde rätt.

Blir att jobba torsdag och fredag. Känns bra och jag längtar nästan :)

Förbanna alla psykologilärare

Är sjukt förbannad just nu. Kan knappt beskriva i ord hur jävla sur jag är. Som alla vet så har jag pluggat hur mycket som helst på dagens psykologiprov och kände att jag nog skulle kunna få ett g i alla fall. Bara för att uppdatera så var förra provet helt stört. Provet i sig var inte svårt men sättet våran läarre formulerar allt på går inte att beskriva. Han måste ha fått streck minus minus minus i svenska som barn. Om han alls mvarit ett barn. han kom nog som utomjording. Hur som haver så var dagens prov precis likadant och då man frågar vad han menar med frågan, om han liksom kan omformulera den bara så läser han om frågan rakt av från pappret. Jävla loser. Eftersom att ingen fattade ett piss så var allt åt helvete och jag är så arg så arg. Är så arg att jag ska äta massa B&J ikväll. Fuckface gubbe.



God morgon god morgon!

Sitter i sängen redo för en dag på skolan. Har nyss läst det sista i psykologin innan provet idag. Jag tror nog att jag ska klara det i alla fall. Har dock inte ens fått veta vad jag fick på förra provet. Sjukt irriterande. Ska ha massage nu på morgonen, så har packat med mig en handduk och hoppas att det är skönt. Lite jobbigt att vara oljig hela dagen därmot. Chille är gnällig och sliter i mig och ska kramas. Jag är romantisk ju. Ska ta och bädda ihop sängen och vika in alla rena kläder nu innan jag sa cykla iväg.

Chilles skalle i bakgrunden gör bilden ;)

Avstå godis!!!!

Har blivit bjuden på både det ena goda och det andra, men jag tackade starkt nej! Jag ska hålla mig till mina helgfrosserier stenhårt. Har grymtont i munnen, dock inte från tandläkarbesöket utan för att jag har nåt sår i tanköttet i nederkäken. Det gör ajaj. Däremot har Marielles sår i munnen snart läkt. Good for her. Funderar på att snart läsa det sista i psykologin för dagen och sen sova, men först ska jag vänta på att Chille ska ha sett klart på TV:n och kommer och myser med mig ^^

Jag i min irlandspyjamas :)


Social psykologi

Känner mig aningen bättre nu, men är fortfarande trött och har bara lite huvudvärk. Har pluggat en del till provet som vi ska ha i morgon och känner mig ganska nöjd. Blir ett varv till ikväll och ett innan skolan i morgon. Har fikat en massa gott fika och känner mig som en köttbulle av något slag (kanske en greksik?). Slängt upp lite grejer från golvet också. var en röra. Det blir det trots att jag städade igpr eftersom att mitt rum är så jäkla mini. har förhoppningar på soligt väder i morgon också så ska jag ha mitt orangea linne från Gina och mina kilklacksskor (något utav dem). Hoppas :) Haha, ganska kul att vi idag fick en uppgift i svenska B och den ska vara klar till hösten ;) Lite fnissit var det. Man kan ju inte klaga på tidsbrist i alla fall trots att man inte ska måsta plugga under sommarlovet of course. Efter psykologiprovet i morgon är det direkt dags att börja plugga på gympaprovet som vi ska ha om en vecka och som jag inte kollat igenom alls. Usch alltså. har i alla fall förhoppningar på att vi ska gå och se bio på onsdag, Änglar och Demoner. Hoppas den går då. Har inte hunnit kolla än :)

MIGRÄN!!!!!

Åååh jag blir tokig, har en förskräcklig huvudvärk som jag misstänker kan översättas migrän. Dagen har sugit rumpa till största delen i princip. Allt började med lite skola på morgonen och sen startade terron hos tandläkaren. Det första tanten frågade var om jag brukade ta bedövning. Äh, tänkte jag, jag har inte tagit bedövning sen jag gick lågstadiet nog fan pallar jag väl. Sen visade sig dock att det var ett stort hål. Mysigt. Det var så jäääääävla obehagligt och smärtsamt och jag struntade i allt vad som heter värdighet och rynkade på ögonen och försökte åla mig bort till dörren. Efter ett par smärtsamma tjugo minuter så petar tandläkaren som en vilde i en annan tand som inte alls hade problems innan hon petat i ett år och sen så utbrister hon glatt: "Japp! här var det ett hål." Jag ville bara dö och då hon frågade om jag ville ta det på en gång eller om jag vill boka en ny tid. Detta resulterade i en ny tid nästa fredag. Can't wait. Efter det groteska besöket där vart det tillbaka till skolan som verkade som himlen i jämförelse. Sen var det dags för tandläkarbesök nummer två och skulle även hinna med lunch, så då jag satt och väntade på bussen svepte jag en drickyoghurt och mosade i mig ett halvt paket med hobnobs. Fin lunch. Tandläkarbesök nummer två gick betydligt bättre. Dem var inte lika ondsinta och skadevilliga utan ville att jag skulle minska ner på tandställningsbärandet. Hur säger man nej till det liksom? Så efter en kvart i Luleå bar det av hem igen och till Chilles mormor där vi käkade starkmat bestående av kött, potatis och ris. Mycket gott. Slöade lite framför TV:n där också. Sen var vi tvungna att gå hem och jag har skavsår som fan och ont i knät. I morgon är det ju psykologiprov så plugga blir det ikväll!

Sleten som fan


Gooooood natt!

Nu ligger man här i sin renbäddade säng och ska nanna inför morgondagen. Ligger med Chille och diskuterar psykologiprovet. Känns ändå lite som att jag har mitt på det torra på den fronten. Kom på att på onsdag så ska jag och Frida hålla en redovisning om Irland för alla OP-elever. Hemskt alltså. Blir väl bara nån powerpoint och snack om bilderna. Mycket fyndigt. Jaja, nu ska jag sova mig fräsch!



Jag är ingen lurendrejare

Har äntligen kommit hem från jobbet och hunnit städa en del men jag är inte färdig ännu. Än så länge har jag bara hunnit ta ta toaletten, bäddat rent i sängen och dammtorkat. Dammsugning och skurning återstår. Tvingade Chille att låta mig raka honom eftersom att han aldrig tar tag i det själv. Har varit grymt varmt idag och på min tvåtimmarsrast så solade jag and I liked it. Nu sitter Marri och Chille och snackar skit om mig bakom ryggen på mig ;( sorgligt. Känner mig inte alls glad inför morgondagens två tandläkarbesök. Blä. Första besöket är i Luleå och där ska dem borra ett hål och sen blir det att åka till tandregleringen i Luleå där jag inte har den blekaste aning vad dem ska göra. Hoppas på att skippa tandställningen nu. u ska jag ta oh sätta igång med städningen igen.

