It's no one else's fault you're a day late, a dollar short

I söndags kväll drog jag iaf til Mora med älsk, åkte tåg dit. Ganska hemskt. Tröttsamt och trist. Sov lagom bra. Sen på måndagen gjorde vi inte mkt. Slappade mest. På tisdagen drog jag och Chille med Anders in till stan, köpte ett bälte åt gubben, haha. Sen på tisdag kväll satt vi och spelade spel i förtältet till Anders och Mayas husvagn. På onsdagen drog Anders och Niklas och Jessica med oss två norrbottningar för att åka enskild och dubbelring samt wakeboard på vattnet. Jag var grym på wakeboard, helt ärligt. Alla var helt impade för att det varf första gången jag åkte det, stolt. Ramlade dock och blev penetrerad av vattnet. Gjorde ont som faan. På kvällen var det Orsa yran, det var skoj, träffade massa folk osv. På torsdag drog vi med Maya in till stan, fyndade kläder där. Igår drog vi då hem med tåget. Lika jobbig resa som dit. Beställde pizza till Gävle tågstation, mohahaha, asgott. Väl hemma åt jag och duschade samt träffade Jennifer sen drog vi två till Micke ochj efter det for jag till Chille. Sen hem och åt igen. Ska snart fara till gubben och bast amed babesen, haha.



Älskar dig hun' <3


Like how I feel for you, do you feel it too?

Idag så började det iaf med att jag for till jobbet en timma för tidigt. Det var ju allmänt förjävligt. Sen sov jag en stund och så solade jag. Det jag har gjort idag på jobbet. Kom nyss hem typ, åt just. Ska till Mora med gubben ikväll. Lär bli sjukt skoj! Ska förbi och säga hej då till Jennifer och Micke på minigolfen sen. Gjort bort min sista arbetsdag. Känns grymt skönt.


Älskar dig hun' <3

Is it still allright to smile?

Igår så var det då till att arbeta och så. Ganska chill. Sen var jag med gubben och på kvällen drog vi till Micke och såg film med Jennifer. Midsommar. Redan sett, men helt okej. Sen fick jag köra hem till Chille, är ju bara för bra på crossmopeder, mohahaha. Tydligen hade jag pratat i sömnen i natt.. Och skrattat. Jag vart förfärad. Jag hade tydligen påstått att vi hade en konversation. Jobbar iaf ikväll igen. Sen jobbar jag dag i morgon och drar till Mora med älsk på kvällen. Ska bli skitkul! Hann inte träffa syster idag, det var synd <3




Älskar dig horan i mitt liv <3

Make up my mind just after I speak

Igår så var jag ledig, har ju bytt jobb till minigolfen nu. På kvällen drog jag med gubben, Ida och Mpne till Jennifer och såg film. Jag och Jennifer lekte mest med fläkten istälet. Skrämde skiten ur Chille, haha (a). Sen drog vi hem till mig jag och Chille och såg TV innan vi gick och la oss. I morse har inte mkt hänt. Ska snart till Måne och se nån film typ. Jobbar i morgon igen iaf. Yey.



Älskar dig Chille <3

I should do it, but I don't. I say I will but you just know I won't

Igår så var det då bio med Jennifer, Micke, Måne, Frippe och Johan. Var mkt trevligt. Fina historier som Fripep berättade. Som vanligt. Dumbledore med Harry Potter naken i en barnsele.. Kinky! HAHAHAHA, oooh det var kul. Cyklade hem för att sova direkt efter bion, för jag hade jobb idag. Hemskt. Lika gisigt som vanligt. Min nya kollega hade vattenkrig med mig. Jag vart lite sur, men gav enbart igen. Han vart blöt. Ska iaf till minigolfen snart, Jennifer jobbar. Tydligen skulle Måne också komma. Ska bli mucho nice.

