How could you do this to her?

Idag är det fika för Jim och Anton har kalas. Mohahaha, svulla!!!! Idag kommer gubben hem också. Yay. Inte mycket mer att säga.. Spillde ut tonvis med rengöringsmedel i garderoben, inte skoj.



Älskar dig <3



It says "I'm sorry" but I know you're not

I dag ska jag vara med Måne och Ida, ska bli kul! Väntar på Måne just nu och så. Annars händer väl inte så mkt idag skulle jag tro. Boy lovde att ringa då han vaknade eller då han kom hem från jakten. Inte faan har han gjort det. Dumskalle. Okej, han kanske jagar fortfarande? Vetefan. Försökte jogga igår.. Jag höll på att dö. Jag fick fetaste hjärtkrampen och ont i halsen så jag promenarade en kortare väg hem.. Jag han jogga ett kvarter. SNYFT.



Älskar dig Chille <3

You make me feel like dirt and I'm hurt

Idag är det äntligen helg, sååå skönt! lång dag, men for på Frasses med familjen efter åt, haha. Tjockisar! Älsklingen har farit till Gunnars, men får ju se honom på söndag iaf, längtar! ska väl fortsätta min fredag med att göra nåt så skoj som att städa rummet. Eller nåt. Ska väl umgås med Måne i morrn tror jag, skooj!


Älskar dig världens bästa pojkvän <3

Trying to figure out this life

Idag på skolan var det slappt som fan, men är trött som skabb iaf. Hade skolfoto. JIPPIE!!! Not. Lotta fjollade ur och gubben var på Sunderbyn hela dagen så. Väntar på mat nu. Hungirg som faan. Plugg ikväll I guess.



Älskar dig gubben <3

He wasn't good enough for her

Idag har det bara vart skola, slappt som vanligt. Efter skolan for jag en snabbis på stan och sen hem med bussen. Sitter och nördar här och älsk ligger i sängen och läser. Ska väl bara göra läxa sen och slappa och så.




Me <3 You

You're fall in to pieces everytime

Igår så var jag ute en sväng och hälsade på hos Samuel där en massa folk var, Jennifer kom dit. Sen for jag hem, pratade  med älsklingen en massa. Sen så kom han till mig iaf <3 jag älskar dig. Idag for han på marknad med Johan nu och jag ska städa till innan jag ska till Ida efter maten och så.



Älskar dig Chille <3

Totally miss the fucked up things you do.

Idag har det bar vart garnismilen, orkar inte skriva det hela namnet. Satt på Coop tills vi lämnade in startkorten, mohahaha. sen drog vi och åt på Frasses eftera tt älsk hade åkt till Gunnars. Sen for jag och Måne hem till Ida och efter det till Måne där vi inte gjorde så mkt. Pratade och höll på. kom nyss hem. I morgon ska jag iaf till Ida, och kanske Måne också ska med om hon inte är i sin stuga. Mjaao.




Älskar dig Chille <3


I need to hear you say that: I love you

Idag har det inte hänt mkt. Bara vart skola typ. Yeeah. Slutade två så det var skönt. Skas till Måne med gubben efter maten och så, ska bli nice. Lite läxa ikväll, men det hinner man med. Babe ligger och läser i min säng nu, han är så duktig, haha. Pratade med gumman idag, och du vet att jag finns här för dig vad osm än sker Jennifer <3



Älskar dig gubben <3

Jag var den enda som förstod och jag var din

På skolan var det helt slött, så det var chill. Inget jobbigt. Dock vart man trött anyway konstigt nog. Måste plugga lite, sett Shrek med hun'. På fredag är det nån jävla gågrejs och cykelgrejs, inte skoj..



Älskar dig baby <3

Vem får nu se alla tårar mot din kind?

Allt är lugnt. Tråkigt med människor som förändras. Det är ett helvete, tro mig jag vet. Well, well. Idag var det utedag i Pagla. Slutade tolv, vilket var chill, men det var kallt och blött att gå dit osv. Vi gjorde typ inget där utan fick åka hem efter att läraren åkt fram och tillbaka till skolan för en föreläsning.. Tant.




Älskar dig gubben <3

The only thing I ever wanted was the only thing you never gave

I helgen så har jag hängt hos älskling en hel del och varit med Måne igår. Sen idag så firade jag och Måne Jennifer som fyllde år i onsdags. Grattis i efterskott gumman, du vet att vi älskar dig <3 I morgon är det då skola igen, lagom skoj.. Vet ej vad som sker mera. Ska kanske till fader nästa helg, får se. Iaf en dag tror jag, ska köpa ny mobil för mina sommarjobbspengar.



Älskar dig Chille <3

Under the water oh you left me drowning

Igår hängde jag hos Måne en sväng innan maten och sen på kvällen hände väl inget speciellt. Spelade kort med Malin ett tag. Idag har jag bara hunnit prata med älsklingen, som kommer hem idag, fan vad jag har saknat dig <3 Väntar bara på det. Ska se film typ nu så.


Can't you see how much I need you right now, babe? <3

I will be here don't you cry

When there aint nowhere you can go

Ska ringa Måne nu iaf. Se vad som händer idag osv. Trevligt.
Igår kväll var det ju bara en helvetes massa skit. Pallar faan inte. Det är för jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra då jag inte själv kan inse vad som gick fel. Jag är jävligt ledsen, men det är ett riktigt helvete. DAMP. Vill bara att du ska komma hem så jag får visa dig precis hur mkt jag är din och tvärtom.


Älskar dig <3