Blogggalet

Har varit lite tokigt med bloggen idag måste jag säga. Först var jag inte hemma på hela dagen och sen nu så har det varit en timmes fotosession med syster min. Längtar tills jag får alla bilder :D Ska göra om min layout totalt eftersom att jag är less på den jag har haft i typ dryga tre år. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska nanna innan morgondagens jobb. Sen sk ajag inte jobba förän på torsdag och fredag igen, men mellan är det  skola (u får jag inte vara hemma något mer)så då har jag jobbat non-stop i en vecka. Två tandläkarbesök på måndag. Huja.

Fototajm

Har posat för en massa foton som syrran har fotat. det var jätteroligt och jag längtar till att se resultatet. Nu blir det chocolate och min B&J glass :D

kissn´i ´´´ tros
Sitter här med Marielle nu. Har tagit en hel del läckra bilder med camen.
Min dag har sett ut som så att i morse åkte jag till Björken och skulle lyssna på info om sommarvikariaten. Hur onödigt som helst för alla OP-elever. Skulle ha slutat tolv och jag började jobba kvart i ett men tanten som pratade började gå över tiden så jag sjappade. Sen efter att jag ätit lunch skjutsade mamma mig till jobbet och där slutade jag kvart i sex. Käkade grillad kyckling och klyftpotatis. Var hur gott som helst. Nu sitter Marri och ritar dansande människor på min mosters födelsedagskort. Jobbar lång dag i morgon, från halv nio till åtta.





God natt!

Har slutat jobbet för dagen nu. Har gått bra allt. Nu är jag supertrött och måste sova innan det är dags för nya tag i morom! :)

Helt slut

Jag är trött i hjärnan känner jag. Jag vill bara ligga ner i en vecka och sova. Känns så jobbigt. Ska snart börja cykla iväg till jobbet och måste påminna mig själv hela tiden att jag inte får glömma korven i kylen!!!! Mycket viktigt, för utan ma tkolapsar jag. Är i akut behov av att smärja händerna det bara svider och gör ont.

SOMMAR IT IS!

 Världens sommarvärme idag alltså! Det var 26 grader där jag låg och solade både fram och baksida i bara shorts och bh. Gav dock upp då jag råkade mosa något suspekt mellan fingrarna och det visade sig vara något äckligt kryp. Man var typ omringad av myror där. Ska återigen äta mannagrynsgröt till lunch och så har mamma köpt skagenröra :D Mums. Ikväll kommer syster min också, det ska bli trevligt!


God morgon!

Är nu redo för att stiga ut ur huset och sola (toppenväder idag). har slagit upp fönstret hit ner i källaren och man hör massor av fåglar nu. Hoppas att det är lika varmt som jag tyckte tidigare (har shorts och t-shirt på mig). Börjar jobba kvart över tre idag och blir ganska sent hem. Chille ska åka till sin pappa i Gunnar så jag får sova ensam ;(

Dags att dra sig

Nu ska det bli att stänga av datorn och gå och försöka sova och mysa lite. Somnar i regel aldrig direkt då jag går och lägger mig men om jag vet att jag ska upp så går jag ändå i sängs och ligger där tills jag somnar. Är inte förtjust i att vända på dygnet. Har i alla fall gjort klart examinationsuppgiften som jag pratade om tidigare. Känns inte helt fel. Nu är det bara psykologin som gäller men den blir jag också utan i helgen eftersom att Chille är senil och glömde sin på skolan så offrade jag min till honom då han ska till sin pappa. Om han inte läser får han fan fetdäng. Efter det här provet så är det idrottsprovet som stundar. Usch. Men snart är det sommarlov tack och lov. Blir då jobb hela helgen plus lite näsgta vecka och vecka efter det och så vidare.

Att sitta ute är inte kul

Har ätit middag utomhus första gången i år nu. Makaronerna blev kalla dock. Sen tyckte min pojkvän att vi skulle sitta ute och göra ingenting. Hur kul är det på en skala? Noll säger jag. Har alltså hanat inomhus och funderar på att fila lite mer på AM examinationen som jag gjorde en del på idag :)

Så här läcker är man idag då


Soligt

Har suttit några minuter i solen med mamma nyss. Kände mig läcker i mina kläder måste jag säga. Hittade några hål i brallorna och har verkligen ingen aning om hur dem har kommit dit. Men eftersom att dessa är ärvda är dem säkert tjugo år minst. Vem vet. Väntar på att Chille ska komma hem, han är och besöker sin syster :) Blir tråkmiddag med korv och mackaroner idag ;/ Men jag ska minsann äta päronkräm i efterrätt xD

Hungrig

Är hungirg nu känner jag. Försöker ge hintar till Chille (som typ åt för cirka två timmar sen) att jag vill ha lunch. Ska värma plättar från igår och koka mannagrynsgröt. ÅÅÅÅÅHHHH vad gott! Längtar ;) Har inte orkat ta tag i mig själv what so ever idag. Sträckte mmig till tröja och har på mig pyjamasbyxor. Eftersom att dem har helsvarta tänkte jag att jag kanske kan lura någon i alla fall. Nu borras det av borrgubbar i rummet bredvid och man blir lite psykiskt störd. Var somrig och hängde all tvätt minus underkläder ute. Fräschören sprider sig.

Aj aj aj då

Pratade nyss med mamma och tittade i min numer fullbokade almanacka. Illa nog så hade jag tackat ja till att jobba på lördag och det var inte alls smart eftersom att mellan halv nio och tolv så är det informationsdagar för sommarvikarier inom kommunen. Skit. Nåja, sa att jag kan jobba fråntyp ett i alla fall. I morgon ska jag i alla fall jobba sen kväll på grund av en show. Hoppas allt löste sig med lördag.


Annars då har jag duschat och tagit på mig myskläder. Min livmoder is killing me och jag vill bara dö en liten snutt. Var tvungen att springa och äta frukost utan Chille eftersom att jag ville ta piller men det ska man inte ta på tom mage. Tips från coachen. Nu funderar jag på att slå upp ett fönster och vädra ut lite i källaren. Har även slagit på en tvättmaskin och sen bblir det lite dammsugning.

Gäsp

Har nyss stigit upp, mindre frivilligt. Först halv åtta kom bygggubbar som jag hade råkats låsa ut igår och då jag hade somnat om ringer mamma och frågar om jag vill jobba i helgen. Vart svårt där eftersom att jag hade tänkt åka till pappa, men jag får åka dit nästa helg. Jag kan inte tacka nej till jobb jag inte. Chille är så kvar i sängen och är på dåligt humör för att han inte får sova. Suck.

Dessa stackars döda djur

Sitter och tittar på fråga Olle nu. Lite småskoj. Kom en sak som var i Extra idag. Det var på sportsidorna pch det handlade om en match av något slag mellan två lag och mitt i allt hade fotografen fotat en död igelkott som låg där och tagit med den i tidningen. Det var helt jävla bisarrt! Usch. Seriöst, jag tycker det är hemskt. Det var så synd om den stackars igelkotten. Huva. Inte tar man med foton på döda mä nniskor som ligger bredvid planen vid BBK och Trångfors match typ.

