Nattidags

Har nyss sett Desperate. Ska gå och lägga mig snart. Har huvudvärk och är ellmänt trött i hela kroppen och hjärnan efter dagen. Fy fan. Inte skoj att komma till skolan i morgon. Man får väl överleva. Ska bara plugga lite religion innan jag lägger mig, det står högst på listan just nu. Inte så mkt att vara stolt över. Sen i morgon efter det provet tar svenskan övedr platsen tillsammans som alternativmedicin som god tvåa. Bläsch.


Tjing

Mighty plugg med TCM och gruppledare

Har pluggat färdigt (nästan) för idag. Gjort bort psykologiarbetet till på fredag. Ska vara en redovisning om Grupper och ledare. Sen har jag letat massa information om TCM till alternativmedicin. Nu ska jag bara plugga till provet i morgon, judendomen. Hoppas det går bra. Blir mycket nöjd om jag får g efetrsom att jag har läst igen typ tre gånger. Hoppas på fika inom en snar framtid, men vem gör inte det? Tänkte faktiskt sluta med onyttigheter som fika och godis men idag är fan ingen bra dag att börja med det kan jag ju säga. Fuck it. Måste få tycka synd om mig själv helt enkelt. Börjar däremot inte förän kvart i elva i morgon :D det är jag mycket glad för. Då resten i min klass ha praktik ska jag (eftersom jag gjorde min på Irland) jobba hemma med allt dem har gjort. Skönt att få göra det hemma istället.


Tjing

Björknässkolan kan suga kuk

Åt helvete med alla Björknässkolans lärare. Det finns inga mer inkompetenta eller opedagogiska mmänniskor. Mer tänker jag inte säga. Punkt.

Skolan har vart åt helvete idag, som ni kanske förstod. Allt pågrund av mongolida lärare. Annars var det inte så farligt. Tagit hem lite läxa och sånt som ska göras klart och blir väl en deppar kväll i sann anda. Desperate houswifes också såklart ;) Är svinglad för jag har fått jobb hos inre kraft i sommar!!! Suck on that motherfuckers.


Tjing

En jävla massa plugg

Har nyss suttit och gjort färdigt omvårdnadsuppgiften. Fuckvad lång den var! Skönt att ha den ur vägen. Bara att redovsa den och psykologin i morgon. Annars har det bara varit skola idag. Det var långt. Som vanligt. Ska väl bara se på TV nu och se vars kvällen lider ;p


Tjing

Kvällsmys

Har nyss sett klart Gossip girl, trevligt värre. Alltid lika spännande ;p Innan det så tog jag en dusch, smorde in mig, epilerade benen (inte skönt) och tog på mig pyjamas och morognrock. Var superkysigt :) Bortsett från epilatorbiten då.  Nu ser det väl bara ut som att jag ska titta på TV lite, plugga och sen sova. Ska upp så jävla tidigt i morgon. Blä.


Tjing

Gossip girl för fan

Kunde inte se Gossip girl ikväll pga att vi har särkanaler som slutar funka mitt i allt. Skit i det, ska nu ladda ner det. Kanske mamma får sina fingrar ur röven och kommer ner för att kolla på dem där jäkla bilderna snart. Måste fortsätta läsa på religionen och sen får jag se vars mer kvällen leder. Nåja, ska kika lite på Parlamentet innan avsnittet är färdigtladdat :) Har nyss varit pch övningskört nyss. Gick väl relativt bra ;) inga diskussioner.


Tjing

Mat eller inte mat?

Det är frågan. Åt nyligen våfflor men inte så nyss. Nåja. Ska och övningsköra sen iaf, vet inte riktigt vars. Hatar att köra utan mål. Blir jobbigt. Kanske borde se över gympauppgiften (snabba och långsamma kolhydrater i pasta). Grymt onödigt och trist. Men fuck it. Stod på schemat att det inte var redovisning i morgon. Jag litar på det. Annars är jag stekt. Och kokt. Och grillad.


Tjing

Twilight

Nu har jag, som vanligt efter alla andra, sett Twilight tillsammans med Chille. Den var faktiskt helt okej. Sevärd men inte så jävla bra så att jag blir lika hysterisk som alla andra. Bättre finns det :) Har läst lite på religionen, är om judendomen. Hade inte mkt och provet är inte förän på onsdag så jag hoppas att det är lugna puckar med det. Funderar när mitt 39sidors prov i psykologin ska äga rum. Vill som helst göra bort det. Kan inte plugga mer på det. Läste som faan på Irland och nu mår jag typ dåligt när jag ser boken. Så bara att tuta och köra nu. Funderar att spela The sims faktiskt. Men kanske inte. Känns tungt att återgå till den stationära ;p Lat som jag är.


