I promised you I'd never give up

Igår kom det då massa folk. Först släkt och sen vänner. Först kom Jennifer och Ida och vi drog och hyrde film på Ica. Sanningen om Rödluvan blev det. Den var bra, haha. Under tiden vi såg film droppade Micke, Chille och sen Johan in. Johan gjorde ett stort intryck på morfar, hahahahaha. Sen dorg vi på stan ut till tivolit och jag åkte både Star dancer(?) och virvelvinden. Det var skoj. Sen fick jag sockervadd!!!!! Mums. Gick hem sen och folk dorg eftersom. Sen var det bara jag och gubben kvar och vi såg TV osv. Sen fick jag en fet trötthetsattack och ansåg att han aldirg skulle kunna orka köra hem så han fock sova övder trots att han jobbar idag. Då hade jag inget annat val än att gå upp sex för att annars skulle han aldirg ha ätit frukost. Sen drog han och jag kunde fortsätta sova tills jag var tvungen att gå upp för att hinna med bussen till Luleå. Jag skulle till tandläkaren. Jag blåste dom så grymt mkt på 90 spänn, mohahaha. Sen har jag inte gjort mkt mer. Får se vad som händer ikväll. Bio med Linus kanske, ska se om babe vill med.

<3

If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

Idag fyller man sexton bast alltså! Känner mig aningen stor, mohahaha. Igår var jag iaf med gubben först hos mig med Johan och sen drog vi till Micke där det var lite folk. Kokade risgrynsgröt med Jennifer, haha. Smarrigt, fast aningen sockrigt. Sen skulle jag steka köttbullar och koka makaroner åt Micke. Det var skitsvårt. Pratade lite med Lotta och Måne som är i Månes stuga, haha. Trevliga samtal. Sen for jag och Chille hem till mig och där såg vi TV och snackade osv. Sen klockan tolv så fick jag snyggaste halsbandet ever typ! Ända från Sri Lanka. Skitsnyggt. Sen i morse då han hade lunchrast så fick jag en parfym som luktar svingott och en roooooos. Han fick sin present igår med, och så ska han få en liten överraskning med tanke bakom idag, haha. Älskar dig iaf gubben, tack så jättejättemkt för presenterna! <3 Nu kommer typ en massa släkt och sen kommer lite annat folk med, trevligt. Ska väl se film och frossa typ.

If it makes you happy, it can't be that bad

Igår så var jag i Luleå med girlsen, det var trevligt. Shoppade och åt och lite sånt, haha. Sen då jag kom hem så ringde jag gubben och så kom han och hälsade på. Sen så kom Johan förbi en sväng och vi såg TV och så. Sen drog Johan och Simone kom förbi en kortis. Sen var det bara jag och Chille igen. Vi fortsatte se TV, sen spelade vi kort, HAHAHAHAHAHAHAHAHA (6) Sen efter några timmar och ditt och datt så kastade jag ut honom för att han skulle gå hem och sova. Sen ringde han halv tolv och frågade om han väckte mig. Jag sa nej.. Han förstod att jag ljög. Attans. Han kom iaf förbi på rasten och sen blev han helt sen tillbaka för att jag inte ville att han skulle rök aoch köra samtidigt. Jag städade till lite efter han for och nu hamnade jag här. Ska ringa min faster idag iaf. Hoppas att det går bra nu då!

And if anyone would have told me, I would have loved anyone this way

Igår då jag skulle sova halv tolv gick det ganska så bra. Först tjugo i två ringde Måne och hörde uti bussarna i morgon. Då jag vaknade då trodde jag att det var morgon redan. Sen vaknade jag kvart i tolv av att Pelle ringd eoch trodde att han hade sett mig ute och gått. Det var då inte sant. Sen vaknade jag om en sista gång tjgo över ett då gubben ringde och anklagade mig för att sova länge. Hell no, haha. Så fixade mig och så ringde Ida och hon, jag, Jennifer och pojken drog på Alder och badade. Simmade fan över fram och tillbaka över sjön. Grymt jobbigt. Sen dorg jag och Chille hem till honom en snabbis så han fick äta en macka till middag. Sen drog vi till mig och jag pressade i honom lasoch vi såg på Titanic, grymt bra film asså. Jag är så sjukt vek av mig, haha. Sen dorg iaf Chille för hans morsa har just kommit från utlandet och han måste ju träffa henne. I morgon ska jag till Luleå med brudarna. Ska bli trevligt! Måste köpa present åt älsk <3 (vi fyller år samma dag, sug på den du!!!!!!)

