You never listen to anyone because you're young

Igår for jag då med Ida till Jennifer en sväng. Hittade dit helt själv, mohaha. Inte lite stolt. Vi körde till stan en sväng för att köpa gooodis och sen skulle vi se film hos Jennifer. Ida drog dock innan filmen. Hann inte se klart hela för moder tyckte att om hon skulle hämta mig skulle det vara senast elva (okej, jag orkade inte cykla hem igen). sen idag så for vi till Björknäs och kollade på fotboll mellan Korpen och Sanden. Vi sög, Korpen alltså. Iaf killarna. Men dom gjorde väl sitt bästa. Där borta var det iaf särigt kallt och tråkigt så var ingen höjdare. Sen på gympan solade jag bara och sen slutade skoldagen för vi hade inget frågetecken och språkval.. Ja, det har man bara inte. Så väntade på stan i två timmar tills dess att jag skulle till frissan. Ida väntade med mig och vi stekte utanför Frasses, haha. Sen hos frissan slingade hon och klippte mitt hår. No more tigerkaksrandigt. Känns skönt. Sen mötte jag Jeppe som slogs och tyckte att jag skulle komma med till KK, jag ville äta först och sa att jag kanske tittar förbi sen, men ser dåligt ut med det. Ska ut med Linus och gå nu iaf, röra lite på fläsket it is. Annars händer väl inget intressant direkt.

You're always sure, you're always right, you see it all in black and white

Igår var jag då ute och hängde med Linus i några timmar, detvar trevligt. We got rich!
Idag började dagen med att mamma kom kvart i tolv och sa att jag inte fick sova hela dagen. Varför vet jag inte.
Sen duschade jag och åt frukost och satte sedan igång med att arbeta uti operation dagsverke. Skurade hela källaren som består av fyra rum. Sen var jag och handlade och hängde tvätt och dammtorkade osv. Sen cyklade jag med mamma till stan och handlade en hatt, flipflops och en jacka. Träffade KK, Nelson, Patrik och nån brud på Frasses. Ska kanske till KK sen, ska ringa och höra med dom.


Everytime I try to fly I fall, without my wings I feel so small

Igår så hände inget på kvällen. Sur man blir på vissa då. Faan, ganska kul att se hur mkt skitsnacka folk kan hitta på, haha. Sen idag skulle vi först promenera sju kilometer runt Bodforsen och sen skulle vi spela minigolf. Varmt som satan var det. Tog en avstickare till hemköp för att shoppa cola. Jag vann fan minigolfen, och det var inte illa för jag är inte proffs direkt. Sen då jag kom hem så lade jag mi goch solade med mamma iaf. VArmt så uta helvete! Så grymt skönt. Eftersomjag körde på den desperata stilen att bli brun så snabbt som möjligt så körde jag utan solkräm och brände armarna, fast det ska nog bli bra. Sen vet jag inte vad som sker, får se det.

She runs through my veins like a long black river and rattles my cage like a thunderstorm

Idag på skolan har det inte hänt ett piss rent ut sagt. Ska tjata mig till ett MVG i engelska... Annars blir jag sur. Efter skolan drog jag hem till Ida. Vi hoppade studsmatta och körde moppe, haha. Det var grymt kul och jag körde bra. Som vanligt alltså. Sen idag vet jag inte direkt vad som sker. Inget kanske..
Ska göra en lista som syster bett mig:

Tre saker jag inte förstår:
- Varför en del människor är så extremt omöjliga att förstå sig på
- Varför alltid jag måste offra mig i situationer där ingen vill göra någonting. Då blir det jag som gör det
- Varför en del människor är så extremt omöjliga att förstå sig på

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:

- Mobil
- Tejprulle
- Dator

Tre saker jag gör just nu:
- Lyssnar på musik
- Väntar på mat
- Funderar

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Bli en duktig psykolog
- Lära mig att förstå dessa konstiga människor
- Gör något viktigt

Saker jag kan göra:
- Sova
- Leva mig in i saker
- Gnälla

Tre saker jag inte kan:
- Tro dumt om folk innan dom bevisar själva att dom är svin
- DANSA
- Förstå omöjliga människor såklart

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- Mig
- Bra musik
- Snälla folk

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Dansa
- Sjunga
- Förstå dom förbannade människorna, fortfarande

Tre favoriträtter:
- Pizza
- Barnbox
- Godis


You call me strong, you call me weak, but still your secrets I will keep

Igår så for vi då ut en sväng till jag och Jennifer, och träffade en hel del människor. Var mycket trevligt iaf, haha. Sen i morse for jag till Antnäs där min moster Marja håller reda på en massa hästar, inklusive sitt tre veckor gamla föl. Hans morsa höll på att döda mig! Vi fikade osv, sen segade mamma och Pelle på Storheden och it was boring att vänta på dom. Men nu är vi hemma, ska äta nu och sen dra till stan för att hämta ut biljetterna till bion, som vi äntligen ska se jag, Ida, Jennifer och Micke.