I morgon kommer älsklingen hem, saknar dig <3

Jag kommer ihåg dig och i mitt hjärta ska du alltid finnas kvar

Igår hängde jag då med älsk på minigolfen då killarna jobbade. Sjukt nog fick dom iaf sparken, så nu blir det bara Jennifer man kan hälsa på där, men det duger lätt. På kvällen åkte jag till Måne med Jenifer och vi poppade popcorn och hade trevligt. Sen fick jag skjuts till Chille där jag såg Shrek tre med honom tills jag somnade. Sen såg vi klart resten i morse. Så sköna filmer, haha. Sen vart det varmt ute idag så vi plockade smultron och jordgubbar på i hans trädgård. Smarrigt! Efter det skjutsade han hem mig innan han drog till sin farsa. Kommer sakna dig älsklingen min <3 Ska på bio med Jennifer, Måne och Micke ikväll iaf, ska bli jättenice, haha. Mjaa, jobb i morrn. Sista veckan som tur är iaf. Kanske får killarnas jobb om jag har grym tur. HOPPAS!


Älskar dig mest gubben <3

Kommer natten någonsin bli dag?

Igår så var det då till att hänga på minigolfen igen, värsta innestället, mohahaha. Innan det var det då jobb, inget nämnvärt. Körde massa moppe på kvällen. KUL! Pojken sov hos mig i natt och jag typ däckade astidigt som vanligt. I morse började han dilla om att pka hem halv sju, så jag bredde honom en macka och tog ner ett mjölkglas, jag är värsta housewife haha, så han skulle lugna sig. Han fick ändå inte sova, för då han just somnat om halv tio ringd ejag och väckte honom eller nåt sånt. Min chef bögade sig idag igen. Fan ta honom! Min handledare släppte oss tidigare, så fo rhem och städade och ska ringa Chille nu iaf.  Sen vet jag ciket vad som händer. Skitväder.


I will give it all to you <3

Sov lilla ängel, inget ska få ta dig härifrån

Igår hände inte mkt. Jobb och sen vara med älsklingen. Mjaa. Var grymt trött och däckade typ elva. Jobbn idag igen, kändes lite bättre idag. Sen for jag till Chille och vi såg TV och så. Sen for vi till mig och såg TV och så vidare. Jo, Måne hälsade på igår. Pojken ska sova här iaf, bra med sällskap! Orkar inte skriva mer. Johan var sär idag på minigolfen. Melford, Melford, hahahaha.



<3

Jag står ensam kvar i regnet och alla mina färger rinner av

Igår så var det då till att hänga hos Micke en sväng. Där hände inget särskilt. Speladse kort, TV, musik m.m. Sen dorg jag hem till älsklingen och sov. Hittade massa skvallertidningar som jag glode igenom. I morse vaknade jag av att han stod och kollade på mig. Jag vart förskräckt. Vi såg på Systrar i jeans, åt fruskot och nåt starkt godis. Han tyckte att det var hysteriskt roligt att jag inte tålde dom kryddiga godisarna utan kippade efter luft. Inte skoj. Sen dorg jag hem för att Magnus fyller år idag så vi har haft lite kalas för honom. Fika och så. Nu håller jag på att städa rummet och svettas typ ihjäl. Helt ärligt otroligt varmt i mitt rum. Sen ska iaf Chille komma förbi då Micke har dragit hemmåt. I morgon är det till att jobba igen. Fy fan säger jag bara. Fy fan. Är spyless på det där skitjobbet. Dom på minigolfen jobbar sex timmar, men jobbar kvällar och helger så det blir samma lön som för mig med åtta timmars arbete. Dom har dock bättre arbetstider, varje arbetsdag är som en ledigdag för dom för dom bara sitetr och drciker läsk och äter glass, plus att dom kan dra dit kompisar och att dom samanlagt har en vecka lediga dagar så dom jobbar bara två veckor. Jag har fyra dagar ledigt på tre veckor, sliter som ett djur varje dga, känenr ingen där jag jobbar, har en störd handladre och har sämre arbetstider plus att jag jobbar mer. FUCK vad orättvist. Jag hatar mitt liv...