What have I done? You seem to move on easy

Igår var det då midsommarafton. Först solade jag lite på morgonen då det var bra väder och sen kom Chille och vi gjore inget speciellt. Sen drog han och det kom en massa släktingar. Var tvungen att vänta aslänge på middag osv. Men det var gott och man åt lite mer än nödvändigt med tanke på hur illa jag började må. Åt silltårta första gången ever. Smakade typ som smörgåstårta. Sen efter mer mat och lekar så kom Chille och hämtade mig och vi drog och tyräffade lite folk i Bodsvedjan typ. Det var värsta trevligt, men var bara en snabbis. Sen satte vi oss vid TV:n och satt i princip där hela natten. Sov typ en timma klockan åtta i morse. Då jag tänkt vara vaken och se Justice league. Är ju asbra. Sen ringde jag iaf Jennifer och vi två och Ida drog till utebadet. Lite missförstånd där emellan men det löste sig. Vi badade och dom tvingade mig att åka isberget, som dock inte var läskigt. Sen kom Micke och vi gjorde inte mkt mer innan jag drog hem och åt och sen har jag stäödat upp lit eoch så. Skönt att ha gjort bort det iaf. Det ska så bli Göteborg i juli!!!!!!!!! <3


Älskar dig gubben<3

Angels wings won't you carry me home

Idag så har jag bara varit runt på stan och varit hos Micke och hemma. Har inte hänt nåt särksilt. Pelle har lagat en silltårta. Hur faan kan man äta en silltårta?? Sill är väl typ äckligt? Har aldirg testat men iaf. Tacka vet jag vanlig tårta, smaskens. Har typ sett TV med Chille hela kvällen tills nu. I morgon är det midsommar och massa släkt ska komma på middag osv, osv. Sen ska Chille sova hos mig och sen vet jag inte riktigt mer. Är sjukt trött nu och ska sova så fort som jag laddat upp bilderna på bilddagboken. Måste typ städa i morgon. I die

I won't live or die that way

Igår var jag först hos Micke med Jennifer. Vi såg Children of the corn 3. Sen drog jag och Jennifer hem till mig och åt och sen in till stan till KK där Micke och Chille var. Sen gick vi till Micke igen. Påvägen dit mötte vi Johan och Markus. Johan skulle med oss upp. Jag och Jennifer lånade Chilles moppe och skulle köpa mjölk. Den historien är ganska intressant. Jag körde jättebra, innan det kommer ett par gamlingar. Dom typ traskar bara rakt ut på parkeringen så jag kör in i en lyktstolpe och bromshandtaget går så jävla mkt av. Det kändes som en fet satans mardröm alltså. Men efter att jag och Jennifer suttit i ett hörn och skämts i typ en halvtimme, fyrtio minuer så blev vi hämtade. Fast under domdär fyrtio minuterna hade vi hunnit äta chokladpudding (det var till den vi skulle iväg för från början). Sen så gjorde vi inte mkt mer innan jag drog hem till mig med Chille och vi såg TV ett tag innan jag slängde ut han som vanligt klockan tolv. Fast den blev lite mer, för han var så kräääääävande, haha. Okej, kanske inte då. Sen vaknade jag klockan sju i morse av att jag inte kunde andas. PANIK! orkade inte ha krupp igen så jag sov vidare. Sen gick jag upp vid elva och duschade och åt och hostade och snorade och nös. Sen kom Chille. Han var hemskt ilsken på sin handledare typ. Stackarn! Väntar på Ida och Jennifer nu iaf, domska hit och Ida ska bringa presenterna från Disneyland, haha.

And the way I find myself loving you is the best thing I've ever done

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl vara med lite folk antar jag. Nanana, snart har Chille rast så han borde ringa på ett tag typ. Vaknade elva och kunde inte somna om. Oanständig snorighet och hemskt halsont. Synd om mig. Offrade mig faan och tog Mucoangin igår. Jag spyr typ av det. Ett tips är att aldirg ta det, men det funkar ju iaf. Idag får iaf  Micke tillbaka sin nyckel, så ska väl till han idag?? Måste fixa håret, ser lite sjukt ut, mohahaha. Jag vetefan vad mer som ska skrivas. Dagen ha ju bara börjat, så vet inte direkt vadjag ska göra. Sommarlov ffs. Joo, måste faan ringa faster Maria idag, och höra om vi kan bo hos henne nu i sommar då vi ska till Göteborg, tihi. Hoppas.