If you need a friend I'm sailing right behind

I really don't mind what happens now and then, as long as you'll be my friend at the end

Idag så har det inte hänt så mkt, eller igår om man ska vara specifik. Sov ju hos Jennifer i fredags så drog och fikade sen på lördagen med mamma, Pelle och Malin. Träffade Martin och Johan som typ lajvade. Sen åkte jag hem och solade. Måste ju passa på. Sen kom Jennifer, sen drog Jennifer och åt, haha. Sen kom Linus och vi väntade på Jennifer. Då hon kom såg vi film iaf, Shallow ground. Oh my it was creepy! Sen åkte jag och Jennifer ut en sväng med moppen och umgicks lite med folk, trevligt men kallt så uta helvete. Nu ska hon sova här iaf. Senare idag så ska jag till Antnäs för att fira morsdag typ, kämpigt. På kvällen ska jag på bio med Jennifer, Ida och Micke.

I never ever meant to hurt you, I only did what I had to

Idag på skolan så har man mest varit lektionlös och solat ute på bänkarna, haha. Inte lite skönt. Sydde klart mitt heta linne på slöjden. Fick värsta värmeattacken på densamma! Shit alltså. Efter skolan så drog jag på stan med Jennifer och Ida (som jag ska på bio med sen) och kollade kläder. Jag köpte en kläning till avslutningen och Jennifer ska köpa en likadan fast ljusgul, haha. Men dom är så söta! Sen drog jag då hem och åt nyss och väntar på bion typ. Men i morse då jag, Jennifer och Ida satt på Frasses och väntade på att dom skulle öppna (jaa, vi var feta och var där innan dom öppnat pga extrema håltimmar) så strippade man som faan och solade, snart är man ju brun, mohahah.

Lay down a list of what is wrong, the things you?ve told him all along

Idag på skolan så hade vi då till att vara i datasalen hela förmiddagen. Först blev vi ju tillsagda att vi inte skulle få ha nå småbarn att visa runt, men sen blev det tre iaf.. Sen ökade det till sju och i morse så kom en hel klass som vi har tagit hand om hela dagen. Shiit vad många. Men dom var sköna typer. Har varit en konstig dag. Har inte gjort nåt typ. Oh my. Sen efter skolan så följde jag med Ida då hon klippte sig, det vart sjukt snyggt. Sen för att jag varit så rar och väntat så fick jag lite gooooodis! <3 haha. Så kom nyss hem iaf, ätit och så. På gympan hade vi cooper igen, men eftersom att vi redan hade g så lekte jag och Jennifer lite istället. Typ ställde oss i en sån där skitstor plastpåse och försökte hoppa, men det gick inte så vi tänkte att vi promenarar istället, vi ramlade mest och efter tio minuter var vi kvar på samma ställe, fast sen gjorde vi lite hål i den och sprang tillsammans i en påse, det var nog det fulaste man kan tänka sig, men grymt kul! Haha, Lasse var lite småpissig på oss då: "Försök vara lite seriösa." Mohaha, hell no.