Kom även ihåg att då jag var på Irland så såg jag en död skata då jag var och gick. Den var rätt stor och det var obehagligt. Då jag dagen efter eller något skulle gå förbi där så var jag uträknande och tittade bort i god tid för att slippa se den. Jag andas ut, går ett tag till och tro väl fan att där ligger nästa döda skata!!!!!!!!! Så hemskt ju.


Utmattad

Nu har jag kommit hem från kvällens arbetspass, känns bra. Var väldigt lugnt så det var inga problem. Dessutom så har jag fått reda på mitt schema för det här jobbet som är utanför kommun och sen ringde även kommunen upp mig idag och bekräftade att jag ska jobba mellan 13 juli och jag tror det var 9 augusti. Schema har jag inte fått där dock. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Klockan nio blir det Greys Anatomy!

Going away

Ska dra till jobbet om tio minuter. Blir en hård cykeltur men förväntar mig hämtning ikväll annars blir det hus i helvete kan jag säga! Katten springer runt och är tokig och vill ha mat och vill ut och vill in i min garderob. Oj, oj, oj. Hörs sen!



Galet!

Oj, oj. Har suttit i skitmånga timmar och gjort massor på arbetet till AM. Ska skriva om akupunktur. Tog endast en paus för lunch. Mitt i allt ringer mamma och frågar om jag vill vicka i kväll och jag kände att jag fan inte kunde tacka nej. Dock hade jag gärna velat ha plättarna som vi ska äta till middag (hahahaha, väljer hellre mat än pengar). Men såklart ska jag jobba istället. Nu har jag lagt ner AM för dagen och ska läsa lite psykologi och kvart över tre börjar jag jobba. Hmm, funderar på att ta med psykologin på jobbet om man får en ledig stund?? Om inte så får den väl ligga i väska. Men jag kan ju äta middag och plugga samtidigt. Yeeah!

Morgon

Har nu ätit, duschat, sminkat mig och klätt mig. Väntar just nu bara på att håret ska torka lite bättre så att jag kan sätta upp det (as always). Nu direkt på morgonen så ska jag sätta igång med examinationen till AM och sen blir det att läsa psykologi. Oj, oj. Hoppas det går bra nu!



Desperate

Har nyss sett klart Desperate. Sista avsnittet som jag har sett två gånger nu. Spännande värre. Är smått uttråkad och känns ju lite onödigt att göra något nu. Usch vad trist.

Abstinsens!!!

Sitter i källaren. Är i stort behov av något sött eller vad som helst. MÅSTE HA!!! Har redan offrat mig till tre salta pinnar (min brutalt elaka pojkvän var och köpte). Är galet sugen jag vill proppa i mig något gott NU! Måste ha en frukt. Eller två... Eller fler!!!!

Mätt och nöjd

Har ätit  middag och druckit lite kaffe nyss. Känner mig mätt som som tusan. Nu sitter Chille och tittar på Sweeny Todd och jag fick en chock då jag insåg att jag inte har börjat på mitt examinationsarbete till AM. I morgon ska jag verkligen börja med det!!!!!!

Gott te somjag fick mamsen att köpa igår :)

Molnigt under min promenad

Var kallt ute enligt mig men det låtsas vi inte om

Kissan jagade bin eller nåt

Dammsugning

Har varit en sån där snäll dag igen. Har nyss dammsugit övervåningen som var skräpig som sjutton trots att jag städade i söndags (långhårig fällkatt + lövmed mera= not good). Känner mig så duktig så. Har varit ute på en långpromenad tidigare också, och det var väl skönt. Nu har det dock börjar regna om jag inte hörde fel. Kolsvarta moln på himlen i alla fall :) Blir nog att åka till pappa i helgen, det var länge sen.

SEXYBOMB!


Blåsigt

Har ätit lunch tillsammans med mamma och sen kom Chille förbi en sväng efter sitt nationella i matte och nu har han åkt till praktiken. Själv får jag höra tjatet om att jag borde sitta ute, men allvarligt: DET ÄR KALLT!!!! Jag älskar att vara ute i solen och bara steka och må gott men det är inte kul att sittaoch ha gåshud i isvindar och sol som tittar fram var tionde minut ungefär. Icket. Det går jag inte med på. Något annat får jag hitta på i såna fall. Ska plugga psykologi igen nu!

Stressig morgon

I morse gick jag upp i lugn och ro typ tio över nio. Precis så jag ätit frukost klart så ringer mamma och vill att jag ska möta henne utanför badhuset för att hon har glömt biblioteksböcker hemma. Snäll som jag är kastar jag mig i duschen ultrastressad och klär på mig sen. Ingen tid för smink och hår ska jag säga. Sen promenerar jag snällt iväg och då ringer hon och undrar vars jag är och att jag inte alls kan ha varit vid Ica då hon ringde första gången (hon hann ringa två gånger under promenaden). Då visade det sig att det var meningen att jag skulle ta cyklen men det slutade med atthon kom och mötte mig och så fick jag åkaa ;) Tog mitt efterlängtade kontoutdrag och plcokade ut en femhundring (har nallat en del från sparkassan min). Ska snart äta lunch, värmd korsoppa, som by the way var sjukt god bara fö att jag gjorde den!

Lugna puckar

Sitter och tittar på Harry Potter som snart är slut och som jag har sett några gånger. Har myst med te och mackor i källaren dit vi är förpassade igen. I morgon måste jag ta cykeln in till stan och få ett utdrag (ja, bor man i Boden kan man inte få ett Swedbank kontoudrag vars som helst). Behöver veta så att jag kan föra över pengar till ett konto som inte går att plocka pengar från. Annars glömmer jag hur mycket jag har och handlar så länge det går. Men om man bara har studiebidraget där så kan jag använda hur mycket jag vill av det, resten ska sparas :)

Korvsoppa

Har varit världens bästa person idag och lagat min livs första korvsoppa. Känns stort och nu har jag satt ribban inför andra delikata måltidet. Skämt å sidor så hackade jag typ hundra grönsaker och vissa av dem i milimeterstora bitar. Allt detta gjorde jag på rekordtid. BY MY SELF!!!!!! :D Sen åt vi en skål med mindre hemlagad päåronkräm till efterrrätt. Det satt fint. I morgon blir det nästa matprojekt (det blir lätt så då man är den enda som är hemma med chans att laga middag i bra tid). Då ska vi äta nån skinkgrejs tillsammans med färskpasta som har smak a persilja (tror jag) och vitlök. Mums. Haha, nog med matsnack. Nu sitter vi och drönar framför Joey och sen vet jag icket vad som ska ske.