When love become sacfrificing

Igår så var jag då med Micke och Jennifer på stan osv. Micke hade glömt sin hemnyckel hos far sin, int ebra, men han fick sova hos Chille och spela NHL iaf, haha. Sen så sov jag hos Jennifer och vi såg TV och annat tjoffs. I morse vaknade jag halv tolv av att morsan ringde och ville att jag skulle köpa en present till Malin som fyllde fjorton igår. Så då for jag och Jennifer på stan och dorg med Micke och väntade tills Chille slutat jobbet. Köpte en hudkräm åt Malin iaf. Mycket bra av mig. Sen drog Jennifer hem och åt och jag tog med killarna hem till mig och satte på en film medans jag duschade osv, osv. Sen har vi typ häckat framför TV:n hela dagen. Men i morgon får Micke tillbaka nyckeln så då bklir det till att hänga hos honom istället, haha.


Du är så underbar <3

Did we grow apart or did we just not grow together?

Igår så kom först Jennifer och Chille förbi och vi såg film. Jennifer sov och sen var tösen tvungen att fara hem och äta, och jag och Chille såg klart filmen. Sen drog vi och hämtade en till hjälm hos honom och sen tankade vi och sen drog vi till Jennifer och hyrde filmoch käkade chips. Det var grymt gott. Jag åt mest.... Som vanligt, haha. Sen ringde fan i mig Markus, en kompis från Kalix. Han måste ha spelat nåt spel eller nåt, för han har typ aldrig ringt mig, haha. Chille blev tjuris och då blev jag tjuris för att han blev det. Men det löste sig, haha. Sen drog vi hem till migvid elva ochg såg TV, kollade skolkataloger och inget mer särksilt. Zingo skrömde skiten ur honom, mohahaha. Sen dirg han vid halv fyra. Nu ska jag iaf åka till pappa och göra inget, byebye.

Why she had to go, I don't know she wouldn't say. I said something wrong

I onsdags åkte jag då till Kalix. Fick skjuts till busstationen av Chille. Sen efter bussbytet till Norrlandskusten i Luleå så somnade jag på bussen fram tills att Helen ringde. Jag pratade i sömnen, skämmigt! Iaf så då hon ringde märkte jag att bussen hade stannat och tydligen, att dömma av dom som var och hjälpte busschauffören som ropat på unga killar (sixistsvin) så hade hans rullgardin ramlat ner. Då vi åkt kanske fem minuter till och gjort nån sväng och släppt av någon så hittade inte chauffören därifrån. Illa det. Och sen precis bredvid busstationen i Kalix mitt i en backe så stannade bussen. Micke och Helen hämtade mig iaf. Hos Helen åt vi hamburgare som hon stekte och sen dirg vi på stan med Natta, Robert, Joel, Simon tror jag var med och Fredde mötte vi iaf. Sen köpte vi grymt mkt godis och for till Helen och käkade det och såg på klipp på youtube. Sen somnade vi kanske vid tvåtiden och gick upp klockan sex för att Helen hade avslutning på torsdag morgon. Var grymt trött av att gå upp då. Var trevligt att träffa massa gamla vänner, värsta känslan att vara tillbaka. Olof vart helt crazy och jag crazade tillbaka, haha. Den jäveln ska flytta till gbg, snyft. Kommer ju sakna han mer då ju. Sen var det mat och fika hos min moster för att Jens tagit studenten. Trevligt, men var trött som faan då. Sen var vi ute på kvällen gick i Grodparken och träffade en jävla massa folk osv. Eva kom och hämtade oss halv ett och väl hos Helen igen så käkade vi makaronipudding och somnade i soffan bägge två. Elva klädde jag bara på mig och gick till mormor för att slippa åka buss hem. Mormor skulle till Sunderbyn och där åt jag, köpte en tidning och snackade i telefon med Chille. Sen kom vi hem och jag åt nyss. Väntar på Jennifer och ska ringa till Chille som jag sa också. I morgon ska jag typ till pappa.

