She is the one that you'll never forget

Yeah, yeah. Idag är det då onsdag. Min underbara syster har fixat denna blogg till det bättre, efter lite om och men från mig. Haha. I måndags gjordes det inte så mkt, for ut en sväng och lite sånt, lyckades bryta min lilltå knoge. Hur i helvete man nu lyckas med det. Iaf så for jag och röntgade den på Sunderbyn igår. Det var där dom konstaterade att jag hade brutit den. Ägde på skridskor på gympan, som vanligt. Hmm, idag har det inte hänt mkt. Alltså, nåt var det men nu faan har jag glömt det. Anyway, om jag har glömt det var det nog inte tillräckligt viktigt. Har fått mitt nya rum nu iaf! Glad som ett sär!!!! I morgon ska Lotta ha lekar på idrotten, ska bli skojigt! Hmm, sen händer det väl både det ena och det andra i morgon kväll, haha. I helgen så skulle jag och Jennifer till Luleå, men change of planer. Är typ småsjuk, minifeber, förkyld osv. All den skiten. Försökte sova som faan sen jag kom hem men fick bara damp på alla jobbiga och irriterande människor, vilket jag fått hela dagen. Det är så när man inte sovit nog bra och heter Izabell ju! Inte mitt fel att jag behöver sova. Haha. Nu ska jag göra nåt vettigare iaf!


Honey don't stop trying and you'll get what you deserve

Igår var det då kalas i Luleå. Erik fyller 16 på torsdag. Vi hade mkt intressanta diskussioner. Haha. Idag på skolan hände inte sådär supermkt. Jag fick bensin av Chille! Då blevjag lycklig. calle kastade en brinnande snöboll i mitt hår. Då blev jag sur. Fredde drack något av det vidrigaste jag har varit med om. Slem från de flesta i klassen. Snussnorslem! Gross! Såg nån sjuk film på engelskan. Spenderade den med lite annat. Pilla grus ur skorna tex. Såna nyttiga saker. Sedan drog jag och Ida hem till mig för att äta godis. Hennes fel. Hon fick mig att köpa. Den slynan! Haha. Sedan kollade vi på skojiga klipp och sedan ringde jag vårdcentralen eftersom att mamma vägrade. Pinsamt.
Jag: "Jag tryckte två ettor!!!" sedan slängde jag på luren. Fick panik.

Sedan bestämde sig iaf jag och Pelle för att köra teamwork och fixa mitt rum. Blev så underbart så jag sitter här och känner mig påverkad. Underbart! Sedan lekte jag och Malin tekniska så att vi skulle fixa ihop min dator. Jag krävde hjälp av henne. Det fick jag. Annars blir det att jag måste snöbada hene igen, som förra torsdagen. Ikväll ska jag väl bara pyssla på i rummet, fixa lite små touchar. Haha, så jävla sämst med skridskor på gympan i morrn. Jag suger verkligen. Måste leta fram mina skridskor också. Värsta reaktionen jag fick då jag och Ida gick till bussen och jag kom på att vi hade just skridskor i morrn: "NEEEEEEEEEEEEJ!" Jag tror Ida blev lite rädd. Ska nog hitta på nåt eget ikväll. Man vet ju hur det gick förra gången. Nu måste man till vårdcentralen. Men det var så värt det! Faan, jag tror att jag ska göra det ikväll igen. På allvar! Joo fan. Nu blev jag helkåt på idén ju! Måste faan göra det. vet jui att jag kan. Dock ska jag sikta in mig på att hopp ai en hög som inte är av is den här gången. Haha