I think I might have found you the boy in my dreams

Idag på skolan så solade vi, som vanligt. Inte lika intensivt idag dock. Först på morgonen hade vi svenska. Inte så hemskt, hängde i bibblio och gjorde inte ett skit. Sen hade vi vafan då?? Hm, SPRÅK!! Tog en ganska lång rast och slutade tidigare så det var inte så hemskt. Senhade vi lunch och sen slutade jag och Ida för vi hade jobbat in tiden på HK:n så den slapp vi och vi hade självstudier på so:n. Jennifer tyckte att slöjden inte räknades idag så hon hängde med oss och hon och Ida kollade på kläder på stan och jag testade dryga klänningar, men en var supersöt! Sen då jag kom hem så tog jag av mig till underkläder och lade mig på ett sittunderlag på gården. Så jävla varmt och skönt och lite neger lär jag ha blivit. Känns bra, en soft start liksom. Spelade fotboll med Malin och Anton ett tag också, jag var superbra på det, haha. Sen åt vi värsta pastasallad och så hamnade jag här med kläder på, för solen gick i moln. Lyssnade just på Graduation song med Vitamin C, och det känns fan sorgligt att vi snart aldrig mer ska gå i samma klass. Dom sista grejerna ska lämnas in på fredag och sen är det inte mkt mer. Fy faan, klart det är superskönt att sluta nian och gå framåt i livet, men det är fan heller kul att lämna klassen. Kommer sakna er så jävla mkt <3 nog kommer vi hålla kontakten i sommar säkert, men efter det? Då alla börjar olika linjer, skaffar nya vänner osv? Och då vissa mongon flyttar till Kalix! Känn dig träffad Chille, haha. Jag har kollat i nån tidning och har kommit fram till att jag leder av nån sorts separitionsångest sjukdom. Visst, alla blir ledsna och så, emnjag har verkligen den åkomman, tex i sexan efter Lucia var slut saknade jag det jättemkt. Typ det stod att om man arbetar länge med något och gör allt för att få till det och sen är det bara slut. Nåja, kommer sakna er som jag räknar till klassen sjukt mkt! <3<3<3<3<3<3

There you'll be

Hmm, idag så har det då varit skola. Lika varmt idag som igår, så satt och solade på alla möjliga raster, sjukt skönt alltså! På bilden så visade vi upp min, Jennifer och Idas film i aulan för klassen. Jag bara älskar den. Värsta memories. Hade faan cooper på gympan, springa runt i lillskogen fem varv (3,5 km) och det är faan inte kul alltså. Jävla äckelgrej. Fixade precis g, haha. Sen efter skolan så drog jag till Jennifer och där åt vi och sen for vi till Micke och han slog på en film. Vad som hände med den sen vet jag icket.. Drog sen iaf, och hamnade här.


I used to think that I was strong until the day it all went wrong

Igår var jag då och gjorde vad..? Minns fan inte. Jo! Fick ju skjuts hem av Jennifer igår och väl hemma kom ju Måne sen.. Så var det ju. Och idag har det då varit skola och jag har inte gjort nåt spec. Färdig med No och so nu iaf. Känns bra. Efter skolan åkte till tandläkaren i Luleå och Jennifer följde med mig. Det var trevligt och vi fettade oss som faan. Sen åkte vi hem och jag åt tänkte jag skriva, men helt ärligt gjorde jag inte det. . Nää, uatn Måne kom och vi körde runt på moppen som hon fick idag. Det var mycket kul. Sen kom även Ida och Jennifer på Jennifers så drog vi på Frasses och åt Frizzy, haha. Lite damp vi hade. Sen fick jag iaf skjuts hem av Måne och lite sånt. ITR HURTS AS HELL! (Inte skjutsen, okej)

You don't know what it's like to be like me

Igår så var jag först till KK med Jennifer en sväng, sedan drog vi till henne och sen kom även Måne dit. Vi for och shoppade candy och Konsum. Sedan for vi till KK en sväng igen, bara en kortis den här gången. Jaadu. Jag säger varken bu eller bä. Sen drog vi till Jennifer alla tre och svullade i godis och chips och dricka. Och film såg vi ju också. Vi såg en helsjuk film som man inte fattade ett piss av förän den sista halvtimmen typ. Sedan satt och jag halvsov om vartannat under den andra filmen vi såg. Så den är jag inte helt på det klarar vad den gick ut på, men typ massa som sköt varandra. Sen i dag så kom Ida också, och jag och Måne försökte pressa så gott vi kunde på altanen. Efter det körde vi runt i Heden och Hampis och Måne åkte på dop. Jag och Jennifer tvättade hennes moppe medans Ida bara latade och tittade på. Sen åt vi sockerkaka och sen drog vi till Ida och åt glass. It was gott! Och sen dampade vi runt hos Ida och sen skjutsade Jennifer hem mig innan hon drog på träning. Har typ städat sen jag kom hem, måste göra grymt mkt skolskit. PANIK! Köket är fortfarande hemskt. Well, well. I morgon är det skola igen, och för första gången på länge är det en helt vanlig vecka. Snart sommarlov god damn it!