Shopping på Ica kvantum

Har varit en citysväng med mamma nu. Först lämnade jag in mina omtalade Björn Borg-skor till skomakaren (nästa onsdag är dem som nya igen) och sen åkte vi och handlade lite till middagen och så. Idag ska jag vara en duktig unge och laga korvsoppa helt på egen hand. Känns aningen risky. Har nyss gjort klart mitt hälsoarbete till gympan också. Skönt det. Behöver plugga på psykologin en gång till (gjort det en gång idag) och sen ska jag kanske jag ska kolla lite på vad gympaprovet handlar om. Usch vad skolan ska vara enerverande.

Protest

Sitter och nördar nu, ska väl göra lunch snart. Skulle gå och handla mannagryn så att vi kunde göra mannagrynsgröt till lunch men sen lassar mamma på en hel jävla bunt med grejer som ska köpas och i protest så gick jag ner i källaren. Det sorgliga är att det inte blev någon mannagrynsgröt och jag är hungirg ;( Får se vad man kan luska fram från skåpen då.

Good morning!

Har just gjort mig klar och ska nog gå ut och kratta med mamma, haha ;) Snäll som jag är. Vaknade trevliga tio i åtta i morse på grund av att telefonen ringde och IK ville prata med mig om absolut inget vettigt. Jaja, efter det var det lika bra att gå upp och äta lite och så.  Nåja, ska som sagt ut nu (potentiellt varm dag).




Seg kväll

Sitter och tittar på Söndags party med Filip och Fredrik nu. Zac Braff är där och det är ganska skoj ;) Händer väl inget mer ikväll gissar jag. Ska sitta och mysa framför TV:n och har planerat in att i morgon gå till skomakaren (har hittat den nu) och be människan där att fixa mina skor pronto. Sen ska jag nog plugga lite i morgon också. Inte skoj.

Wipeout

Nu sitter jag mellan mamma och Chille och tittar på Wipeout. Man blir omringad av galet skrattande. Lite tinnitusvarning. Har gjort en delikat middag bestående av tacokyckling och ris med persilja. Var supersmarrigt. Sen fikade vi mina mplatta brownies och mina blåbärsmuffins ;) Var faktiskt gott det med. I morgon ska jag se vad jag ska ta mig för. Känner att det borde ske någonting i alla fall.

Man får crazyeyes av TV:n


Åska

Just nu åskar och spöregnar det ute. Luktar gott som fan och är ganska mysigt faktiskt. Lite sommarkänsla :) Är halvt deprimerad över mitt browniebak. Så här är det: för det första så växte inte kakjävel trots att jag gjorde allt efter punkt och pricka och kände mig nöjd. Sen sätter jag på den smälta blockchokladen, och har börjat vänja mig vid tanken på en platt brownie och tänker att den nog smakar gott. Eftersom att det var en djup plåt tyckte jag att jag skulle kunna sätta en kökshandduk över som skulle sitta på kakan. Handduken tar såklart i chokladen och allt blir kladd och skit. Sen hade jag hällt kokt vatten i chokladtallriken (tallriken där jag smält chokladen) vilket jag glömde då jag skulle skrapa ut det sista till kakan och hällde allt på det nystädade golvet. Fuck alltså. Om en sak går dålit för mig så slutar det med att tio saker skiter sig. Snyft. Nu ska jag sätta mig på altanen och titta på regnet och deppa.

Städardag

Har just städat klart hela huset. Har dammtorkat, dammsugit, skurat och städat toaletter tills jag blev alldeles svettig. Nu är jag färdig och det luktar så gott i huset :) Sen till middag ska jag laga tacokyckling och ris (mamma och P kommer hem idag). Det tråkiga är att vi inte kan sova i deras säng längre och den är så jäkla skön. Man sover som en gud i den. Jaja, man kan inte få allt här i livet. På ett tag ska vi väl göra lunch (laxpytt) och sen vet jag inte vad som händer. Det är soligt och regnar om vartannat.
Igår satt vi och tittade på Da Vinci koden. Den var helt okej, trots att jag blundade då och då i slutet ;p

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem från middag med "klassen" (vi var fem stycken). Var ändå jättetrevligt och är mätt som tusan nu :) Jenny dumpade oss då vi skulle gå till Tatjana men jag, Chille och Emelie hängde med. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord och den kommande sommaren ;D Fy fan vad skoj vi ska ha! Nu tänkte jag i alla fall försöka komma in i Da Vinci koden.

Tatjana och Emelie var snygga ^^


Denna eviga väntan

På grund av kasst väder varken ids jag eller vill jag ta en promenad. Är typ kallt ute med mina mått mätt. Tror minsan att det regnar också. Klockan sex ska vi alla mötas utanför Thai siam(?) och käka och efter det drar vi till Tatjana eftersom att hon bör nära :) Ska bli trevligt. Har i alla fall piffat lite på mina nagalr (en annan rosafärg xD) och får se om det finns nåt mer att göra. I morgon tänkte jag ta och städa hela huset snäll som jag är. Det känns skräpgt på nåt sätt ;p




Förmiddagsmys



Sitter och tittar på Sinbad och de sju haven tillsammans med gubben ;( haha, nä men vi bara flipprade förbi den och stannade där. Ska snart värma maten från från igår och det ska bli gott som tusan. Det har varit kissakarlar på altanen men gumman fräste bort dem xD Fortfarande mörkt och mulet ute. Huva.


Good morning sunshine

Har på precisen klivit upp, släppt in kissan och gett henne mat och slagit mig ner här. Chille ligger och sover som en stock fortfarande och jag är vrålhungrig! Måste nog ta en macka eller nåt ;) Urkasst väder idag, grått och regnigt och mörkt! Det är ju nästan så att man måste ha lamporna tända :(

Movie för mig själv

Sitter och tittar på Juno alldeles för mig själv. Chille är ute och ränner, typ. Ska väl snart borsta tänderna och sånt shit och sen kanske man ska slagga om jag inte väntar på Chille då. Har verkligen inget mer att säga.


TJOCKISBELLA

Har gått och fått en  sprickfärdig mage. Receptet på det? nudel- och räkwook, päronsoda, popcorn, blåbärsmuffins med uppvärma hallon och oj oj oj. Så smarrigt så jag spricker. Just det.. Glömde nämna chokladkakan. En 200-grams. Oh my! Nåja, det är helg så det så. Har suttit ovh tittat på Så ska det låta med gubben och om nån timme börjar Juno som jag ska se igen bara för att försöka hänga med denna gången (sett den för länge sen). I morgon blir det thai med klassen :)

Slödag

Sen sist så har det hunnit bli finare väder och jag kokade lite kaffe och gjorde mackor och så slog vi oss ner på altanen och fikade medan vi tittade på kissan som satt på andra sidan vägen och var för slow för att fatta att det var en ultrasöt ekorre som sprang runt bredvid henne. Fått min skvallertidning med posten också så har legat på¨soffan och läst den och lekt vuxen och läst dagstidningen ;) Om  typ en halvtimme är det väl dags att börja med maten och sen får jag se vad som ska hända :)

Lunch

Har nyss gjort och käkat lite lunch. Det blev laxpytt och stekt ägg. Sen tog jag mig ett äpple i efterrätt ;) Har varit på en ganska lång prom idag i alla fall. Gick in till stan och sen vidare till Chille för att hämta lite grejer och sen till Ica där vi shoppade till middagen och kvällen och slutligen hem :) Ikväll ska vi göra wook med räkor och nudlar plus chilipulver till middag och efter det blir det bluberry muffinsen som jag bakat (måste komma ihåg att ta upp dem från frysen) och kvällsgottat blir popcorn och päronsoda ;) Mums!