Falling in and out of love

Helg nu äntligen. Sjukt skönt att få sova. Eller så sover man inte. Igår så var det då skola som vanligt. Jag och Lotta bestämd eoss för att grina tillsammans då vi slutar nian. Jennifer ville också hänga på. Det fick hon såklart. På skolan hände inte mkt alls. Började sy en superhet klänning på slöjden. Sådär lagom lång. Haha! Sedan efter skolan drog jag på stan med Jennifer och Ida. Jag insåg hur grymt hungirig att jag krävde Frasses. Då blev det såklart som jag ville. Viktor kom dit han också. Sedan dumpade Ida och Viktor mig och Jennifer. Så jag och Jennifer skulle då åka till mig och en var planerna att åka vidare, men det blev ändringar. Iaf, så skulle vi vänta på Hemköp tills bussen kom. Barstolarna där är sjukt höga och då jag skulle klättra upp fick jag ett sendrag for life. Jag tänkt einte precis på att jag var offentligt i mina minuter av smärta, så jag skrek.. Ganska högt. En gammal rar tant kom och skulle hjälpa mig upp, jag hade ingen lust utan ville bara ligga och grina på affärens golv, men hon verkade vilja hjälpa så mkt att jag hasade mig upp. Sedan gick hon ut och satte sig utanför affären tills en expedit kom och bad att få kolla i hennes väska. Den rara gamla tanten hade snattat! Haha, jag trodde jag skulle dö. Igen. Jag dog typ 89 ggr igår. Minst iaf. Väl hos mig satte jag och Jennifer våran plan i verket, men det gick åt helvete redan från början. Haha, snacka damp vi fick. Vissa saker var bara så hemska att man garvade som fan. Gjorde inte mkt då hon dragit. Snart är mitt rum typ färdigmålat! Känns jävla bra alltså. I morgon så är det kalas i Luleå. Så bara att pallra sig dit då. Helsike vilka skitbra planer jag och Jennifer har till nästa helg. Haha, längtar redan. Fast det gör jag alltid, iof.

Visst gick vi in tillsammans i detta som ett lag, men världen den förändras, och världen det är jag

Hm, sist jag skrev var alltså i söndags. Nä, jag bara skojar. Måndags. Nå, i tisdags så hände det väl inget särskilt. Körde gladiatorboll på idrotten och snacka om att vi tjejer ägde ut killarna. Host, host. Fan vad bollar man fick på sig!!! I onsdags, igår alltså hände det inte heller mkt. Jag och Ida gjorde vinmat på HK:n. Haha, ägiga! Idag så kände sig klassen rebellisk och alla glömde matteböckerna så vi körde land, hav och sjö(?). det var kul, men mitt lag bestående av Måne, Fredde och Chille skulle ha förlorat med enbart två poäng om vi fått rätt för Ormsjö! Snacka kinkigt! No-vikarien hade lite lagom damp på alla i tisdags. Jag garvade så det lät som att jag grät typ! Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt han. Helt sjukt. Annars idag satt jag och spelade kort med mer än hälften av klassen, medans den mindre delen faktiskt var på sina språklektioner. Jag ägde som faan idag, för en gångs skull. Kanske för att Chille blandade. Bara för att vi var telepatiska, daah. Sedan på frågeteckenslektionen så skulle jag dra och hämta ett kvitto på OK, som förövrigt ligger hur jävla långt från skolan som helst. Dock så visste jag inte vars OK låg.. Eller ishallen för den delen.  Så jag hängde på Fredde och Chille tillsammans med deras cyklar. Jag åkte på Chilles styre och visade aldirg min rädsla det minsta. Haha. Jag var en gud på att hoppa av den också. Första gången: Jag ramlade. Andra gången: Jag ramlade ännu värre. Frös som en död hamster som hänger i en plastpåse under en bro (traumatiska minnen från barndomen) för jag hade inga ytterkläder mer än skor. Jag antar att jag får skylla mig själv. Men ändå. Sedan tänkte jag och Jennifer visa hur proffs vi var på att åka på styret samt skjutsa en på styret. Hon skjutsade mig. Vi flög x antal ggr, och tävlade med Fredde som skjutsade Chille. Jag anser att vi vann. Det gjorde inte grabsen. Men det är ju vad vi tjejer påstår som är sant. Annars har jag inte gjort så mkt mer sen jag kom hem, så jäkla förkyld att man bara vill smälla av! I tisdags sov jag hos Måne. Mkt nice. I morgon ska hon på Duvancup. Hoppas att det går bra för henne nu! Ikväll händer väl inte mkt. Vart inte så mkt till att sova igår av olika anledningar. Haha, men det var helt klart värt det.

