Och om man går i cirklar så hamnar man just där, där man en gång startat, där man påbörjat sin färd

Idag har jag varit grymt produktiv och städat hela huset (två vånngar), jag har hunni tta näst sista twinrixsprutan innan avresan till Sri Lanka nästa tisdag, jag har spelat The sims och det var typ allt ;p skönt att vara ledig på fredagar. I morgon ska jag baka pepparkakor och så ska jag simma tänkte jag. Så tänkte jag börja småpacka lite också, typ sommarskor och linnen m.m. Är lite nervöst lagd, jag vet. Funderar starkt på att fixa lite ny musik till mobilen (också till resan). Har inte haft läxor på aslänge, och det är hur skönt som helst, men lovar att vi komemr få en fet hög så fort Anita komemr tillbaka från sin tre veckors långa jsukvistelse(!!!!!). Ska på intervju om Irland halv tre på måndag iaf :D det är då jag börjar ;D inte illa alls. Men jag pallar faan inte att mensa runt på badhuset. No way. Nu sk ajag försöka göra något vettigt!

Älskar dig Chille <3

Never gonna be the same

Igår var det en heldag i Luleå hos tandläkaren som gällde. Astråkigt. Men kul som fan att äntligen ha fått bort tandställningen. Först var jag hos tandläkaren från nio till tio sen jag jag en timme på alla affärer (no money) och sen åt jag på Dagoberts, för jag hade inget roligare för mig. Efter det drog jag ett andra varv på stan (var säkert tre varv överallt sammanlagt). Efter det köpte jag mig en milkshake på Strand och en skitbok (inte bokstavligt) på Åhléns. Tror den heter "Natten innan dom hängde Ruth Ellis". Har läst sextio sidor i Luleå igår på grand av tråkighet, och jag måste säga att dom inte har kommit fram till nån poäng. Men den kostade trettio spänn, och det var allt jag hade att avvara. Sen satt jag och läste till typ halv två (skulle t illbaka till tandläkaren klockan tre). Till slut skulle jag köpa en liten festis innan jag drog tillbaka, och den kostade åtta kronor. Poängen var att jag hade tagit ut min sista hundring och hade en spänn på kortet. I plånboken hade jag 5,50. Ni kanske förstår dielmmat. Jag fick skämmas, gå tillbaka och köpa en Premier cola istället, som jag faktiskt inte ville ha. Då jag öppnat den kom jag på att dom hade gratis vatten på folktandvården. Hemskt, hemskt. Ska iaf till Luleå i morgon igen, med mamma och Pelle. Hittade två saker jag bara var tvungen att köpa. Världens läckraste tights och ett par vinterskor som inte är friluftskängor. LOOOOOVVEEEEE IIIITTTT. Skulle börja modeblogga egentligen. Nåja, blir sammanlagt sjuhundra spänn så det är ingen fara. Fast jag försöker spara till Sri Lanka. Älsklingen har farit till Gunnarsbyn, för att han inte skulle kunna fara dit nästa helg pga öppet hus. Yeah, yeah.

Ska göra nåt annat nu. I did my best Marielle ;D

Älskar dig Chille <3

When will I see you again?

Har varit och käkat buffé på Chili chili med Jenny och Chille idag ;D smarrigt. Är sjukt mätt. Nu hade jag tänkt börja med massa skit så jag blir klar med det. I morgon drar jag till pappa. Får se vad som händer där.

Älskar dig Chille pille <3




When I think of you, I don't know what to do

Igår var det fest i Björns hos Kicki. Var hur skoj som helst. Körde Singstar och jag ägde!!!!! xD efter ett tag skulle vi dra in till stan till Annas ex som hade fest, det sög däremot balle (vilket kanske inte Kicki tycker ;D) så vi drog hem ganska snabbt. Idag har jag inte gjort mycket alls. Skola i morgon igen, skittrist, men snart är det ju utlandsresa för hela slanten :D <3



Älskar dig Chille <3