Tjing

VÅFFLA!

Jag lyckades ju missa våffeldagen då jag var på Irland, men det lider inte jag för eftersom att dem inte ätit våfflor här hemma heller och alltså ska göra det idag istället <3 Jag älskar våfflisar så jag är mycket nöjd. Can't wait. Har som sagt massa läxor och jag har ingen lust  att börja med dem heller. Blä.


Tjing

God morgon god morgon

Vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost. Planerna för dagen inkluderar läxoe, och det är jag definitivt inte sugen på. Alls. Sen insåg jag just att jag inte ens har sovmorgon i morgon utan jag börjar 08:20. Gubben ligger i sängen och surar som vanligt. Nåja, hoppas att jag hinner ha lite roligt idag iaf.



Tjing

Lördagsmys med snorpapper

Är fortfarande förkyld, dock inte lika grymt illa däran som jag var på Irland men ändå förkyld. Vart inte den minsta fotovisning eftersom att mamma (surprise, surpirse) hade somnat i soffan och inte orkade med det ikväll. Guess what? Jag orkar inte med det i morgon. Haha, känner mig mogen. Måste typ göra läxa i morgon. Så jävla inte skoj alltså. Sug på det. Skola på måndag, inte trevligt det heller.


Tjing

Snabbis möte

Helen har nyss farit, hon var här en snabbis iaf, kul att träffa henne! Ska ha bildvisning för mamma och P nu snart efter Ballar av stål som dom bara måste se. Ska buta pics med Frida nu, jävla skoj. Annars blir det förhoppningsvis en lugn kväll :)


Tjing

Irland 2009 igen


Mer Irland 2009


Irland 2009- Axplock, mer bilder sen


Fika

Har just sett klart sista Desperate som jag missat. Dem ännu senare avsnitten har jag sett däremot ;p Lite knas, men men, Har fikat smarrig bulla, påskmust och kaffe. Härlig mix. Ikväll måst ejag lägga upp en massa bilder från Irland, har ju skitmånga! Annars vet jag inte var som mer händer. Väntar typ på att Helen ska ringa :) Ska bli så kul att träffa henne! Ska fråga om älsk kan hjälpa mig att lägga in bilderna från Irland på sin nya dator, skulle underlätta och det är lika bra så ^^ Nu tror jag att han gick ut och rökte (skulle han inte ha gjort om han hade sett cancerlungorna från the body exhibitiopn) men får väl vänta.

Tjing

Home again

Har just vaknat nu. Trött som fan, men kissan ville komma och pussas och vem kan säga nej till det? Kom hem igår kväll iaf, hela resan gick bra. Skönt att man slipper träffa aporna från Luleå nånsin mer, vilka jävla miffon. I förrgår var vi först på the body exhibition. Det var helt stört, men sjukt intressant! Jag tipsar verkligen att man ska gå och se den om man har chansen. Sen på torsdag kväll träffade vi Emma på Thunderroads. Var väl inte en så "glad" kväll. Kommer sakna henne jättemkt! men hon kommer ju till Sverige snart  :D Idag kommer bästaste Helen som har fått körtkort, GRATTIS!!!!!!!! Ska bli askul, harinte träffat henne på år och dar, nästan bokstavligt ;/ Nu ska jag käka frukost iaf, har världens panik med allt somska göras med läxor och så. Nervsammanbrott.


Tjing


Howth

Idag ska jag och Frida till det som kallas howth. Det är en ö, som egentligen inte är en ö utan sitter ihop med land. Fast det ser alltså ut som en ö. Har blivit smittad av Fridas förkylning nu iaf. Fuck vad jobbigt. Det känns som att den bara har startat dock, halsont, huvudvärk och snoreri. Blä. Ser iaf ut att bli soligt ute idag, så det blir nog fint att fara ut :) fredag= hemresa. Längtar, fast jag kommer sakna Irland massor! Har varit så kul här. Men trots det vill jag hem nu ^^