God morgon!

Har just slagit mig ner första gången nu på morgonen (bortsett från frukosten). Det första jag gjorde i morse då jag vaknade klockan tjugo över åtta var att hoppa i duschen och göra mig klar. Hade ingen tid att somna om. Direkt efter det så cyklade jag iväg till vårdcentralen och tog min sista twinrixspruta så nu ör det gjort. Känns hur bra som helst även om det sved i plånkan. Då jag kom hem låg Chille fortfarande och sov så jag började koka gröt och te och plocka fram allt. Sen då jag ropat upp honom och vi hade ätit så slutade inte görat där. Var slarvig igår och glömde slå på den överfulla diskmaskinen så det var bara att göra det direkt och sen hänga upp tvätten som jag hunnit tvätta i morse. Nu ska jag titta lite på TV och slöa :)


Min finaste syster fyller 22 år idag!!!!! Grattis darling <3


The cottage

Haha, har sett rysaren The cottage. Var lite äcklig men satt typ och skrattade hela filmen. Den var helt sjuk. Är lite småtrött nu men ska se om det är något vettigt på TV. Nu började Sex and the city ^^

Huvudont

Har lite ont i mitt stackars huvud känner jag. Dessutom krånglar linserna som vanligt igen. Ska ta på mig glasögon istället och titta på Hjälp jag är med i  en japansk TV-show. Hade tänkt få med Chille på en liten prom till Godisarénan och sen fika på fiket där bredvid. Då fick jag bara höra en massa gnäll och att han definitivt inte tänker gå om det regnar. Suck alltså.



Pannkakssmet och latnissarna ;D


Middagstajm

Har nyss kommit hem från studiebesöket på "Vargtass". Var väl inte sådär jätteintressant men dem bjöd på godis ;) Då jag cyklar hem så ringer jag till Chille och tänker be honom att börja göra pannkakssmeten färdig tills jag kommer hem så att vi slipper vänta så länge. Svaret jag får är att han inte kan göra det och att det är för svårt. Okej om man inte kan rabbla upp recept och mått i skallen men hur svårt kan det vara om man har en kokbok???? Haha, han är för söt. Då får mamma Bella komma hem och göra maten. Väntar bara på att ugnen ska bli varm nu :)

Dags att dra

Om tjugo minuter ska jag cykla iväg till Ing. 3 området där "Vargtass" ligger. Vill bara få det bort gjort så att jag får åka hem och göra pannkaka ;D Är sjukt sugen på det nu. Har suttit och sytt en massa kläder nu i alla fall (minskat bh-band, ordnat mina hemmasydda leggings som blev sisådär men användbara, sytt fast hällorna på ett par jeans, sytt in en tröja så att den går att ha som tunika bättre samt snittat lite längst ner på mina chinos så att dem ska gå att vika upp längre). Känner mig mycket duktig. Lovar att kissan ska få ungar snart. Tuttarna har vuxit och magen har också blivit större tycker jag. Hon har varit superkelig hela dagen och sprungit efter mig och skrikit då jag slutat klappa henne <3


Skåpstäd

Har städat ur skafferiet nyss. Känner mig ganska snäll och duktig. Bara plockade ut och torkade fräscht så var det klart ;) Och eftersom att någon smart människa för många månader sen hade lämnat papper i sina kläder som tvättades tillsammans med mitt egensydda förkläde (go femman!) så var jag tvungen att rolla av det nu också så att det går att använda. Grymt irriterande att jag ska behöva städa efter andra. Ska kolla igenom AM och se vad jag ska välja för område nu hade jag tänkt och sen kanske jag ska sy. Skolan börjar jag ju inte förän halv fyra och då ska vi vara på ett studiebesök på nåt place som heter "Vargtass". Det jobbiga är att det nog kommer ta hela lektionen som vi i regel annars aldrig har. Haha, man har blivit bortskämd och lat ;)

Plugga. Igen

Ska sätta mig och plugga nu faktiskt hade jag tänkt. Det är den sedvanliga psykologin (20-sidors prov 19 maj) och om jag inte nöter felra veckor i förväg så klarar jag det aldrig. Sen tänkte jag ta tag i examinationsuppgiften till AM så att man slipper stressa med den. Vet inte vad jag ska jobba om dock. Ska välja mellan bland annat: meditation, hypnos, akupunktur med mera. Jaja, dags att slå sig ner med boken då.

Oh yeah I'm good!

Har pratat med vårdcentralen nu. Hon sa att det var absolut inga problem och att jag skulle komma i morogn eller på måndag så i morgon blir det att åka dit på öppna mottagningen. Känns bra att ha fått det ur världen i alla fall. Har på mig maskara för första gången på aslänge och känns helt konstigt. Känner mig grymt översminkad alltså, men det lever jag med ;)


Dessa telefonsvarare

Ringde alldeles nyss till vårdcentralen för att boka en tid till twinrixspruttagning nummet tre. Självklart har dem en sån där jävla telefonsvarare så man får sitta på helspänn. Och då jag ska lyckas komma ihåg mitt personnummet så står mamma och skriker "BELLA" i trappen tjugo gånger om tills jag börjar skriva ner fel nummer och skiter i samtalet. Nu har jag gjort ett nytt försök och det gick bättre denna gång. Är nervös över vad dem ska säga.

Sjukt irriterande

Ska gå och nanna nu tror jag. Inte direkt trött, men känner mig snarare uttråkad. Nåja, har en del soms ka hinnas med i morgon har jag upptäckt. Nummer ett blir att ringa till vårdcentralen och fråga om det är ok att jag kommer och ta min sista twinrix spruta som jag såklart skulle ha tagit för ett bra tag sen och senil som jag är så har jag glömt det. Sjukt irriterande. Kan knappt beskriva hur irriterande det är faktiskt. SKIT! Efter det är det säkert något fler samtal som jag måste ringa.