´Cause everyone´s heart doesn´t beat the same

Igår for jag till KK med Jennifer en sväng. Var väldigt mixat folk där som byttes ut konstant. På vägen till Frasses träffade vi på lite folk också; Robin, Alle, Lisa med kompis och Rami. Johan tjockade sig och är nu skyldig mig tjugo spänn. Sen idag händer väl inget, kanske ska till KK om jag har lust, får se. Annars var det väl trevligt igår! Nu håller dom på att riva ut köket som faan där uppe, så det är lite panikkänsla för mig då jag vill ha mat. Magen kurrar som fan ju. Ska se om jag ska väcka tösen nu, haha!

This is how you remind me of what I really am

Igår for jag då till pappa. Där gjorde jag inget, läste en bok på över tehundra sidor under igår kväll och idag innan jag for hem; Ett UFO gör entre. Var faktiskt bra. Sen idag har jag varit på stan i Luleå och köpte en tröja och ett par brallor. Tröjan ska jag lämna tillbaka på måndag då jag ska till tandläkaren i Luleå och då ska jag köpa en annan tröja istället. Som jag inte kunde köpa idag pga att barnbidraget särade. Har lite grejer åt Jennifer med. Väntar på henne nu, vi ska bort en sväng sen ska hon sova här, det ska bli trevligt.

It's not like you didn't know that, I said I love you and I swear I still do

Idag ska man då på kalas i Luleå. Sen ska jag fara till pappa. Får se om det blir stan idag eller i morgon. Annars ska jag väl inte göra nåt annat i Luleå antar jag. Tråka som vanligt. Usch. I morse var jag iaf überduktig och gick på en promenad. Igår då jag städade råttburen rymde ett av dom små asen och jag lovar jag hade kunnat skjuta djuret. Så då var jag tvungen att leta i hela jävla källaren efter honom. Och det visade sig att han hade traskat enda till MITT rum, och det är en bra bit för ett så litet djur. Så då var jag tvungen att typ jaga honom ett år i mitt rum och sen var jag fri från den bördan. Vill bara ha bort dom nu, jag orkar inte med dom. Höll ju faan på att få ett breakdown.

Someone told me love would all save us, but how could that be look what love gave us

Igår var jag då till Heden och hälsade på Jennifer. Vi tog moppen till stan och shoppade loss på Hemköp, haha. Sedan for vi till henne igen och åt och såg på film, Open water. Bra, men hann inte se hela innan mamma hämtade mig. På skolan idag slutade vi efter HK:n för att det är röd dag i morgon. Skönt! Gjorde efterrätt där iaf. Sista gången. Mums. Sedan efter skolan for jag och Jennifer till Ida och hoppade studsmatta osv. Det var nice. Och efter det så drog jag och Jennifer till KK och hälsade på. Länge sen sist ju. Fick höra en liten historia om vissa händelser iaf. Jeppe dampade som faan på mig. Ska typ antingen i morrn eller på fredag gå på stan i Luleå med Jennifer och Axi, det ska bli jävligt trevligt. I morgon är det kalas i Luleå också iaf. Hos Marja.

Jag vill bara explodera, lite till och lite mera

Igår så var det väl inget säskilt som hände. Linus drog med mig ut på fetaste långpromenaden! Idag på skolan så började det hela med svenskaprov i typ ordklasser och shit. Hade inte tränat och hade inte tänkt det heller, så det gick ganska bajs.  Sen på engelskan kom jag fram till att jag ska göra ett extra arbete så att Henke får se vad jag kan i engelska, eftersom att han typ inte har haft mig nåt. På gympan var vi faan ute! Det var ganska groteskt. Typ regnade och shit, men vi körde på med brännboll iaf vi tio pers som var. Jag ägde såklart, host. Sen på so:n så höll jag och Calle på att mobba runt med datorerna osv så vi skulle kunna fixa musik till bilden senare på dagen. På no:n så var vi i datasalen igen, så jag och Calle fortsatte datorcpningen. På bilden gjorde vi klart våran film och den vart helt otroligt jävla bra! Jag är så kär. Men så värsta sorglig i slutet då vi har filmat klassen och så har vi den där "Graduation song". Snyft. Kommer typ sakna alla i klassen. Mjaa, nästan alltså. Kommer kännas värsta jävla hemskt! Men jag och Frippe ska ju typ jobba på samma place under samma period så honom sk ajag hälsa på varje dag, I know he wants to, haha. Sen ska jag typ ta the bus till Jennifer och så får jag se vad vi hittar på. Ska bli trevligt.