Jag blev vad ni gjorde mig till det borde ni förstått

Nåå, när skrev jag sist? Fredags? Iaf så for jag i lördags med Jennifer, Ida och Måne till Idas husvagn i Klinten och åkte bräda, madrass, umgicks och hade det allmänt skittrevligt! Sedan kom Marielle i lördags, men då var jag ju borta, men såg henne på söndagen iaf! idag på skolan hade vi film precis hela dagen. Det var Schindlers list. Jag såg fem minuter. Resterande tid sov jag. Kastade typ hela min överkropp på Jennifers stackars utsatta knän. Haha. Jaa, det var en hel del i klassen som kände sig sömniga. Vems fel kan det ha varit, Fredde? Haha. Men lite kul var det faktiskt. Jag tyckte väl att det var lite synd då dom frågade: "Funkar det?" och jag inte kunde säga ja, utan var tvungen att säga att jag inte riktigt kunde avgöra det. Annars hände ingenting. När jag kom hem satte jag i locktången i kontakten. Den ska vara i tettio minuter. Jag somnade på sängen. Fast det var chill när jag vaknade iaf. Jag och Jennifer äger på bräda! HAHA, omg. Mamma då jag kom hem: "Vad sliten du ser ut. Har du tagit droger?" Hon var helt seriös! Helt sjukt. Jag har faktiskt never tagit droger. I morrn är det vanlig skoldag igen. Hm, inget spec tror jag. Det var skitkul då jag sov på skolan i aulan och filmen visades svinhögt. Jag var så nära att säga: "Marielle, kan du sänka TV:n?" HAHA Mobbad som faan. Drömde typ om min säng. Blev desperat när jag inte fick den. Men som sagt så blir jag alltid sur om jag är trött men inte får sova. Inte mitt fel om jag blir ilurad stuff.


Charta 77- Lilla björn och lilla tiger

Nu ska vi ge oss av sa lilla björnen till sin vän 
Nu ska vi ut i världen för att söka sanningen
Vi ska ge oss av i morrondag att söka Panama
För det är våra drömmars mål, och där luktar banan

De packade lite saker och de låste till och gick
De knallade över bron och lämnade huset sitt
Den dagen så sken solen Den dagen när de drog
Den dagen så sken solen Och de trallade och log
En björn och en tiger mot drömmarnas land
Där solen som stiger alltid är varm
Tillsammans på stigen som
Leder dom fram
Vet du vad sa, lilla tiger, när jag har dej som en vän
Så är jag inte rädd och jag kan knalla länge än
När de gått i flera dagar mötte de andra på sin färd
En hare och en igelkott på väg hem med sin skörd.
De bjöd dem över natten, att stanna i sitt hus
Och värma sej vid elden i en soffa utav plysch
Den natten drömde alla om landet Panama
Den natten drömde alla om lukten av banan
En björn och en tiger mot drömmarnas land
Där solen som stiger alltid är varm
Tillsammans på stigen som
Leder dom fram
Men nånstans måste dom tagit fel i valet utav stig
För cirkeln som de gick i ja den blev både stor och vid
Och om man går i cirklar så hamnar man just där,
Där man en gång startat där man påbörjat sin färd
De hittade sitt hus, de hittade sin å
De hittade sin bro där de en gång börjat gå
Det här är panama, det är är våra drömmars land
Vi har gått rätt länge men nu har vi kommit fram
Och du kanske tycker att de borde stannat kvar
Och brukat det de haft och att färden den var nys.
Men tänk på vad de missade och alla platser som dom sett
Och inte fattat att de ville ha en soffa utav plysch
En björn och en tiger i drömmarnas land
Där solen som stiger alltid är varm
De hade gått rätt länge
Men nu så har de kommit fram


How could this happen to me?