Jaja, natti natti

Greys

Ska snart se på Greys anatomy. Har suttit uppe ett tag och druckit te och kikar på Rent hus med mamma och P. Deras plan går typ halv elva i morgon, så dem åker ganska tidigt. Ska bli jäkligt skönt att vara ensam. Längtar tills klassmyset på lördag också :) Hade lyckligt glömt att jag hade skola i morgon eftermiddag (halv fyra till fem). Inte så länge men onödigt så jäkla sent. Nåja, sen blir det att cykla hem och laga pannkaka :D



I'm the worlds greatest

Sitter och försöker att lära Chille pille lite spel ;) Har käkat mina stuvade makaroner och köttbullar nu. Lika gott som jag ville att det skulle vara. Sen blev det kaffe och blåbärsmuffins i efterrätt. et är regnigt och jävligt ute så det blir ingen promenad idag i alla fall. Får se om man spelar lite kort eller nåt kanske, det var länge sen. Har verkligen en dressdown day idag.

Kitty

Sitter och tittar på Kitty just nu ;D haha, multum spännande måste jag säga. Var smart idag och bestämde att vi skulle äta stuvade makaroner och köttbullar. Har inte ätitdet på aslänge så det ska bli gott. Dock är det ju några timmar dit. Efter det blir det mer av mina supergoda blåbärsmuffins, och någon dag här i veckan så ska jag baka brownies också xD Åååh vad jag älskar fika.

Bakartagen

Har varit på övervåningen hur länge som helst nu. Först bakade jag blåbärsmuffins (som smakade ängel) och sen gjorde jag lunch åt mig och Chille. Det blev ostomelette och lite fil :) Luktar gott i hela huset efter baket nu. Ska se om det finns något att titta på på TV:n nu!


God morgon!

Shit! Såg nyss att klockan är halv elva. Vaknade typ tjugo över åtta och åt nysds frukost och har precis gjort mig klar. Det innebär alltså kläder. Har inte sminkat mig på flera dagar, vilket är ganska skönt men tråkigt. Jag tycker det är så kul att sminka mig! Måste göra muffins snart så att dem i alla fall är klara tills det att mamma slutar klockan två.


God natt!

Orkar inte skriva något mer idag efter det här så det blir god natt nu. Om det inte är nåt vettigt på TV  är det väl lika bra att gå och lägga sig. Var så trött i morse och i morgon får jag sova ut så det ska bli riktigt skönt :)


Ögonsvid

Mina ögon svider, någonting med linserna. Yeah yeah. Sitter och kollar på Ugly Betty just nu och sen blir det att titta på ytterligare ett avsnitt av Desperate som jag redan har sett. Känner mig peppad inför i morgon av någon anledning, men i och för sig: muffins och ledigt!

Lax and potatis

Har nyss käkat lax och potatis med broccoli, tomat, citron och tsatziki. Mums vad gott det var. Sen blev det lite Brago och mintkakor. I morgon ska jag slå på stort och baka blåbärsmuffins :D Yey vad gott. Sen i helgen ska jag baka brownies. Fika in my heart <3

Dagens


Gud vad duktig jag är!

Har nu gjort klart två idiotiska skoluppgifter färdigt och skickat in dem! Känner mig stolt. Nu är det bara psykologiprovet och den stora examensuppgiften i AM kvar :) Och den sistnämnda sk ainte vara klar förän på länge så jag känner mig uppåt! Är skithungirg och tänkte gå upp och hjälpa med maten men dem hade inte ens slagit på ugnen ännu (ska äta lax)!!!!!!!!!!!!!! Fatta länge det kommer att ta. Vi har typ världens segaste ugn plus att laxen tar sin lilla tid. Snyft. Me want food. NOW!

Tråååkigt!

Gubben är sjuk så han ligger och sover. Själv ser jag på gamla avsnitt av Ugly Betty. Händer absolut ingenting. Har tagit mig lite te, skorpa och äpple och pratat med syster min :) Känns som att tiden sniglar sig fram verkligen. Nä usch. Ska se om det finns någonting att göra.

Vad har jag gjort?!?!?!

Åh herregud, sitter och hyperventlierar. Jag har gjort en sak. Inte så farligt men jag kan skämma ut mig för all framtid. Det gillar jag inte. USCH! Nåja, gjort är gjort. Nu måste jag andas litegrand bara.



Gubben och kissen myser

Björnes magasin

Har fått ett nytt gäng med läxor som ska tas itu med. Huva. Det roliga är att det bara är EN lärare som känner att det är hennes livs uppgift att ösa över uppgifter över mig. *Host*hagga*Host*... Chille ligger och är sjuk och tittar på Björnes magasin. Har ju totalt tappat gnistan säger jag bara. Inte alls som back in the days.
Hade fått två brev hem. Det ena var från kommunen och det handlade om informationsdagen/ar. Fattade ingenting alls av det pappret. Måste fråga klasskamrater om vad som gäller. Sen var det nästa från tandregleringen i Luleå som hade bokat om min tid som jag själv bokade om för en vecka sen. Suck.
På lördag blir det i alla fall roligt! Vi är ett gäng från klassen som först ska ut på Thai tror jag. Efter det åker vi till Tatjana och ser film :) Ska bli supermysigt!

Nu är det dags!

Nu ska jag alldeles snart cykla till skolan, måste tajma så att jag möter Chille så att han kan få hemnyckeln :) Ska bara bädda ihop sängen, vilket är ett extramåste nu när jag har ett svart lakan och kattjävlen ska ligga där hela tiden. Detta innebär att det syns sjukt tydligt och det går typ inte bort. Min bäbis <3

God morgon i stugan!

Nu är jag redo för en tur till skolan, men behöver inte cykla iväg förän om en timma (hatar att stressa). Är grymt trött känner jag, inte alls kul. Behöver kanske ta en liten powernap när jag kommer hem ;p Inser i alla fall att jag knappast orkar cykla till Dollars idag utan det får bli en annan gång!

Supernintendo

Ska spela lite Super Nintendo med gubben nu :) Han är den goaste <3 Kissan har också tänkt joina oss. Blir supermys. Har varit uppe och ätit lite polarkaka och druckit te också. Känner mig lagom pepp för i morgon ändå. Eftersom att skolan ligger så nära Dollars så ska jag nog cykla dit efter skolan och köpa en ny vas eftersom att min pajade. Nåja, nu blir det mys!


Efter en hård dags arbete

Har alldeles nyss kommit hem från jobbet. Mina ben värker grymt mycket men är nöjd med min insats idag i alla fall :) Var ju sista introdagen och om jag har tur får jag ta ett pass redan på torsdag! I morgon är det ju min enlektionsdag som vanligt på tisdagar (under praktiktiden). Efter det får jag se vad som ska hända. Nu ikväll blir det bara mys!


Jobba

Ska snart cykla iväg till jobbet. Om en kvart för att vara precis. Kom och tänka på när jag var på Irland och åkte förbi ett matställe med bussen. Dem sålde kebab och hade det klyftiga namnet: Abrakebabra. Fan vad kul det var då man såg det med egna ögon. Alltså jäklar vad jag är hungrig! Det bara suger i magen. Snyft.


Go Bella go!