Här finns allt för alla smaker

Igår var det då att dra ut en sväng. Jävligt kul, haha. Spelade basket och jag är ju bara för bra på det! Skadade vissa, men så länge dom inte heter Johan Enberg så var det inte med flit. Sedan fick jag värsta skjuts hem av Chille, lyx ju. Haha, oh my, vad bra vi var! Sedan hängde jag med Marielle och pluggade på kvällen då jag kom hem. Idag på skolan var det då till en början en cpkis som började käftas om att det var vårat fel att vi inte haft elevfiket alla dagar vi haft chansen för att vi inte LYSSNAT! Vi kanske hade lyssnat om nån sagt nåt till oss. Så vi fick inga extradagar bara för det iaf. Sen så var det inget mer spännande än att då jag skjutsade Ida hem till mig så spöregnade det och jag blev våt som en slickad kissekatt! Börjar dock bli torr nu. Håret och jackan alltså. Och låren. Sedan så följde jag Marielle till bussen som hon skulle ta till Luleå och sedan åka med pappa till Kallax. Eftersom att det finns två jävla hållplatser som heter Manhem, så är det ju omöjligt att veta vilken vi skulle stå vid. Vi stod vid fel. Så då ringde jag ett samtal till mamma som kirrade biffen. Eller, egentligen var det hennes arbetsgivare som gjorde det för han kom och skjutasde henne till Luleå busstation. Det var gulligt. Sen drog Ida och jag sitter här. Har småstädat lie men fick sjukt ont i huvet så jag pausade.

Du är så yeah yeah wow wow

Igår var det då först lite kalas här hemma och sen så tog jag och Linus cykeln till Heden och hälsade på Jennifer. Det spöregnaed och var kallt och jobbigt, men vi klarade det. Väl där så for vi och hyrde Saw III. Den var otroligt vidrig och jag skulle inte direkt vilja se om den. Grymt äcklig film. Men vi åt chips, och det var bra! Sedan så följde jag och Jennifer Linus en bit då han skulle hem, sedan cyklade vi tillbaka till Jennifer och skulle se en trevligare film, Förortsungar. Men då skulle mamma komma och hämta mig så vi kanske såg typ en kvart. Sedan då jag kom hem så var det till att kika på det sista av melodifestivalen. Inte ultrakul direkt. Efter det så hoppade jag i säng och skulle plugga no, fast somnade hela tiden så jag gav upp. I morgon är det skola igen, vet ej vad som händer då. Inget särskilt tror jag. Ska göra klart filmen på tisdag. Ska ut med Linus ikväll. Får se vad vi hittar på.

TV-shop är så på riktigt, det du säger är så viktigt

Igår var jag med Jennifer och träffade lite folk, det var tevligt. Var bara borta till elva, sen kom Therese och hämtade Jennifer hos mig och jag häckade på innan jag gick och la mig trött som fan. I morse gick jag ut en sväng på morgonen. Jag orkade inte direkt bry mig om att fixa mig. Sen är mamma nu och hämtar Marielle på Kallax, så ska vi ha kalas här för henne sen då kommer det väl typ massa släkt. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Känner mig för slö för att skriva.

What can't we do if we get in it? We'll work it through within a minute

Igår hände inte mkt. Mamma är stööööööörd. I klassen idag var vi typ sju pers, inte en enorm mängd direkt. Men jävligt soft. Borde ha så varje dag. På so:n var det snack uti Western farm grejset och sen var det matte och no. Och efter det dampade vi runt lite innan slöjden och musiken. Ringde till spelmissbrukarlinjen och sjöng Ja må hon leva. Oooh, det var grymt kul, haha. Fast hon bara lade på. På slöjden så pysslade jag och Ida på med vårat. Snart klar med linnet... Som typ blev lockigt men jag strök till det så det löste sig. Alla jävla äckliga från A hade kompledigt (pluggisrövar) så var bara jag och Ida på hela slöjden. Sen då dom hade gjort provet kom Calle, Jennifer och Johan till slöjden dom med. Sedan drog jag och Jennifer och Ida på Åhléns, köpte en present till Marri. Sedan fettde vi oss på Frasses. Men jag och Jennifer delade på en mellan strips så vi är ganska slimmade, haha. Sedan drog vi en kvickis till KK och sedan hem. Väntar på maten. Är cphungirg. TACOS!!! Ska till KK ikväll igen. Blir väl att en hel del folk kommer dit så.

What can't we face if we're together?