Yesterday all my troubles seemed so far away, now it looks as though they're here to stay

Igår så var jag först med Jennifer och vi skulle fixa mat, det gick lagom bra, haha. Sen kom Chille och vi drog alla tre till Micke och häckade. Jag sov som vanligt. Jag är faan utsliten eller nåt. Sen drog Jennifer hem och vi andra såg en film. Så kom Markus en sväng och gormade med nån han inte fick låna en tjuga av, haha. Sen drog jag hem och Chille hämtade sin moppe. Åt en massa då jag kom hem och såg TV typ. Sen i morse ringde Ida, som är påväg til Paris i detta nu. Hoppas hon får det skitkul där borta! Somnade om efter det och vaknade vid tolv av att Chille ringde och sa att han var påväg. Jag gjorde ändå ingen ansträngning att kliva upp direkt. Sen var jag tvungen att tvinga honom till jobbet, som han gargant ändå kom sent till. Han måste ju sköta det! Får se om han hinner komma till tågstationen då jag ska till Kalix typ snart. Ska ju träffa Helen och så, ska bli skojsigt.

Du är för snygg för mig

I söndags var jag typ ganska sjuk, hade feber och var helt trött så då sov jag i stort sett spenderade jag dagen med Chille hemma hos mig och sov innan vi drog till Micke där jag sov ännu mera. Var hemskt. Sen igår mådde jag betydligt bättre men lite huvudvärk fortfarande och det hela började med att jag drog till Micke där Jennifer redan var och sen kom hela konkaronkan, haha. Efter det drog vi på stan ett par och där mötte vi upp Chille på Åhléns och efter detdrog vi på Frasses där Jennifer och Micke åt. Jag åt faktiskt inget, Marielle, haha. Sen efter det drog Jennifer hem och Micke lodade på stan och jag och Chille dorg till mig. Vi gjorde definitivt inte mkt. Typ sov som vanligt. Jag fick nåt dampryck och började städa dock. Efter det drog vi till Måne där det var smått kuddkrig och sen till Micke där det var lampkrossning och sen tillbaka till Månes rum som liknade en bordell, haha. Sen skulle jag sova hos Jennifer då så då åkte vi med cyklarna och Micke och Chille till henne. Vi såg en film som jag kanske såg första tjugo minuterna av. Var ganska trött då. Fast jag sov inte däremot. Sen så skulle vi säga hej då till grabbsen vid fyra.. Halv fem kom vi in. Somnade vid kvart i fem och halv elva ringde väckarn för att jag var tvungen att tigga skjuts hem för att två fastrar hälsade på. Sen hamnade jag då här iaf. Sen så ska jag och Jennifer laga plättar hos mig och det är vi bäst på liksom, haha. Och efter det så ska jag typ dra med henne och Chille till Måne tror jag. Får se om jag orkar. Är så sjukt trött så det finns inte.

Full of broken thoughts, I cannot repair

SHAKE THAT ASS BITCH AND LET ME SEE WHAT YOU'VE GOT!
Har fått den och Belly dancer på hjärnan. Poor me. Igår var jag då först på Alder med Jennifer, Micke och Nelson. Badade en gång iaf. Sen på kvällen drog jag och Jennifer till Micke där även Markus och Martin var. Sen då jag pratade i telefon på balkongen blev jag utestängd av Markus som pepprade mig med Mickes kalaspuffar genom fönstret. Oh my. Sen idag skulle vi ha farit till Alder, men det var så jävla mulet så sket i det. Ska till Micke nu vid halv ett istället. Sis ringde och ville att jag skulle kolla upp vårdhusets öppettider. Först kollade jag på hårhuset.se och sen på bårdhuset.se (bårhuset hade varit roligare, jag vet) innan jag till slut googlade på bårdhuset och enda sökresultatet var om jag menade vårdhuset. Jag sa att det var det enda som kom upp, och lugnt förklarade min syster till mig att det var det hon sagt hela tiden. Men jag var trött och hon satt på en tunnelbana så jag hörde inte ett skit. Gjorde mitt bästa iaf.

Every now and then I fall apart

Igår blev man ju fri från grundskolan för alltid. Inte bara över sommaren. Känns jävligt synd att man aldrig mer ska gå i samma klass som alla nu. Nio B existerar inte längre. Gaah vad sorgligt. Känns helt hemskt, men man får ju umgås med dom bra iaf. Annars så var vi ute och grillade igår då i typ bushen. Det var värsta trevligt! Kom hem tre med Jennifer och så sov vi. Hon drog till Micke sju menjag fortsatte sova och sen ringde Måne och Lotta och sen ringde Micke och till sist kom Jennifer tillbaka då. Vi åt frukost osv och så. Nu har hon dragit hem och sen ska vi till Alder typ, ska bli kul. Igår tog ju Magnus studenten så vi ska typ fira honom lite mer idag då.