Nåja, sen sist har det hänt en hel del. Förra veckan var det väl inget särskilt som skedde tror jag. Joo, eller det orkar jag inte skriva om. Blir upprörd bara av tanken på bilden som Frippe drog ut på no:n. Well, well. I måndags testade jag nåt nytt på den no-lektionen. Haha, fy satan vad det bränner i halsen av diskmedel ur provrör. Men jag tror iaf inte att provröret spelade in någon större roll i det hela. Sprang freaking ut barfota runt skolan ett varv för att bevisa att jag kunde. Fan vad bäst jag kände mig... Kall, fjånig och korkad. Men bäst. Annars i veckan har det inte vart så särskilt våldsamt. På gympan i tisdags ägde mitt lag i spökboll. Varför månne? Jag var ju där såklart!!! Jo tjena att det var fusk. Skitsnack. I onsdags satt jag och spelade kort på spanskan. Men egentligen var jag hos tandläkaren för alla som undrar. Sedan igår så vet jag inte riktigt vad jag gjorde eller varför men jag lekte linjalleken med Calle. Det gjorde jag idag också så mina händer är helt blå. Balle för det! Sedan tänkte jag hoppa ut genom fönstret. Men då jag hängde ner och bara höll i mig med händerna ångrade jag mig. Jag blir lite rädd för när jag tänker tillbaka på vissa saker känns det som att jag inte alls tänkte vad jag gjorde när jag gjorde dom. Kan mkt väl stämma, men obehagligt att vara i trans liksom.  Sedan åkte jag iaf till tanläkaren i Luleå efetr att ha intagit en lunch av nuggets och ris och oboy. Fan vad bra idé det varatt ta med oboy till lunchen. Skitgott ju! Jag tål inte riktigt min tandläkare, för hon stoppad ein två händer i käften och rörde om och frågade samtidigt vilken årstid jag gillade bäst. Vad fan ska man göra? Säga: "Aghshsmsndjdj" som betyder sommar. Efter det köpte jag en sportbh på Stadium faktiskt! Lite stolt eftersom jag vettefan hur dom riktigt ser ut. Hade aningar men ville inte riskera nåt så jag läste att det stod precis sportbh. Sen fanns det typ i enorma storlekar bara. Hatigt. Åkte sedan till Måne och pluggade när jag kom hem till Boden. Vi hade debatt på det vi pluggade på nämligen. No uti norrsken. Gick riktigt bra. Hde typ minst VG. Sedan drog jag på stan tillsammans med Ida och Jennifer. Vi skulle handla mat till klinten i morrn. Ska bli skitkul. Måne ska också med. Vi satte mig i en rullstol på Coop och låtstades att jag var skadad i benet. Var gräsligt kul!  Idag var jag cpsur på Ida, för vi hade grymma planer på att ha speckläder jag, Jennifer, Måne och hon och allt hängde egentligen på att Ida tog med sitt, men inte fan gjorde hon det, och smart som jag är så hade jag glömt mina normala brallor hemma så jag fick gå i korkade kläder ensam. En hel dag! Usch vad sur jag var. Men hon ska få hämnd. Har redan en planerad. Det ska fler människor få föresten. När jag tänker på det. Veeeeem kan det vara? Vem vet. Måste dock inhandla lite saker tills dess. Snacka sura dom kommer bli. Men bara payback. Hade allmänt lite att göra idag sista timmarna. Sa till Marianne att vi inte hade nåt att göra och att vi skulle tänka till nästa gång och att vi ville sluta. Vi fick sluta. Jag bara älskar henne. Ungefär som Calles kärlek till L-M: "Vill du ha massage L-M?" Haha! Lilla, lilla Calle.