Har varit jätteduktig dotter idag och visat min husliga sida. Hängde upp fettvätten, lagade lunch åt mamma (som förövrigt är klantig som ett dagisbarn och krossade min sjukt snygga kruka som jag fått i present för massa år sen) och mig och sedan fixade jag lite kaffe och Brago. Vi hade det ytterst tort på fikafronten. Men ska nog baka lite gott i helgen när jag är kissevakt. Hoppas att dem ringer och ber mig jobba ;) Sista introdagen idag ju! Hur skönt som helst. Lite nervöst att jobba själv sen dock. Om två timmar ska jag cykla iväg. Jag räknar ner.


Plugg i solen

Har suttit ute i solen och läst till psykologiprovet. Huva. Men det går framåt i alla fall. Ganska skönt ute om man har långtröja och långbyxor :)


Skönt i värmen

Kissan är på äventyr

Up and go

Har käkat frukost och så nyss. Inväntar bara ett ledigt badrum så att jag kan borsta gaddarna. Vaknade åtta och kände att det var lika bra att gå upp trots att jag inte börjar jobba förän kvart över tre. Ska ringa IK som har öppetid från nio så tänkte ta itu med det direkt. Annars vet jag inte vad som händer idag mer. Tar nog en promenad. Det är soligt men är ändå tveksam på värmen ;o

Striptease

Sitter här i bh och trosor och salvkladdiga händer (I am exembarn). Har sett på Wipeout och druckit kaffe nyss. Sen middag= sent kaffe. Ska väl fortsätta att titta på TV nu gissar jag. Ska vara kissevakt till helgen och Chille ska lämna mig så det blir jag och katten ;o nåja, får väl göra nåt vettigt då jag får chansen.

Tv-mys

Har nyss sett Gossip girl och nu är det Wipe out som gäller. Ska bli kul :) Åt sen middag typ tjugo äver sju. I morgon börjar jag jobba kvart över tre och måste ringa till IK i morgon och ångra mig angående en tur som jag tackade nej till. Utgick ju från att jag hade skola eftersom att det är en torsdag. Klart som fan att det är en röd dag då! Irriterande. Hoppas att turen finns kvar. Nu blir det som sagt Wipe out.

Långsamt

Känns som att tiden går lagom långsamt. Har pysslat och rensat lite i rummet. Idag räknade jag ut hur mycket jag har fått ut av dem två av mina tre introdagar. Det blev typ 1462 kr :) Inte illa för två dagars intro inte. Nä, nu blir det hårdsparande så att man kan flytta någon gång! Känner mig helpepp på allt jobb. Bring it on ^^ Längtar till sommarlovet, trots att jobb inte är så kul. Men jag längtar så att jag får slippa den där jävla skolan på några månader. Can't wait. Blir att vara avancerad och laga hamburgare och pommes idag.


No ice


Har tagit några bilder på detta ställe de senaste veckorna. Sist jag gick där var det is, men nu är den äntligen borta. Vet inte om man ser änderna så bra men dem finns där :)

Lunarstormnostalgi

Kom nyss in från min härliga promenad. Då jag nästan är hemma så ser jag en hund som ser jävligt bekant ut. Så slår det mig att det ju är Månes hund som kommer med hennes mamma! Det blir ett akut-hej innan dem cyklat förbi. Hatar att verka otrevlig mot folk som jag inte vill vara otrevlig mot.

Under promenad hann jag tänka lite grand också, på gamla tider. Jag minns då Lunarstorm var vrålpoppis och då jag hade skaffat en bara längtade jag på att få sätta mig ner vid våran stationära av modell 97/98 med modem och lyssna på mammas tjat om att hon ville ringa. Det fanns en tid då man hade ett användarkonto vid namn Iziz_girl91. Det var mitt första. Sen gick det vidare i rasande fart och kan inte komma ihåg allt jag har hetat. Minns att jag en gång gjorde en på sidan av som hette Iza_rizza typ. Den skulle folk kunna skriva till och så skulle jag hjälpa dem. Jag kanske gick i femman då tror jag. Oh vad skoj det var att sitta och skriva puss till alla killkompisar och ha kärlekskonversationer via mejlen. Oj, oj, oj. Det blev många *mellanstadieslampa*. Det var alltid lika skoj att se om nån skrivit och föra bråk via datorn ;)

Det var tider det


Äppel

Har nyss snaskat i mig ett äpple och läst en gammal NSD från i torsdags. Hoppas på lunch snart jag ;) Kanske ska ta saken i egna händer och börja med den. Är faktiskt hungrig. Blir jag som gör maten idag, på grund av att Malins matchtider är satta av ett ollon.


En stund i solen

Har varit ute i solen och pluggat lite grand. Känns bra att ta tag i det så att jag slipper ig :) Har nu slagit mig ner och tittar på reprisen av Are you smarter then a fifth grader? Sist jag såg det var det en kvinna som skulle svara på en fråga som var sjukligt lätt, även om det var tjugo år sen man gick i skolan. Var något allmänt som man bara vet. Irriterande att jag inte minns frågan, men man blir chockad i all afall ;p

Jag deprimerad över min trasiga vas


ÅÅÅÅÅHHHH!

Allt går åt fanders för mig idag. På riktigt. Allt gick bra fram tills att jag skulle nu renbädda i sängen. Självklart har jag ju ett dvärgrum så min nya fina vas och min glitterblad från Dollars fick stå på nattduksbordet. Detta resulterade att jag rev ner detta och vasen gick i kras. Nu måste jag dammsuga och till saken hör att jag just städade igår. Men det är inte allt. Bara för att jag var tvungen att hämta dammsugaren från övervåningen där den av någon outgrundlig anledning ska vara så lyckades jag ju halv bryta både tår och fötter på vägen ner. Det var väldigt inte skönt kan jag ju säga. Smärta på hög nivå. Så nu satte jag mig här för att slippa lägga mig i ett hörn och gråta en skvätt. Nu kanske jag kan ta till nya tag?

Allt detta för att man ville ha rent i sängen.


Utmattad

Vaknade kvart över åtta av ett bedårande kissejam. Kunde inte somna om så har nyss godkänt mina tidrapporter från jobbet och vill nuäta känner jag :) Strålande väder, hoppas att det inte blåser!

Omtänksamma jag

Ska ta och stänga av datorn för natten nu. Blir kanske att se klart CSI Miami. Tänkte vara snäll och gå coh lägga mig tillsammans med Chille då han har duschat och så vidare. Han ska ju upp halv sex i morgon så. Dessutom börjar jag känna att jag har fått ut det mesta av dagen och hatar att vända på dygnet.

Natti

Ballar av stål

Nu är det Ballar av stål som gäller på TV:n. Är repris I guess, men det duger för mig. Nu är det inte länge innan Chille slutar sin praktik för kvällen :) OM det är dåligt väder i morgon ska jag ge mig några milda kickar i baken och leta reda på en skomakare som kan fixa mina dyrskor (1199 kr är dyrt för mig). Känner inte direkt att jag vill slänga dem.