Someone you love is supposed to make you happy

AAAAAAHHHH VAD KUL!!! Är helt jävla hyper. Hela dagen började då med att vi startade skolan klockan tolv. Då blev vi serverade klyftpotatis och nå biff i matsalen. Lärarna serverade, mohahaha. Sen slutade vi iaf och jag drog till Lotta ett tag osv, sen åkte jag hem och sen var det att dra till skolan igen. Där snackade vi en snabbis i klassrummet. Sen kom bussarna som tog oss till Western Farm, dom var skitvarma!!! Dog typ. Iaf så kom vi fram och delades in i grupepr. Jag vart en Desperado. Mitt lag fick kämpa kot Jennifers, MacCahans(?). Iaf så förlorade mitt lag grymt mkt. Sen var det till att bli serverade mat, var sjukt gott. Hade lite kul med vattendrickar tävling. Ägde alla utom Chille. Tihi, Calle vart impad av mitt drickande, haha. Efter det spelade lärarna upp en pjäs om en dag på Korpenskolan. Jag dööör, den var sjukt bra och passade perfa in på min klass, haha. Sen.. Hmm, jo! Då var det bullriding. Calle och jag skulle testa men hann inte innan det blev kareoke. Efter många om och men så gick jag, Jenifer och Ida upp tillsammans med Sofia och Sara, vi ägde med Jag vill vara din Margareta. FUCK vad bra vi var, haha. Efter alla kareoke var det det roligaste av allt; discot! Alla dansade som psyk, och till och med jag gick och har skrikit mig hes och dansat. Inte för att jag kan utanför att det var särigt kul. Shakade loss till precis allt och höll på att löka ihjäl. Calle och Fredde, tror jag, sprutade en jävla massa cola över hela mig och Jennifer så nu sitter jag här med fullt av cola i mitt hår, god damn it. Måste nog duscha i morrn kan man väl säga. En massa kastade vatten också och det var halt och blött och jävligt kul. Oh my! Sen tog då allt slut efter heta danser och strippande. FAAAN VAD JÄVLA SATANS KUL DET VAR!! I morgon är det avslutning och jag ska aldrig mer gå i samma klass som dom jag gör nu, kommer sakna dom så satans mkt. Maan, hur ska man fixa det då?? Nog faan kommer vi tappa kontakten iaf efter sommarn. Men icket!! jag ska se till att vi inte gör det. Så jävla sköna ni är ungar <3<3<3 kommer aldrig glömma ikväll eller nåt annat heller, fast det bara vart ett år med er. Kändes sjukt sorligt att ta bort låset idag, ska aldirg emr använda mitt skåp ens.. Oh my god, snyft!

What are the words the use when they know it's over?

Sen sist har väl inte mkt skett. Först skulle jag gå ut och gå på kvällen och då mötte jag Nelson som ville kolla nåt nummer på datorn. Sen orkade han inte gå ut igen utan slog sig ner under mitt täcke och ville sova. Sen terrade han mig bara allmänt genom kittling. Lillskiten tigger ju om stryk, haha. Sen var jag och Jennifer med Micke ett tag. Typ en halvtimme som blev en och en halv timme. Sen for vi till mig och åt lite och sen drog hon hem. Idag fylle Ida år! GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS! Ska fira henne sen idag, men vetefan när. Ska typ till Alder sen ikväll tror jag. Nu ska jag se hur vädret är, om det går att sola utan att bli en snögubbe.

I've never been more proud of anyone

Åååh, hur ska man uttrycka den här dagen då?? Grymt jävla kul iaf. Det hela började med att vi hade sovmorgon till tio, dock så ringde nån viss människa och väckte mig kvart över åtta, alltså 45 minuter innan jag tänkt gå upp. Så kände mig halvtvingad att kliva upp, duscha osv för att sedan pay them a little visit innan skolan. Dit kom även Jennifer och Ida en sväng. Sedan hade vi en sån dag så att vi bara var vid kyrkan och körde strippen och solade som faan och åt hur mkt pizza som vi bara orkade. Enormt hörligt det ska man ju säga. Sedan blev det bestämt att hela klassen skulle samlas på Aldre för bad och solning kring ett. Fick skjuts dit av mamma. Då var Frippe, David och Linus där. Sedan kom dom andra intågade lite på olika tider. Vi solade och körde sånt innan jag vågade mig till årets första dopp. Det doppet ökades snabbt till tio stycken eller nåt sånt. var asvarmt i vattnet. Är aningen jävla bränd och så men det är smällar man får ta. Hade vattenmbrottning efetr sandkastning med Chille, vi körde efter ett tag på att det nog blev oavgjort trots allt. Sen efter att ha varit på Alder skjutsade Ida hem mig till henne där vi åt tårta, som vi ska göra i morrn också eftersom att hon fyller år, och sen fick jag skjuts hem av henne. Åt middag och hamnade här inomhus efter att ta duschat av mig all jävla sand och sånt. I morgon fylle rju då Ida år som sagt, då blir det väl fika hos henne och Alder efter det! Ska bli skitkul.