Tjing

JOBBA JOBBA JOBBA

Min fina dag började med att jag insåg att det inte går några morgonbussar till mitt jobb så jag började kvart över sju promenara. Började klockan åtta. Halv nio hade jag kommit fram. YEY! Långjävla prom. Sen var det bara att jobba på men nu är jag då hemma hos Anne igen :) Ska snart fara och shoppa chips på Dunnes xD billigt erbjudande vet ni. Känner mig sjukt trött faktiskt. Vet inte hur mycket jag har sovit i natt faktiskt. Nu är det bara fem dagar kvar innan vi ska åka hem till Sweden iaf. Saknar fortfarande gubben min och min vackerkisse. Ska värma oss kyckling med sötsur sår coh ris till middag :D Smarr som fan. Jaja, nu ska jag vibba min pojk som lider av kronisk seghet <3

 

 

Tjing


Happy birthday Emma!

Idag fyller fina lilla Emma 19 :) ska till Thunderroads ikväll och äta och ha lite fest. Kommer att bli helskoj. Annars har jag inte gjort mkt idag, kom nyss hem från jobbet så ska duscha och fixa mig snart! Om prick en vecka kommer vi att ta planet hem till Sverige :D saknar min fiiiiiiiina gubbe <3<3 Riktigt varmt och skönt ute idag. Hoppas att vi ska gå på Bodyexhibition nästa vecka, can't wait!

 

 

Tjing


Jobba är trist!

Sjukt less på jobbet här på Irland efter bara några dagar. Beror nog mer på crappy personal och kassa hjälpmedel och hygeinrutiner än bröderna. Dom är superhärliga :) Börjar inte att jobba förän två idag iaf, hoppas att det är sista kvällen. Är det om vi har tur! Ska nog ut i morgon, Emmas födelsedag!!!!!!! Paddy's day var asrolig, världens bästa dag typ :D alla var skittrevliga. I morgon är det bara en vecka innan hemresan, kommer att vara så kul att komma hem. Ska pussa sönder mina älsklingar (Chille och katten ;p)


Tjing

St. Patricks

Har just kommit hem fran (ja, jag lanar Annes dator nu) jobbet pa St. Patricks. Ganska langsam dag maste jag saga, ganka trist. Stinker fortfarande rumpa dar. Fick ingen riktig middag heller sa ska kaka lite nu. Tankte om jag vagade installera msn pa den har datorn och sen avinstallera men det tordes jag inte, hon tror att jag gor skolarbete och hon kan typ se allt jag gor s det blir pinsamt :p I morgon ar det ju Paddy's day!!!! Fan vad det ska festas, haha. Har ju faktiskt sovmorgon pa onsdag s ;p Skont att vara lediga i morgon atminstone :) Har jag sagt att jag kopt extencions? Det har jag iaf ;p

Tjing

Dublin zoo

Idag tog Mark och Emma med oss till Dublin zoo, vilket var mycket trevligt. Underbara djur! :D älskar alla djur så det var kul. Hade tänkt gå på Guines house också men det hade tagit så jävla länge så vi sket i det. I stället drog på Noname och köpte extencions ;D haha, vi äger. Har varit i Dublin en vecka nu faktiskt, känns helt sjukt. Saknar alla hemma <3 Annars är allt bra. Hoppas på middag snart (hungrig). St Paddys' day på tisdag!!!! Yeah



Tjing

In till Dublin. Igen

Ska snart fara med Frida in till Dublin. Alla affärer har kvällsöppet idag så ska kollal lite och sen på puben tror vi. Annars har jag bara jobbat idag, trevligt ställe men det luktar förjävligt. Är lite halvfärdig med sminket åt alla håll och ska fixa det lite plus att håret ser ut som ett skatbo. Annars leker livet :)



Tjing

Lååång historia

Okej nu sitter man med Fridas dator på Irland. Men vi måste börja från lördags. Vart magsjuk natten till i lördags vilket inte var så jävla kul med tanke på att det var avresa på söndagen och att magsjuka inte är kul. Låg hela lördagen så den dagen vart förstörd. Bara att masa sig i väg i söndags med världens illaående och led som faan. Var framme i Dublin typ sex men väntade en timme på kärringen Miriam som skulle hämta oss och var sen. Det tog aslänge att åka till Portmarnock också. Allt är bra hos familjen (en dam bara men ändå) och annars är allt prima. Förutom att våra lärare visade sig vara pussys av låg klass. Helt efterblivna och ingen överdrift där. Shoppat skor och Frida har shoppat ännu fler skor ;) i morgon börjar jobbet mend et är simpla timmar så det är chill! Jag vet inte varför inte Chille inte har loggat in på msn. Eller, fick nyss veta det via detta sms: "Nej inte är det någon fara. Vi får väl höras i morgon bla bla bla." Jävla dumfan. Har bara väntat hela dagen på det, Fuck off.