Igår var man då med Jennifer och people hos KK på kvällen, sen hände inte mkt. Idag på skolan var det fördomsdag, men jag, Jennifer och Ida satt i elevfiket så det var chill. Slapp allt det tråkiga. Vi hade våra dispyter men vi kirrade det till slut. Alla jävla fetton kom ju bara och tog.... FETTON!!!!! Efter skolan så drog jag och Jennifer till KK och såg lite film innan hon åkte med bussen och jag cyklade hem. Sedan hamnade jag här, där jag typ ska sitta resten av kvällen, och sedan åt jag nyss jävla skitmat. Jag hatar pasta så förbannat mkt. Groteska jävla missbrukade maträtt som aldrig borde ha blivit uppfunnen. Jag skulle kunna skjuta den jäveln som uppfann pasta om han/hon inte redan varit död. Borde verkligen plugga no med tanke på att jag inte kan nåt inom det här området, elektrokemi.

If my heart could beat it would break my cheast, but I can see you're unimpressed

Igår var det då, typ som vanligt, att häcka hos KK, som still is not home. Var där med Jennifer och några pers, sedan blev vi färre och färre. Johan fick nå perverst anfall och juckade mot precis vad som helst... Jag var utsatt. Jag var lite förfärad men fann mig snabbt i situationen. Haha, faan, det var grymt kul igår. Vi dampade som dom sär vi är, städe minsann tom ju. Sen idag har det inte varit något speciellt. Typ det att vi på HK:n gjorde mat från ett land vi valt. Jag och Ida hade valt Grekland. Vart fläskfilé och klyftpotatis. Var supergott! Sen så for jag och beställde klipp och slingningstid hos frissan. Efter det pausade jag, Jennifer och Ida i KK:s lägenhet tills deras buss gick, jag bikade efter det hem och bärjade städade råttburen och sedan bakade jag muffins till i morrn. Ska ha elevfiket tillsammans med Jennifer och Ida. Är någon sån där fördomsdag i morgon, så känns grymt skönt att slippa medverka på den då. Sen städade jag rummet och nu väntar jag typ på mat som kan bli lite när som helst. Vet inte ens vad vi ska äta, fick inget ordentligt svar. Känner mig jävligt trött både fysikst och psykiskt. Blääää.

You say you're down on your luck, hey baby it's a long long way up

Igår var det då att vara hos KK, som inte var där själv dock, tillsammans med Jennifer och ett par. Mucho trevligt. Sedan idag på skolan var det en väldigt chill dag, inga galna händelser direkt. Har jobbat som fan på mitt so-arbete och ska nästan bara renskriva nu, så är jag färdig. Känns grymt skönt. Efter skolan drog jag med Jennifer och Ida in till stan för att vänta på Idas buss och lite sånt. Mötte Micke och Nelso samt lite fler där. Sedan drog jag och Jennifer hem till mig och stekte våfflor typ stupade av hunger (äcklig lunch på skolan). Det var särgott. Sedan var det inte mycket mer att göra än att packa sig iväg till KK, som fortfarande inte var hemma idag. Jävligt skoj där ju, haha. Fan vad vi dampade runt hela bunten. Men han lär ju bli glad att vi har fixat så jövla snyggt där, så vi ska få chansen att vara där själva igen! Mohahaha, evil plan. I morgon får man se vad som sker. Skola först av allt och sen får man se. Säkert KK då med.

Sometimes you gotta say shut up

Idag på skolan så började det hela ganska lugnt med att jag och Jennifer gjorde ut matteboken. Sista jävla matteboken på högstadiet. Shit, ska man gråta eller skratta liksom?? Sedan så var det so där jag var helt jävla serri och arbetade som faan med mitt egna arbete, Sveriges psykvård. Var faktiskt sjukt intressant. Lunch efter det, inte lika skoj med tanke på maten. Hmm, sen var det engelska där jag var tillsammans med Ida och Jennifer och gjorde muntliga nationella. Gick betydligt bättre än jag trodde. Hmm, hade lite damp med David efter det, tihi, haha. Sen slutade jag och Ida och så drog vi på stan och häckade som fjortisar med übersprejat hår, fast vi hade inte übersprejat hår, men vi låtsades. Sen kom Jennifer då hon slutat tekniken. Sen hängde vi lite mer på stan och sen drog jag hem och hamnade här där datorhelvetet laggade så uta helvete. Men nu är det kirrat typ. Sen ska vi då dra till KK med Micke jag, Jennifer och Måne.