Ryan Adams- Harder now that it's over
They slapped 'em on you  Where that bracelet used to be  
You know the one I bought in phoenix
Where they sell old jewelry
I was trying to make you angry
But I didn't feed you to the cops
When I threw that drink in that guy's face
It was just to piss you off





'Cause honey it's over now
It's harder now that it's over
It's harder now that it's over
Now that the cuffs are off
Honey its over now
It's harder now that it's over
It's harder now that it's over
Now that the cuffs are off
And you're free
You're free with a history
I heard your wrists got bruised
Must've felt just like old times
I wish you would've grabbed the gun
And shot me 'cause I died
And I'm nothing now without you
Yeah, I'm less than nothing now
I'm the one between the bars
and lost forever now
'Cause honey it's over now
It's harder now that it's over
It's harder now that it's over
Now that the cuffs are off
It´s over now
It's harder now that it's over
It's harder now that it's over
Now that the cuffs are off
And you're free
You're free with a history
You're free
Free with a history
You're free
You're free Free with a history
I'm sorry

Miss you love

Såja. Vars var vi? Tisdags ja! Jag gjorde då inget särkilt då tror jag. Slöade i grupprummet med en del andra. Klättrade upp på ashöga skåp utan hjälp! Då var jag stolt. Rullade runt med fossingarna på en glascolaflaska. Svårt att förklara. Sedan igår så var jag verkligen superlugn på skolan. Det är bara för Månes skull, för hon blir så arg på mig annars. Ägde i schack. Men har iaf typ nästan lärt mig det nu. Kan spela utan hjälp och allt. Haha, nörd men jag lärde mig egentligen ofrivilligt. Idag gjorde jag verkligen allt för att bibliotekstanten Yrsa(?) skulle bli sur på mig. Jag slet ner böcker, jag klättrade på böcker, dampade vi hennes dator, gapade, porrsurfade. Inget funkade. Eller jo, hon höll på att få spasmer då jag var inne på Megasex eller vad det hette. Bakom mig stod en snubbe som jag tror heter Jonas och kollade väldigt konstigt på mig. Nu har jag iaf porrsurfat första gången i mitt liv, och ska jag vara ärlig så var det inte så tillfredsställande. Om Frippe hade hållt vad han lovade från första början, DET hade varit tillfredsställande. Tolka som ni vill, men jag kan förstöra era våta drömmar med att säga att fysisk kontakt (iaf inte mellan oss) inte skulle förekomma. Städade som en galning igår eftersom att det var massa borrdamm i hela källaren. Jennifer ska mest troligt komma hit och plugga på so-debatten ikväll. Hon kanske ska sova här men det är ovisst. Vi kommer äga som Frankrike i första världkriget i debatten i morrn. Gargant. Fan vad bäst jag var på gympan tillsammans med Måne. Haha! Den där typ medicinbollskastningen var ju skoj.

Backyard Babies- Like a child
Sometimes I could steal something real  Sometimes I could steal money  From my old man's wallet, when he didn't know whether he was givin' it away  Or maybe lost it somehow yesterday  






When I go to work it's like I feel ashamed Why do every single human have to live in pain? All I wanna do is just play my guitar 'Cause I'm a long haired boy Just a singer in a rock'n'roll band ... yes, I am Everybody needs just a little good friend to keep up the good mood When the bottle don't help A blond bitch took my heart and I'm doing okay Just a smalltown boy, with rock'n'roll on my mind Sometimes I get drunk,sometimes I get laid and sometimes you can kiss my ass and don't feel no shame As long as you respect me for who I am Gonna kill some time as a long haired rock'n'roll star They say you need some help, gotta pray to the lord They say you need some help, but I'll do alright You see, I'm not even sure if he exists or more and I don't give a damn what you believe in Now that's for sure They say I'm like a child but they don't know what a child is like Almighty, please tell me what to do 'Cause they say I believe in you Gonna sit out in the sun and wonder what I've done Well, you think I'm a nuts when I don't play your game So now listen to a story that I have to tell You don't know a thing, honey what life is about I'm going home now, honey Tell your story crap another time









They say you need some help, gotta pray to the lord They say you need some help, but I'll do alright You see, I'm not even sure if he exists or more and I don't give a damn what you believe in Now that's for sure They say I'm like a child but they don't know what a child is like