Tjing

Diskussion!

Har nyss fikat färdigt. Vart mörk choklad och mousse. Satt och diskuterade jakt och djur i allmänhet. Missförstå mig inte nu, jag förstår varför man måste skjuta tex älgar osv men jag skulle aldrig komma på tanken själv. Lite hycklare som äter kött men det skulle aldrig falla mig in att skjuta ett djur. Ever. Hade jag gjort det hade jag nog grinat i ett år. Gillar inte ens att fiska. Käkar Dollar godis just nu, ganska smarrigt. Kissan ligger och bresar som vanligt. Kommer sakna min goflicka :)


Tjing

Middagsdags

Jag gissar på att det snart är middag. Ska äta färskpasta och något mer, smarr :) Gubben ligger och visar vad han kan för "ställningar" (inte sexrelaterat) men inte jag. Dock är jag betydligt vigare än honom så jag klarar allt galant ;) Ska upp och kika hur det går med maten nu! Hoppas domhar börjat åtminstone ;o


Tjing

Citylife

Har varit på stan med mamma typ hela dagne fram tills nu. Eller, stan och stan. Vi var en sväng på Dollar och shoppade lite och det ligger ju utanför stan om man ska vara petig. Sen käkade vi lunch på Frasses och drog på Klarsynt där jag fick ett nytt glasögonfodral som var betydligt fulare än mitt gamla tycker jag. Sen vart det ett besök på banken för att växla eftersom att jag ska åka nu på söndag :) spännande! Är lite nervös. Efter det vart det typ Lindex och Hemtex innan jag tog bussen hem. Jag visste att jag inte hade packat ner nyckeln i väskan jag hade men vetatt vi har en extranyckel. Extranyckeln var inte där. Var toanödig och började frysa och kände paniken. Ringde mamma men det tog typ tjugo minuter för dem att komma. Värt att poängtera där är att mamma senast idag klagade på hur saktaj ag går och från där dom var hos P:s mor och far tar det högst tio minuter att gå! Snacka om att jag blev arg. Är lite trött idag, vaknade ganska tidigt. Händer väl inte så mycket mer idag tror jag. Ska packa till lite och i morgon drar jag till pappa!


Tjing

Jobba jobba

Sitter här och tar det lugnt nu bara. Klockan elva ska man börja jobba och slutar inte förän åtta. Är inte så jävla peppad. Blir att sova borta två nätter nu iaf, så det är skönt! :) slippa allt buller och skit. Är ytters trött känner jag och är därför lite fåordig. Men nu ska jag typ se på TV eller nåt ^^


Tjing

Äppel päppel

Ska fan ta mig ett äpple nu. Blev inget kvällsfika ;o har så jävla tråkigt känner jag och TV visar bara skit och det finns absolutinget annat att pyssla med. Men eftersom att det blir tidig uppgång i morgon så ska jag väl nannapå ett litet tag, eller åtminstone läsa :) Nu ska jag ta mitt efterlängtade äpple och stilla mitt sötsug lite på samma gång!


Tjing

Giv mig styrka

Sitter här och har verkligen astråkigt. Funderar på kvällsmat, något att göra ;p kanske bar abr att jobba i morgon tror jag. Fast jag måst eju säga att det blir ganska mycket dötid där också. Mindre kul. Är nog därför man inte känner sig så peppad. Och för att jaghelt enkelt inte tgycker att det är så hystersikt kul. Samma sak varje dag. Var där för nästan ett år sedan. Inte en sak har förändrats. Man blir lite rädd nästan. Nää, ska nog göra mig nå macka eller så :) Gubben ligger bara och läser (sista Stieg Larssonboken). Jaja.