Ostbågar

har käkat upp det sista ostbågarna nu. Det var jävligt gott alltså. Nu är det slut på helgens snask och bara att vänta till nästa. I morgon blir det nog en promenad så jag hoppas på bra väder :) Längtar tills P har tid att borra upp hyllor i mitt rum så att jag slipper mina enormt jobbiga förvaringsbyråer. Hoppas det blir snart!

Pösmunk

Ska nu vara lite pösmunk efter en mycket delikat middag. Fy fan, njutning på hög nivå. Chille ta dig i brasan ;) <3 Ska mysa framför TV:n för faktiskt första gången idag (inte likt mig, jag är TV-nörd). Hoppas att det finns något bra att titta på då.


Gammal bild, inte kan man ha tjocktröja nu inte!

Underbart

Det sprider sig en bedårande lukt ner genom mitt källarfönster. Lukten består av grillad kycklingfilé. På övervåningen luktar det pommes/potatisklyftor. Min mage verkligen svider av längtan efter mat just nu. Har fan inte ätit sen elva ;( Jag behöver mat varje halvtimme ju!

Dagens middag

Middagen idag kommer att bestå av grillad kycklingfilé och potatisklyftor. Till det kommer vi att äta blandad sallad, tsatziki och något mer tror jag. Efterrätten blir Malins morotskaka. Fan vad gott det ska bli. Håller på att hungra ihjäl och mamma slutar inte förens om en timme. Tack och lov så har hon bilen.

Den läskiga spindeltveskärten

Satt mig ner just efter att ha städat mitt rum och det tillhörande vardagsrummet/gästrummet bredvid. Känner mig duktig och det luktar så gott + att jag har öppnat fönstret. Det hade jag i morse också, och har glömt att berätta det hemska som hände! Det var som så att jag satt i soffan vid datorn med benen på golvet för ovanlighetens skull (gammal rädsla att ha det på grund av att någon kunde ta mina fossingar i springan mellan soffan och golvet, den håller i sig hur som helst ;p). Känner då hur något kryper på foten och jag gissar spindel elelr myra då. Lyfter upp foten och mycket riktigt, där är en spindel.... TROR JAG DET! Den var liksom delat som en tveskärt tror jag, men det var ändå nåt spindlit över den. Gissar på kärlek över gränserna. Hur som haver så till saken hör att i höstas då jag städade hittade jag en sjuuuukt stor spindel som jag inte kunde ta, och då bussade jag min jaktkisse på denoch gick därifrån för att slippa bevittna förödelsen. Nu när hon idag låg i soffan bredvid mig tänkte jag att hon kunde vara till hjälp igen eftersom att jag ville undvika detta missfoster. Men kattis ville bara slicka sig mellan benen så jag får ta saken i egna händer och lossa luckan från fjärrkontrollen och varsamt gå till fönstret med den. Så ligger det till med oron att ha öppe ett fönster som ligger längs med marken. 
 
Inte bra med bilder idag heller, detta på grund av mobilladdning (alla har inte money till en bra kamera!)

Daimstrut

Har nyss varit och inhandlat samt käkat upp en Daimstrut på Ica. Skandal hur dyra glassar har blivit. Minns då Daimglassen kostade (tror jag) typ 15 spänn. Helt sjukt. Och Magnus har ju tagit över Daims senaste glasspris på 18 kronor. Jag borde börja jobba med börsen ;p Ska kanske ta mig ut igen, skönt men blåsigt.

Soliga dagar

Har varit ute i solen ett tag nu och spelat badminton och gassat. I linne som jag dock har alternerat med kofta mellan och uppvikta jeand. But still! Ska ut och allvarligt försöka plugga. Min kära pojkvän kan jag inte plugga med då får jag ingen koncentration alls.


Katten har äggat och är nöjd. Det är inte Chille


Sol. Moln. Sol. Moln

Sitter utomhus nu. Lite halvkallt, eftersom att det kom världens molnattack som nu snart håller på att lösas upp. Det är bäst att det går fort innan jag går in och värmer mig. Brr. Bajsväder. Ett plus i kanten: vi ska grilla kycklingfilé och äta potatisklyftor samt tzatziki till middag. Ett  minus: på grund av kyla har det inte blivit nåt plugg.


God morgon!

Vaknade klockan åtta eftersom att Chille hade ställt sin väckarklocka på det på grund av att han skulle hinna göra lite grejer innan han börjar praktiken idag. Själv ska jag ta och göra mig färdig och sen ut och mysa i solen tillsammans med min psykologibok :) Ska bli hur skönt som helst! Hoppas på lite motivation nu då.


Ryggsmärta

Är som nån gammal 65+-are och har sjukligt ont i ryggen. Det har nog någonting att göra med min skolios, men det är inte bekvämare för det. Sitter och nördar framför Singing bee nu. Finns inte så mycket bättre att se på de kanalerna vi har ;p

Humorgalan

Sitter och tittar på TV och har slagit på stort och målat tånaglarna. Har även öppnat fönstret hit i rummet så det luktar jättegott :) Det är humorgalan som ses, eller nu har Chille börjat flippra runt. Får se vars det slutar. Har fått svara på en enkät från Irland där man skulle beskriva jobbets mottagande, egna landets förberedelser och värdlandets förberedelser. Nu fick våra kassa lärare som dem teg kan jag ju säga, känns skönt. Är sagt att det ska bli toppenväder i morgon också så det hoppas vi på. Kanske kan passa på att plugga då också, lite roligare ute i värmen :)


Hårfärgning

Har färgat håret nyss, men surprise surprise inte på  mig själv utan på Malin :) Gjorde jag bra tyckte jag. Sitter nu och tjockar oss med ostbågar. Var aslänge sen jag åt det. Får se om nån är med på TP ikväll då ;)

Sommar i Boden


SOMMAR FFS

Tänkte att jag skulle vara lite cool och använda dataslang ;p Sitter och steker ute i solen, hur jäkla skönt som helst. har bara ett linne :) Blev ju en mjukglass tidigare, men "uteserveringen" på Frasses på var smockfull på grund av sol, första majtåg och motorcykeltåg. Var då bra mycket mer än 200 motorcyklar ska jag säga. Ska lägga upp bilder sen. Nu har jag läst min skvallertidning och ska nu spela badminton med Chille!


Mjukglassdags

Ska cykla ivög till Frasses med gubben nu, blir mjukglass och hoppas att dem har öppet, annars fan. Har väntat på att sitt apå den där "uteserveringen" hur länge som helst nu. Hoppas att det är varmt mer än i solen. Kissan ligger och skriker för att jag inte tittar på henne, sicken diva.

Trött

Har nyss stigit upp av olika anledningar. Är trött som tusan i alla fall. Toppenväder ute redan :D Mina plane rom en mjukglass utanför Frasses kan klara sig. Sen blir det väl att sol alite grand och sånt där mysigt :) Nu vill jag äta men Chille vill sova ;/