Miss you love

Såja. Vars var vi? Tisdags ja! Jag gjorde då inget särkilt då tror jag. Slöade i grupprummet med en del andra. Klättrade upp på ashöga skåp utan hjälp! Då var jag stolt. Rullade runt med fossingarna på en glascolaflaska. Svårt att förklara. Sedan igår så var jag verkligen superlugn på skolan. Det är bara för Månes skull, för hon blir så arg på mig annars. Ägde i schack. Men har iaf typ nästan lärt mig det nu. Kan spela utan hjälp och allt. Haha, nörd men jag lärde mig egentligen ofrivilligt. Idag gjorde jag verkligen allt för att bibliotekstanten Yrsa(?) skulle bli sur på mig. Jag slet ner böcker, jag klättrade på böcker, dampade vi hennes dator, gapade, porrsurfade. Inget funkade. Eller jo, hon höll på att få spasmer då jag var inne på Megasex eller vad det hette. Bakom mig stod en snubbe som jag tror heter Jonas och kollade väldigt konstigt på mig. Nu har jag iaf porrsurfat första gången i mitt liv, och ska jag vara ärlig så var det inte så tillfredsställande. Om Frippe hade hållt vad han lovade från första början, DET hade varit tillfredsställande. Tolka som ni vill, men jag kan förstöra era våta drömmar med att säga att fysisk kontakt (iaf inte mellan oss) inte skulle förekomma. Städade som en galning igår eftersom att det var massa borrdamm i hela källaren. Jennifer ska mest troligt komma hit och plugga på so-debatten ikväll. Hon kanske ska sova här men det är ovisst. Vi kommer äga som Frankrike i första världkriget i debatten i morrn. Gargant. Fan vad bäst jag var på gympan tillsammans med Måne. Haha! Den där typ medicinbollskastningen var ju skoj.

Backyard Babies- Like a child
Sometimes I could steal something real  Sometimes I could steal money  From my old man's wallet, when he didn't know whether he was givin' it away  Or maybe lost it somehow yesterday  






When I go to work it's like I feel ashamed Why do every single human have to live in pain? All I wanna do is just play my guitar 'Cause I'm a long haired boy Just a singer in a rock'n'roll band ... yes, I am Everybody needs just a little good friend to keep up the good mood When the bottle don't help A blond bitch took my heart and I'm doing okay Just a smalltown boy, with rock'n'roll on my mind Sometimes I get drunk,sometimes I get laid and sometimes you can kiss my ass and don't feel no shame As long as you respect me for who I am Gonna kill some time as a long haired rock'n'roll star They say you need some help, gotta pray to the lord They say you need some help, but I'll do alright You see, I'm not even sure if he exists or more and I don't give a damn what you believe in Now that's for sure They say I'm like a child but they don't know what a child is like Almighty, please tell me what to do 'Cause they say I believe in you Gonna sit out in the sun and wonder what I've done Well, you think I'm a nuts when I don't play your game So now listen to a story that I have to tell You don't know a thing, honey what life is about I'm going home now, honey Tell your story crap another time









They say you need some help, gotta pray to the lord They say you need some help, but I'll do alright You see, I'm not even sure if he exists or more and I don't give a damn what you believe in Now that's for sure They say I'm like a child but they don't know what a child is like



Måne somnade vid filmtajm ^^

Måne somnade vid filmtajm ^^

I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back

Jag har inte skrivit här på ett bra tag. I fredags drog jag och Måne till Heden och Hampis. Först for Måne till Ida och pluggade ochjag till Jennifer. Sedan åt jag hos Jennifer och så gick vi till Petter och lämnade ett kvitto och sedan vidare en jäkligt kul väg till Ida. Där lekte vid i hennes säng med hennes morbror Viktor. Lät extremt äckligt, men han går nian. Iof så gjorde vi inget med han även fast han går nian! Allt blir bara så fel. Känner mig lite seg. Sedan sov jag och Måne hos Jennifer. I går kom Jennifer till mig och sov och så gick vi ut en sväng. Jag tyckte det var askul! Jag har sällan skrattat så mkt. Hälsade på Ante. Haha. Han hade inte mkt till val. Sedan åkte vi hem och la oss ca tolv eftersom att det var skola idag. Väl där så var det väl inte så våldsamt. Förutom att jag lyckades riva ner klassrummet inom fem sekunder. Inte mitt fel att nån satt stolarna på ett jävla cpat sätt! Sedan under dagens lopp förstördes mitt nyårslöfte att vara lugn och allvarlig på skolan allt mer. Bit för bit. Jag hittade en grej som såg ut som en kista i källaren! Ascool. Men ingen ville stänga in mig. Iof så hade jag fått panik pga av cellskräck, men iaf. På bilden läraren Stefan: "Mår du bättre nu?" HAHA jäkla vad skämmigt! Frippe har typ nästan lovat mig en sak! Hoppas så mkt. Men jag tvivlar. Fast jag vill. Jättemkt. Jag kan be på mina bara knän när jag rakat benen nästa gång. Längtar till torsdag. Hoppas det går!