Tjing

Pressen ligger på

I morgon ska jag ju gå ännu en introduktionsdag på Allén. Blir nog ganska kul ändå :) dessutom blir det ju sammanlagt cirka 1500 kronor på dom här två dagarna och det är betydligt mer än studiebidraget så det är bara att njuta ;) från elva till åtta jobbar jag i morgon tror jag. Ingen idé att hitta på nåt på förmiddagen känns det som, det är lite trist. Då jobbar jag hellre 12 till 21 så slipper jag äta lunch typ direkt efter frukosten ;o Det finns ingen gång som jag känner mig så sunkig som då jag jobbar/praktik. Ingen lust eller idé att piffa till sig eller ens gå i ett par jeans. Nää, bara skräpkläder. Just nu är det min asyslöjdssydda urtvättade flisbrallor (jag vet inte hur det stavas så då skrev jag så). Som sagt så blir det en dagstur till pappa på lördag. Oj, oj, oj vad jag ska hinna med. Mamma har satt min oturströja till tvätten nu. Efter alla andra hundra fläckar på den sa jag då hon kokade lingonsylt att "jag slår vad 50 spänn att jag får lingon på den". Och mycket riktigt så hittade jag, om än en liten, en fläck på huvsnöret. Har satt massa fläckborttagningsmedel på den så hoppas att det funkar nu då. Känner att jag har lite för lite att göra just precis nu. Därför jag skriver om en massa onödiga saker. Börjar bli hungirg nu igen. Kanske en frukt inte skulle sitta helt fel.


Tjing

Chille and I (ser ut som att man kör med axelvaddar ;)


Bakardagen i måndags :)


Mums med mat

Åt nyss middag. Det var då som sagt tonfiskröra och spagetti. Mycket smarrigt! Nu är det bara att invänta fikat.

Mamma: Och jag har ätit 2 stora kakor. Det är nog det onyttigaste jag har gjort på jobbet idag.
Jag: Men då kan ju jag, Chille och P dela på den sista chokladkakebiten.
Mamma: Jag har fått en liten bit av den. Det är klart jag ska ha!

Hon vart aningen rabiat.


Tjing


Fantastic four

Chille har kommit till mig nu, ochhjan sitter och ska se Fantastic four- Rise of the silversurfer. Är ganska säker på att denheter så.Han sa att haninte fick se slutet sist, den går på Canal +. Tror att det snart är mat faktiskt. Skull einte sitta helt fel ^^




Min gubbe då han var miniatyr <3


Dinnertajm

Snart är det dags att jag börjar med maten. Har gjort den nu varje dag i veckan, kännermig stolt ^^ fast idag blir det mest avancerade jag gör att sätta på pastan. Vi ska laga tonfiskröra, och jag är inte säker på hur man gör. FAN! Kom på att jag sa till mamma att jag skulle handla för några timmar sen. Bäst jag gör det innan någon kommer hem!!!!!! Panik



Tjing

Fransk manikyr

Sitter och piffar till naglarna vars jag har avläsgnat mörkilila nagellack från. I detta nu fixar jag fransk manikyr istället. Som alltid då jag gör den blir den lite halvskabig på nära håll, men det kan jag leva med då jag inte känner att jag har budget för ett besök hos proffsen. Har nu sytt mina jeansleggings, som vart jättebr anu. Tajta och lite lägre i midjan tyckte jag. Dock var det svårt att prova då jaghade mammas svinlånga långkallingar så allt bara knölades menjag har en bra känsla ^^ sen skulle jag korta av bhbanden på min nyaste bh. Detta är en historia för sig. Det ena bandet gick hur bra somhelst men det första vart bara kaos och fult men det är väl ännu en sak jag helt enkelt får leva med. Hade halvpanik där jag satt med det avklippta bandet. Då jag skulle börja på band nummer två klippte jag instället av band nummer ett igen. Helt förstörd vart jag, men det löste sig. Eller, jag har inte provat den ännu men den är nog bra ;p börjar känna mig mellissugen nu märker jag. Magen brummar!


Tjing

Måste rycka upp mig

Har suttit och spelat typ.. Länge. Hade en paus för sminkning och lunch då ;p nu ska jag iaf gå upp och släpa fram den antika symaskinen och fixa mina bralls :D hoppas det blir bra nu då. Har plockat ut lite och lagt till lite nytt i packningen min ;) väskan tar upp hela golvet i mitt minimala rum. Nä nu ska jag gå och vara vettig!


Tjing

God morgon!

