You count down, ten to one, cause when I’m zero you can smile

Helg nu efter första veckan i tvåan, yey. Inte exalterande vecka alltså, och värre lär det väl bli. Har möblerat som faan i mitt rum iaf, rensat ur hur mkt som helst! hihi. I morgon kommer sötis hem. Tills dess får jag nöja mig med kissans sträva, ilaluktande och otroligt ohygieniska pussattacker under nätterna. Tasty.


Love you Chille <3

With or without control

Har just kommit hem från Gunnarsbyn. Har spelat massa kort och Yatzy ;D haha, det var ksoj iaf. Bakade blåbärspaj idag <3 gubben har varit så duktig och plockat. Anywho så ska jag till papps på lördag och sova tll på måndag då jag ska till the dentist, så ingen skola för mig första dagen ;D sweet! Får se vad som ska ske nu då.

Älskar dig Chille pille <3

Because I found out that I'm losing you

Sitter och ser på TV typ. Kom på värsta asbra idén att bjuda gubben på en weekend till typ London :D så sjukt smart av mig. I morgon ska vi iaf till Gunnars igen, Maya är där nu. Får se hur länge jag blir. Snart börjar skolan. BORING!!!!!


Love my korv <3

Never trust anything that can blead for a week and not die

Idag har det inte hunnit hända sådär jättemkt. Har städat rummet med lavendelmedel ;D luktar smarr. Chille skulle fixa ut lönechecken och sen fara till Frippe och jag vetefan vad jag ska göra. Äta lunch står nog ändå högt på listan. Var på Sunderbyn igår, vart som en apa i bur ;o Alla var impade av mina fötter m.m. fast fick veta att jag har långa fina ögonfransar, att jag är strong och att jag är neundrad xD man tackar!!!



Älskar min babe <3

I never really cared until I met you

Sitter hemma och gör noll. Såg film nyss. Ska väl snart äta och sen fara till gubben, han kommer hem idag :) Your style i morgon, yey ;p Sunderbyn torsdag. Trist.


Älskar dig gubben <3

Someone you love is suppose to make you happy

Sitter hemma nu. Åkte astidigt från Gunnarsbyn i morse. Har varit trevligt. Spelat en jävla massa monopol, vann igår xD åt nyss blåbärspaj, smaskens!!!! fiskade kräftor i fredags. Det smakade typ som räkor, men var helt barbariskt. Är lite segt. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHhhhh snart börjar Days of our lifes. Hahahhaha




Älskar dig Chille <3

What does it mean to be so sad?

Ska till Gunnars och firra kräftor i morgon, haha ;) spelat massa Monopol idag och mer blir det då syster komme rhem för vi hann aldrig spela klart vi! Kissan är sötast i stan <3




Älskar dig Chille <3

What are the words they use when they know it's over? "We need to talk" or "I'm confused, maybe later you can come over?"

Ikväll kommer syster min och hälsar på :) ska bli skoj! på fredag blir det kräftfiske i Gunnars ;) Annars händer det inte så mkt. Har spelat massa Monopol med Malin.. Jaghatar det spelat. Det kan suga röv. Nåja, ska väl göra nåt nu!


Älskar min pojk <3