Silverchair- Miss you love

Millionaires say
Got a big shot deal
And thrown it all away but
But I'm not too sure
How I'm supposed to feel
Or what I'm supposed to say but
I'm not, not sure
Not too sure how it feels
To handle every day
And I miss you love

Make room for the prey
Cause I'm coming in
With what I wanna say but
It's gonna hurt
And I love the pain
A breeding ground for hate but

I'm not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just passed
In the crowds of all the people

Remember today
I've no respect for you
And I miss you love
And I miss you love

I love the way you love
But I hate the way
I'm supposed to love you back

It's just a fad
Part of the teen, teenage angst brigade and
I'm not, not sure
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just passed
In the crowds of all the people

Remember today
I've no respect for you
And I miss you love
And I miss you love

Remember today
I've no respect for you
And I miss you love
And I missed you

I love the way you love
But I hate the way
I'm supposed to love you back


It's gonna hurt, and I love the pain

De senaste dagarna har jag varit hos fader. Shoppat ett par byxor. Där har jag inte gjort mkt mer. Igår kom jag då hem. For till Måne då. Vi for till Lotta. Hon fyllde femton! Storis. Sedan drog vi till mig och skulle baka. Det blev inte. Vi tog plockepinfika istället. Det är ett uttryck som jag nyss kom på. Inte lite mäktigt. Sedan somnade hon i soffan, kan icket förebrå henne, jag var trött som fan själv. Då passade jag iaf på att ta en bild på henne. Haha. Ska lägga upp den här sen. I morse var jag tvungen att gå upp astidigt för att fara till optikern. Vi snackade linser och glasögon, allergier och hade det allmänt trevligt. Ett av mina ögon, tror det är vänster (vet ej, för han sa höger om båda) är typ cp. Inte mitt fel. Jag har behandlat det så bra jag kunnat. Iaf så drog jagsedan och hittade spya vid en busshållplats. Så jäkla gross! Däremot kunde jag inte sluta titta på det. Bara för att det var så jävla äckligt liksom. Sedan började jag i kylan promenixa hem och upptäckte efter att tag att jag glömt köpa hårtoning. Så det var bara att vända. Gaah vad sur jag var då. Men hittade iaf vad jag sökte. Sedan gick jag hem. Sjöng, frös. Allt det vanliga. Nu sitter jag här och är hungirg. Vi hade ingen bra lunch hemma tyckte jag så jag ska leta nu istället. Måste städa. Hm, ska höra med Jennifer om honska sova här på söndag för att våra planer ska funka. Fniiiiiiss. Kom just på att även jag har haft en period då jag blandade stora och små bokstäver *rodnar*. Jag körde med varannan. Jag vet inte vad jag ska göra för att få samhället att försåt att snus är farligt och inte alls bra! Jag ser det överallt. Mamma ber mig slänga snusdosan, snus på marken, på väggarna, i taken, på affärn, på reklamen, SVENSKA FOLKET: Snus är dåligt! Jag fattar inte att ni pysslar med det. Alltså, jag har tänkt på en grej. Folk kan få uppfattningen om att jag är homosexuell. Spelar inte precis nån roll. Men jag bara tänkte eftersom jag brukar gå och ta speciellt Ida på börsten. Haha. Inet lätt att hålla sig. Dom är supersnygga Ida!! Nä, nu fick jag damp. Förlåt.