Sitter och är nu halvvägs genom sminket. Lika bra att piffa till sig då jag ändå inte har något annat att göra ;p Sprang näck till toan i morse, eftersom att jag visste att jag var ensam. Jag visste däremot också att renoveringsgubbarna borde komma inom en snar framtid eftersom att klockan nästan blivit åtta (jag har sovproblem!). Får panik på vägen tillbaka till rummet och småspringer och då hör jag dörren ööpnas så det är bara att kasta sig under täcket och fortsätta med Kalleläsningen ;D har hunnit äta fruskost ocha llt så nu ska jag bara se över min irlandspackning igen. På lördag blir det att fara till pappa över dan. Kissen är så söt och jobbig just nu. Turligt nog gick hon nu!  Nu ska jag väl fortsätta sminka mig :)



Tjing

Hallelujah!

Mitt internet funkar igen. Min lycka är enorm. Punkt slut. End of story.

Har sett säsongspremiären av Desperate med mamma nyss. Spännande värre ^^ Annars har jag faan inte gjort mycket sen jag kom hem förutom att laga mat och fixa fika ;) Skönt att vara ledig i morgon (har jobbat en dag, men iaf!). Man får ju pengar.

Pratade just med gubben. Han frågade om jag hade blivit förkyld och jag antydde att han antydde att jag lät nasal. Tack för den liksom ;D han kommer iaf hem till mig i morgon :D saknat honom under dessa två hela dagar ;p. Måste fixa ett par av brallorna jag arbeta med här om dagen. Ska sy inhela sidan istället. Det blev att jag sydde in så mycket att det vart bara några små utbuktiningar och lika br atat fixa det direkt :) sen är jag helnöjd! Alltså ska jag sitta bland renoveringsgubbarna och sy i morgon xD

Eftersom att jag nu har varit uppe sen kvart över sex känner jag mig lite småsömning, så ska väl ta nån gammal Kalle (ingen litteratur här inte) och krypa till kojs och försöka sova då alla kommer och låter vid sju!


Tjing och natti

Blääähä!

Idag har jag jobbat hela dagen, slutade fyra. Direkt efter det då jag kommit hem började jag med mate. Det blev ugnsbakad falukorv och potatis. Vi skulle egentligen ha värmt chili con carne. Tyvärr upptäckte jag att det jag tagit med till jobbet i tron om att det var min matlåda egentligen då var endast chili con carnen som vi skulle ha till middag. Detta resulterade i att min lunch bestod av en enda fet bytta med chili con carne som var pissljummen (alla bara glodde då jag skulle värma maten så jag vart skitstressad). Annars gick jobbet bra tycker jag :) just nu är jag väldigt trött och med lite huvudvärk, men det är kaffe och kanske min fabulösa chokladkaka alldeles snart! ^^ Bu the way så är allt extremt mycket jobbigare pga att mitt internet fortfarande inte funkar, så jag häckar med elden i baken vid mammas och P:s. Nåja, nu vill jag fika. Lär ju inte uppdatera mer idag för just det, jag har inget internet -_-'


Tjing

Baka baka liten kaka

Först har jag nu varit helduktig och städade undan efter mamma och hennes lingonsyltskok då hel ahon vrålade stress. Offrade mig och kände mig rar. Efter det har jag nu slagit till med att baka en chokladkaka som luktar himmel. SYnd att man inte kan lägga upp dofter ;p ska snart ta ut den från ugnen iaf. Sen är det väl snart dags för mat. Börjar väl med den vid halv femså är den nog klar lagom till P:s hemkomst. PLUS det faktum att jag har städat våran för tillfället enda tossi. Jag är hemmafrun nummer ett ;D Hoppas att resan till G-byn gick bra för Chille, med tankte på snöovädret. Jag bara tjatar om det men det är verkligen sjukt mycket snö och snöstorm. Ska lägga upp en bild, trots att ingen annan som inte bor här kan känna vindstyrkan. Nu ska kakan ut, hoppas den blev bra ^^