You shouldn't try to look so good if you don't wanna be missunderstood

Igår var jag då ut med Jennifer och Linus och särade som vanligt, haha. Snaskade bullar!! Idag har det då vart kalas i Kalix. Gott med fika. Sen prommade jag från Lena till Helen och umgicks med henne, det var mycket trevligt! Vi åt fruktsallad och spelade sällskapsspel, haha. Sen då jag kom hem så hängde jag med Måne och vi såg en film.. Pans labyrint hette den. Obehaglig men bra. Snackade just med både KK och Micke, båda lika sjuka i huvet. Haha, fan vilka härliga typer. I morgon är det skola, sen blir det till att dra till KK på kvällen med Jennifer och typ Måne med. Trevligt, trevligt. Tydigen skulle råpuckona komma till skolan i morrn också, oh my!

Jag kan inte leva något mer, och ni får inte leva utan mig

Igår var det då grillning i Bodforsen. Det var kul iaf, sen drog några stycken, inklusive mig och Jennifer, till KK och pysslade på. Sedan då var dags att cykla hem så hade nån snott cykeljäveln. Och det var Lottas, inte ens min. Jävla kriminella bodensare. I dag händer väl inte mkt antar jag. Mamma bakar bullar. It will be tasty. I morgon är det kalas i Kalix för Jens. Har jag iaf nåt att göra i morgon, så slipper man tråka.
CITAT FRÅN MATTELEKTION NUMMER ETT IGÅR:
Nummer ett:
Jag: "Men det får du inte göra."
Frippe: "Men du tror jag kommer i dig?!"
Nummer två:
Jag: Min mamma hade inte nog mycket mjölk åt mig då jag var liten...."
David: "..Så du fick din pappas istället."

You keep moving in the wrong direction

Igår hände typ inget särskilt. Eller jo, hade ju muckfoto för fan! Det var helt otroligt jävla kul och se killarna i horkläder, haha. Länge sen jag skrattade så mkt. Jag och Calle gav verkligen allt och posade så uti helvete. Sen var det väl inget mkt mer. Hmm, på kvällen drog jag med Jennifer till KK där Micke också var. Vi såg film och lite sånt. Svullade pizza också, ursäkta mig men jag var faktiskt väldigt hungrig! Haha, började gluffsa på Jennifers pizza också. Ikväll blir det då att dra till Bodforsen och grilla och lite sånt, ska bli mkt trevligt. Sen är det väl till att chilla resten av helgen I guess. Orkar inte dra till pappa. Vet ej vad man mer ska säga riktigt. Jag är förbannad, men på ett sätt är jag betydligt gladare än jag vart på länge! Skööööönt att bara slippa bry sig.

Stop looking for an easy way to my heart

Idag har det varit skola som vanligt. Hände väl inte direkt något nämnvärt om jag ska vara ärlig. På HK:n drog jag och Ida ut massa om Grekland, som vi ska arbeta om där. Lagom kul. Fick därför massor att äta. Värsta melon och shit, det var gott. Sedan efter skolan så drog jag, Jennifer och Ida till en frissa där Jennifer skulle höra omdomhade lim till henens hårförlängning, det hade dom tyvärr inte. Vi dorg vidare till Hemköp. Där lämnade Ida oss och jag och Jennifer konspirerade oss mot hela HK. Sedan drog vi runt på stan och lodade överallt. Även på Frasses toalett, haha. Oh my vad bäst vi är. Sedan var vi då även på Smörblomman och lekte. Sedan busade vi runt lite på skolan. Efter det var det till att bika hem och äta. I morgon ska vi ta våra muckfoton, ja, så heter det i Kalix iaf. Vi kommer vara snuskheta!! Alla tjejer och killar, utom Chille som ska vara lite av en pimp i mitten som alla ska hänga på, och Frippe, som ska vara en glädjedödare i hörnet pga att han vägrade vara med, ska vara utklädda till horor, även killarna. Åh vad det komerm bli fint och kul. Haha, undra vad alla ska ha för namn. Dom yckte att jag borde heta "Forskande dvärgen"... Undra varför.. Host, host. Blir nog bra iaf. Ska ha gympalektionen i morrn för fan, lilla bra den kommer bli, haha. Fast kommer inte hinna ha allt.