You live your life like a loaded gun

Idag så var det då brännbollsturnering på skolan. Min klass skulle vara utklädda till (ja, man måste vara utklädd) mimare. Vi hade kris eftersomatt vi kom på det som reservlösning igår för att vi inte kommit på nåt i fredags. Iaf så började vi spela mot några åttor som vi rent tekniskt sätt vann mot, men dom vann över oss i utklädningstävlingen så dom fick tio poäng för det så det vart oavgjort. Sen var det en kort rast som vi hann sola på jag och brudarna. Sen andra matchen var mot några sjuor. Vi krossade dom så totalt och läraren våran, Jenny, smygsa till mig hur stolt hon var över oss, mohahaha. Sen var det lunch. Där vart det matkrig. Kastade mos på David (jag gav igen) så då doppade han sin dock tomma men lika kladdiga och äckliga tallrik i mitt hår. GROSS!!!!! Dog lite innan vi återigen gick och solade. Nu flashade till och med Johan (som krashade Jennifers moppe, aj aj) sig för att sola.
Jag: "Johan, dra ner sockarna så att det inte blir sockränder för dig."
Det roliga var att han faktiskt lyssnade och gjorde somjag sa, haha. Inga ränder där inte. Sen blev det typ fetaste jävla vattenkriget. Alla mot alla. Jag och Jennifer var några av dom som var relativt utsatta. Jennifer fick x antal hinkar över sig, stackar, haha. Jag blev insläpad i duschrummet hos killarna men lyckades hals över huvud fly in i ett hörs. Innan jag hunnit dra mig därifrån komemr jävla mongona Calle och Fredde med en enormt hink fylld med iskallt vatten. Dock fick jag typ bara hälften av det på mgi med hjälp av lite viljestyrka från mig själv. Sen fick alla grabbsen som kastat torka hela omklädningesrummet, sug på den ni! Efter allt detta krashades Jennifers moppe då av Johan.. Han lär bli fattig efter det här säger jag bara.

You don't look back, you don't look down you gotta turn everything around

Igår drog jag ju då till pappa. Först på morgonen solade jag som faan, var sjukt varmt! Sen i Luleå gick jag på stan och där hittade jag ett par bra skor till avslutningen på fredag. Oh my. Förbannat skönt med lov, men fy fan vad jag kommer sakna alla alltså. Känns helt stört. I dag så har jag faktiskt bara solat. Skämmigt men sant. Inte funnits mkt att göra direkt. Hm. I morgon har vi brännbollsturnering på skolan. Eftersom att man ska vara utklädd klassvis och våran klass inte bestämt sig för nåt att klä ut sig till så har jag idag bestämt att vi ska ha svartvita kläder och vara mimarsminkade. Inte så kul, men vafan ingen kom ju på nåt bättre och det är lätt och desutom minns jag klart och tydligt i fredags då nån sa:
"Kan vi inte ge allt ansvar att komma på vad vi ska vara till en person?"
Och sedan någon som jag tror mig heta David sa:
"Ja, vi ger det till Bella!"
Så nu är det bara att dom accepterar läget. Sen på tisdag är det klassfäreståndardag som innebär att varje klassföreståndare tar just sin klass till nåt ställe. Tror vi skulle vara på kyrkkläppen om jag inte vet fel. Sen är man ju ledig på onsdag pga nationaldagen. På torsdag är alla sjuor och åttor lediga för att niorna ska få en sista ensam dag på skolan. Vi börjar klockan tolv och då ska vi äta typ lyxlunch som serveras i matsalen. Sen ska vi återsamlas klockan 17:30 för att åka med buss till Western Farm där vi ska vara hela kvällen. Får ju se vad som händer efteråt, haha. Sen på fredag är det då avslutning. Snyyft, haha.