Tjing

Lugna puckar

Har barrikaderat datorn på övervåningen nu eftersom att mitt internet aldirg kan funka normalt. Sjukt irriterande. Mina sockar har blivit blöta mer än en gång av dem vattenhällande och skoanvändande renoveringsgubbarna. Sura är dem dessutom, gubbarna alltså. Chille har farit till Gunnars nu, kul för honom. Själv ska man upp kvart över sex i morgon och börja jobba sju. Trevligt att slåss med alla andra människor här uppe. Allt känns allmänt jobbigt då det är blött vart man än går, så är det bara. Kallt och obehagligt. Annars vetefan vad som ska hända. Kanske ska ge mig på någon av alla läxor? Var hur duktig som helst och erbjöd mig att ställa upp med maten idag då. Tänkte göra något roligt. Så kommer dem och säger att jag ska göra blodpudding. Hurra! Jag kan faan inte ens steka blogpudding. Tänkte mig mer potatisgratäng eller nåt. Well, well ^^ Bara att gilla läget. Mankan ju alltid baka lite chokladmuffins ;D Tröjan jag har på mig nu är helt omöjlig! En vanlig hoddie i fin ljus blå färg. Problemet är att exakt VARJE gång jag använder den får jag onöjliga fläckar. Alltså inte typ fil eller nåt. Senast idag var det köttfärssås. Fisksåsfläcken från förra användningen syns också på tutten. Läckert. Stackars min tröja. Ska fan köpa Vanish, Marielle tipsade om det ;D


Tjing

Jobbigt värre

Har just satt mig vid datorn, hållit mig ;) På riktigt så har jag haft fullt upp i morse. Tror jag vaknade runt halv sju (var inställd på tidig vakning då renoveringsgubbarna skulle komma mellan sju och åtta). Detta innebar att då jag skulle upp och hämta frukost traskade jag runt med min morgonrock och håret från helvetet (från förra inlägget måste jag tillägga att jag inte hade tagit skada av att shamponera håret två gånger plus att jag var utan balsam!!!!!). Har en luva på morgonrocken så det var ganska lugnt. Sen var jag duktig, vilket jag nästan ångrar, och följde med mamma för att kolla på lampor till badrummet. Vädret är sjukligt dåligt och jag ville bara dö. Jag överdriver inte då jag säger att jag halvt blåste bort. Hela hallen är typ ett blött bombnedslag och källaren lika så. Detta pga att renoveringsgubbarna springer fram och tillbaka in och ut från snöstormen och drar med sig typ ett kilo snö per gång, inte trevligt ;o tydligen måst ejag stanna hemma också, för älsk ska till sin papi, vilket är kul för han såklart :) Hade följt med om jag inte hade jobbat i morgon. Som sagt så åt vi då frukost tidigt så börjar bli lunchdags nu känner jag!


Tjing

Duschadags!

Måste erkänna att mitt hår tvättades i fredags. Poängen var nu att i fredags eftermiddag lockade Maya mitt hår och använde sitt hårspray som var ultrabra. Och poängen med det är att jag har låtit mitt hår vara stelt och ruffsigt hela helgen. I morgon kommer massa människor som ska renovera våran toa. Iaf börja med det. Detta innebär att duschingen sker ikväll istället för i morgon. Känner att jag nog ska barrikadera mig hos min gubbe ett tag ^^ börjat packa en aning idag faktiskt. Känns bra att ha lite fixat. Lika bra att packa ner det om jag ändå inte kommer att använda grejerna innan jag åker?? Ska iaf duscha nu och schamponera håret i typ en timme ;D



Tjing

Mirakelkvinnan!

Jag är nog helt fantastisk. Ja, på riktigt. Har suttit nu i flera timmar med tre olika brallor som hade olika problem. Ett par pyjamasbrallor satte jag resor på, vart prima. Ett par gamla jeans kortade jag av för dom var sjukt långa förr, det vart också prima. Fick i princip totalrenovera mina nya jeansleggings (som Blondinbella köpte en dryg månad efter mig ;p) som var aldleles för stora. Sydde in på tre ställen, kortade av och så. Vart inte hundra % prima, men nästan :D känner mig otroligt stolt! Att jag dessutom har kommit så att jag återigen passar i mina gamla jeans satt inte helt fel i hjärtat det heller ;)


Tjing

Vi ska sy och vi ska klippa...

Idag har jag stora planer på att korrigera ett x antal jeans/kläder nu då vi äntligen fått lånag symaskin :) Känns bra det. Vill komma igång så fort mamma är redo att visa hur man gör ;p Jag antar att om jag vill ha det snyggt (och det vill jag) så kommer det att ta hela dagen. Igår tittade vi iaf på Donkey Punch till slut. Den var väl okej, ingen höjdare. Typisk "alla dör"-film. Nåja, nu har man sett den åtminstone :) Ska fixa mig i ordning nu hade jag tänkt!



Tjing