<3

Hopeless case of a kid in denial

Igår så var det då arbete igen. Grymt trist. Drog till pojken och duschade efteråt. Fick långa hans kläder, jag var hur het som helst, mohahaha. Sen drog vi till mig där jag åt och sen åkte vi till minigolfen där Frippe och Johan jobbade. Det var trevligt. Var en übergullig valp vid namn Melvin som höll på att sätta på Chille och bet Johan på näsan. Sen drog jag och Chille till mig där vi såg TV tills Johan och Linus kom förbi helt oanmälda, man vet ju faan aldrig vad som had ekunnat pågå. Men sen hängde vi vid TV:n och Johan fes på en gosedjursigelkott som han sedan tryckte upp i ansiktet på mig. Jag var varken imponerad eller road av denna handling. Snarare äcklad som faan. Sen tyckte han att det började lukta sockervadd. Sen drog Linus och Johan iaf och lämnade mig och historieberättaren kvar. Jag fick också berätta en historia. Den skulle at tio minuter men det blev en halvtimme. Sen var me tvungen att sova, trött som faan. I morse vaknade jag av att väckarn ringde ch jag gjorde mig klar som vanligt. Sen då jag skulle gå insåg jag att klockan var tjugo i åtta och inte tjugo i sju. Med tanke på att jag börjar sju så var nåt vädligt fel med det. Jag hade ställt väckarklockan fel. Jag skolkade från jobebt och sjukanmälde mig och fortsatte sova. Sen vaknade jag och så har jag solat och ätit glass. Ska till minigolfen snart också. Niice. Pallar faan inte två veckor till på det där mördarjobbet med puckade människor. Fuck them. Har iaf fått tillbaka min vöska med allt i den, haha. Den var hos farbror polisen. Till den som lämnade in den svarta lilla väskan med en pin som det stog "I love Norrländskt" på, som knappast läser detta, TACKTACKTACK! Uppskattar det verkligen kan man väl påstå.


En månad, älskar dig gubben <3

I am whatever you say I am

Igår så började man då jobba. Kändes inte kul att gå upp svintidigt till ett pissjobb. Jag plockar skräp och går med sopor och blir bara allmänt trött och en korkad jävla chef har jag också. Det hela slutade igår med att jag somnad epå jobbet, men det var så grymt skönt. Sen for jag hem och då kom gubben och tröstade mig för att jag haft en hemsk dag <3 Sen hälsade vi på Jennifer på hennes jobb på minigolfen på kvällen. Johan, Ida, Micke och Martin var också där. Sen idag på jobbet har det varit precis lika hemskt. Ska byta jobb i morrn, om det finns något, vad som helst, andra perioden. Jag pallar inte det där analjobbet. Sen efter jobbet drog jag då svettig som faan efter att ha varit ute hela dagen i solen till Chille och sen drog vi vidare till mig där jag åt och duschade. Har fått tillbaka min borttappade väska med alla grejer i!!!!!! Mobil, kort, pengar, nycklar m.m, det var lätt dagnes höjdpunkt. Nu ska jag iaf gå och hångla upp min boyfriend, mohahaha.

Jag vill knulla dom som ler, jag vill höra dom skrika mer och mer

Igår så var det då till att dra på Boden alive igen. Sista vettiga dagen där. Idag stängde ju typ allt två på dagen. Först var det bara jag och Johan och Chille och sen kom Linus och efter det mötte vi Ida och sen eftera tt ha åkt en del karuseller så drog på på Frasses och käkade. Då kom Jennifer och Micke dit också så drog vi tillbaka till tivolit. Mja, faan, tycker verkligen synd om dig gumman, kan inte försåt ens hur du känner! <3 sov iaf hos gubben och i morse skrämde hans morsa skiten ur mig, hahaha. Inte lätt när det är svårt. Sen drog vi till mig efter att ha lodat all day. Såg TV typ. Sen dumpade han mig för att han tyckte att jag behöver sova. Hell no. Hmm, i morgon börjar man jobba då. Klockan kvart i sex måste jag upp. Grymt jobbigt.
Vafans ka jag säga?? You know how I feel about it.