7 eleven p? Arlanda ?r snuskdyra.. D?r jobbar en snubbe som diggar Ted G?rdestad

7 eleven p? Arlanda ?r snuskdyra.. D?r jobbar en snubbe som diggar Ted G?rdestad

Jag pluggade som faan p? Arlanda

Jag pluggade som faan p? Arlanda

Jag shoppar drickyoghurt p? m?ndagen d? jag skulle dra ;)

Jag shoppar drickyoghurt p? m?ndagen d? jag skulle dra ;)

Marielle, Erik, Artur och Reine efter maten

Marielle, Erik, Artur och Reine efter maten

Jag ?t p? Arena och blev sjukt d?st p? s?ndagen

Jag ?t p? Arena och blev sjukt d?st p? s?ndagen

Artur checkar rakapparaten ;)

Artur checkar rakapparaten ;)

Jag och Marielle p? korpenfotbollen ^^

Jag och Marielle p? korpenfotbollen ^^

Vi kollade d? Artur spelade korpenfotboll i Norrt?lje ;)

Vi kollade d? Artur spelade korpenfotboll i Norrt?lje ;)

Me and Marielle, s?ndagen ;D

Me and Marielle, s?ndagen ;D

Alla garvade ?t mig d? jag lekte s?n h?r turist ;( fredagen

Alla garvade ?t mig d? jag lekte s?n h?r turist ;( fredagen

Jag porrade med skyltdockan på H&M, fredagen ;D

Jag porrade med skyltdockan, fredagen ;D

Jag hittade dessa vackra brillor p? fredagen :D

Jag hittade dessa vackra brillor p? fredagen :D

You keep fooling yourself while we're falling apart

Jaa, nu har jag hunnit vara på en visit i Stockholm också. Åkte dit i fredags efter nationella, som gick lagom åt helvete. For efter nationella först till Frasses med Jennifer och Ida och tjockade mig. Det var gott. Sedan ringde mamma stup i kvarten och var hispigare än hispigast. Så då gasade vi iväg till Kallax. Där blev jag stoppade för att dom tyckte att jag hade för mkt vätskor. Jag vart tjurig och var tvungen att lämna ifrån mig hudkräm, sminkborttagningsmedel samt silvershampoot. Sedan satt jag och väntade på planet typ en timme. Snackade med folk i telefon då, haha. Berättade om mina strapatser. Sedan gick resan bra annars. Marielle mötte mig på Arlanda som planerat. Vi åkte sen buss in till stan där jag gick och bar på min feta väska hela dagen. Shoppade iaf bikini, solbrillor och en väska typ. Hatar många stockholmare som är så jävla nonchiga och bara går på folk och drygar. Fuck you. Men varmt var det i fredags iaf, solade och lekte turist, haha. Sedan på lördagen städade vi runt lite och såg TV och åt chips typ. Såg Stepford wives. Faan vad sjuk film, men den var faktiskt riktigt bra. Sedan i söndags så åkte vi och kollade på då Artur spelade korpenfotboll i Norrtälje. Dom losade med 6-1. Efter det drog vi och käkade på Arena. Fan vad mätt man blev. Och efter det satte vi oss på en scen och Erik, Reine och Artur drack öl och jag och Marielle tittade på. Sedan följde Reine och Artur med hem till oss och så såg jag TV medans dom roade sig, Spindelmannen 2 den här gången. Men det hade jag redan sett. Sedan igår då så var det dags att åka hem. Vaknade vid fem av att Erik sa" Hej då Bella!" jag sa hej då tillbaka. Sedan var det dags att dra till bussen som skulle föra mig till Arlanda. Eller, jag gjorde ett bussbyte vid Långhundra åbyvägskäl. Sedan satt jag på Arlanda i typ fyra timmar och gjorde ingenting. Fast när jag tänker efter så åt jag och läste och gjorde läxa och lite sånt. Men kul var det inte. Sen åkte jag återigen fast för den där jävla vätskeregeln. Men klarade mig ur knipan den här gången också. Sedan på Kallax möttes jag av mamma och Pelle och vi drog hem. Jag var kissnödig som fan. Så ringde Jennifer och vi bestämde oss för att hitta på nåt. Så då drog jag ut med henne, Linus och Mela och kikade på majbrasan. Det var sjukt mkt folk ute iaf. Slaggis och shit var det. Vi hade en bra åskådarplats innifrån Frasses. Där jag nu var igen. Idag skulle vi ha farit till Piteå havsbad men det blev tjorv så vi far på vårat eget bad istället, jag, Jennifer och Ida. Ska bli kuul. Inviga nybikinin! Måste göra min gympaplanering känner jag.